Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alicredo, ce-ti veni sa-i "spui" lui bb doar atat (28s)? hai, baga repede noul target -38 s cel putin- si spune-i ca te-ai incurcat si tu..

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, situatia cu Paul e ca-n bancul ala cu "nu vand, ci cumpar; nu vin, ci plec, etc) sper ca macar nu tre sa-l cari iar la MF si pe el... Ana a avut o "chestie" (nu neg) pe la 3 ani si mi-a dat un unguent pe baza de uree, care sa "arda" practic excrescentza (retin-a). a mers... sper sa nu ajungeti nici voi la chirurgie, ca tare-i aiurea la copilasi...

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Of...am ramas cu frigiderul gol...mi-am facut un ceaun mare de seminte si rontai citind pe forum si deodata apare Cristies cu reteta ei de clatite americane sa ma ucida in chinuri...
Da' ce clatite, ca de cand am deschis si au aparut pozele din antet am inceput sa salivez.La 3 secunde dupa ce a aparut poze cu clatitele am si inchis ca n-am mai suportat.
Parca ma uitam la o scena de groaza!!

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Sunt f pofticioasa, poftesc la aproape tot ce aud si vad!!
Inclusiv la TV, daca are vreun moderator sau invitat ceva in pahar...vreau si eu

So, Alexutzza te inteleg cu smantana.Si eu ma mir de mine cat pot sa mananc.Dar sa va spun un secret: abia acum mi se pare ca mananc ca un om normal , pt ca inainte mancam f putin...
De ciocolata nu ma leg , nu poate fi altfel decat buna!!
Vorba aia:
Protejati planeta Pamant!!E singura pe care se gaseste ciocolata!

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Vad ca deja ati inceput sa va ganditi la nastere...
Nu mai retin cine era speriata de o prietena care s-a chinuit f mult...la copil de 4 kg in general se recomanda cezariana...cred ca s-a chinuit...nu te speria!
Eu am doua exemple f bune.Sora mea a nascut fara anestezie si fara sa tipe, destul de usor.Sustine ca au ajutat-o f mult cursurile Lamaze!
Si mai am o prietena buna care a nascut natural si fara anestezie, acum 7 ani si mi-a spus ca a durut ceva mai tare decat la menstruatie
Eu cred ca optez pt cezariana

Revin..

24+

Mergi la inceput

Hei, sunt singura pe-aici??

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Trebuie sa fac si 3 analize de urina: sumar, urocultura si proteinurie...sper sa iasa ok ca n-as vrea sa mai tratez inca vreo afectziune...

onitza Este posibil sa-ti fie greatza si de la fier...Ai grija sa nu-l combini cu lapte...pe mine m-a prevenit doctoritza... La maternitatile private din Constantza se fac si nashetri in apa...in Bucuresti nu gasesti?
Dar pt negi interventzie chirurgicala? Poate nu e cazul...eu auzisem ca mai trec si cu leacuri babesti...sau homeopate...

al3csa Ai pm. Imi pare rau pt sotz...poate aveti noroc si gaseste repede alt job.

haircut Si tie ti-am trimis pm.

catalutza Ce film frumos ai vazut...cu piciorushul in guritza...gimnasta o faci de e asha de "elastica" . Suna super bine cursurile alea...

Oare si salamul de Sibiu care costa 500000 kilu' tot 80% shorici si slanina are???

elena_iulia Sarcina ushoara si bb sanatos! Zi-ne mai multe despre tine...

analessya13 Bravo pt asha atitudine...eu n-as avea curajul s-o fac "proasta" pe soacra-mea...nici nu e cazul, a mea e o scumpa dar ...

andre_lina Nu vad pozele...nu sunt publice? Tu cum calculezi de ti-au iesit 34 saptamani implinite? Ca eu am um tot pe 26 martie si joi am implinit fix 33 saptamani.

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lorex Eu am aparut pe-aici dar nu prea pot sa stau...sunt franta de oboseala si abia astept sa ma intind...nu te supi...

Noapte buna...

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Sunt si eu pe aici, acu am finalizat niste oferte pentru un client.
si bineinteles ca nu am somn, e prea devreme

tzontzo manager 30
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Iesim la o plimbare prin parc, deh, suntem lunateci amandoi :) De fapt toti trei

tzontzo manager 30
poze

Mergi la inceput