Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
am vazut 3 fetite frumoase...iulia de cand n-am mai vazut-o s-a schimbat ff mult ,are fatuca de d-soara..sifonierul e superrrbbbb...iar tea e o dulcica in blugisorii aia de strengaritza...iar de sanzi ce sa mai zic la fel de dulcica si frumoasa ..ps:iti sade tare bine cu caciulita pe cap
LA MULTI ANI SIMO!!!SA FII SANATOASA,FERICITA SI ITI DORESC SA TE INCARCI CU MULTA RABDARE PENTRU ATUNCI CAND VEI FI SOACRA CU 3 NURORI...SA AI PARTE DE NURORI CUMINTI SI CARE SA TE IUBEASCA...SA AI O ZI MINUNATA SI SPER CA SAMUEL SA-TI FACA UN CADOU FRUMOS SI ANUME SA NU MAI FACA FEBRA...

ptiuuu acum vazui ca elara o sa super fericita de ziua ei..o sa primeasca cel mai frumos cadou ...
ca au cam adormit...le las pe craca pana maine dimineata...va
merg si eu la nani ca pana acum m-am bibilit,epi,unghii curatate,pensat...ma simt si eu ca o duamna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
am vazut si eu pozicile>
Tea are o fatzuca de strengaritza care de abia asteapta sa mai faca o nazbatie...cum mai Stela nu a dormit deloc dupa amiaza????
mi-a placut caciulitza zanei
si zana de asemenea....hihihihi ce omuletzi piticutzi avem!!!!!
Naty ma bucur mult ca ai pus poze sa o vedem pe Iulia care mi s-a parut schimbata si frumoasa!!!
...chiar ma gandeam intr-o zi dar nu am apucat sa scriu>daca ti-e teama ca se uita cine nu vrei tu sa se uite la poze, pune-le si tu seara tarziu, cum ai facut acum, si dim le scoti
SIMO >>>>>LAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUULLLLLLLTIIIIIIIII ANIIIII!!!!!sa ai parte de tot binele din lume, iar cei patru baieti ai tai sa te rasfetze si sa-ti aduca numai bucurii!!!!!
Ursule vezi cu pizza aia si cu papanasii, da?????nu uita ca stau la o aruncatura de bat...acusica ma urc la volan
de nu stii cine suna ???eu sau ala cu comanda...... hahahahaha
eu tocmai am scos din cuptor un American Pie pe care am facut-o si cu afine pe langa mere, la cererea expresa a randunoiului

maine dim.va servesc cu cate o portie si dau si cafelutza

gata ma retrag

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny merge careva pe 19 la babyexpo, eventual dimineata?.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
s-ar putea noi......
vorbim pe mess
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:

Simo
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina usoara mai departe, o nastere de vis si tot ce iti doresti tu, sa devina realitate!

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mstela spune:
Cuscra draga,INTRU MULTI ANI cu bucurii,pace in suflet si in familie,sanatate si un bebeloi sanatos si grasun ca gineremeu.LA MULTI ANI!

A,deci asa, Luny
..oricum glumeam.Te-ai prins tu.
Naty,Zoo mi s-a parut jalnica in sensul ca erau asa triste animalele,multe custi fara animale,cam putine animale pentru o capitala..in rest,ok..curat.Merita mers mai des ca era asa entuziasmata Tea si sambata a fost si o zi splendida.
Am vazut-o pe Uia nazdravana si razacioasa

...Naty,multzam ca ai pus poze..mi-era dor de Uia..si daca vad si altii pozici,ce?Lasa-i ma sa se delecteze si ei cu pozici de copii frumosi
.Si,nu ai spus ca treci pe la circ!
Bitza,eu am mai zis,dar se pare ca nu m-ai citit
,in w-e se razbuna tare pe noi si nu vrea sa doarma,sa manance,se rasfata la greu..in timpul sapt altfel se comporta cu socrela..
NU ARE NIMENI PRODUSE DE LA ORGANIK?
La treaba.Sa aveti o zi buna.
mami de TEA (1.04.08)
blankar spune:
sa ma laud si eu
Eric are 90 de cm
a venit o dr. intr-o zi sa il vada pe Marc si i-am
zis sa se uite si la Eric un pic
i-a scris ceva reteta si a scris pe ea ca are 3 ani
la care eu ii spun ca nu are nici 2
a facut niste ochi
dar are pe cine semana eu 170 dar sotul 195
aseara l-am aspirat pe Marc,Eric se uita la el din capatul
camerei ca nici mac nu zice
ii spun la randunoi: "hai sa ii aspiram si mucii lui Eric"
a inceput sa urle si sa dea din picioare
l-a luat al meu cu forta si l-a aspirat
cand a vazut ca nu il doare nu a mai plans
asa m-am bucurat
azi dimineata s-a dus dupa scula si i-a aratat lui
tasu ca vrea sa ii aspiram mucii
cine stie ce a fost in capul lui
de asta am scapat,mai cu celelalte obiecte casnice trebuie sa
ne obisnuim
Elara

va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
Olgutzika spune:
Hai ca m-ati starnit cu inaltimea
! E imediat sub percentila 97 la inaltime
( are 89 cm, avea 87 la 18 luni ) si fix pe 50 la greutate. Asa a fost de pe la vreo doua luni incolo, deci e ok, e constanta
Si va avea 1.78 la maturitate. Prajina
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
La multi ani Simo, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara ca un fulg si cea mai fericita soacra cu 3 nurori!
serviti si din partea noastra....

LA MULTI ANI, MATEIUTI DRAGI, SA FITI TOTI SANATOSI, DESTEPTI SI VOIOSI!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nicoleta, la multi ani si voua, multam de urari!
am vazut poze de la zoo cu 2 fete cucuiete, si Iulia in sifonierul loz![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!