Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

elena_iulia, bine ai venit printre noi. hai, curaj, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

analesyana, imi pare rau ca esti aa de suparata, dar bine ca vezi "prioritatile": sa nu afectezi pe bb. e pacat ca oamenii din afara unui cuplu cred ca stiu ei mai bine ce si cum, indiferent de gradul lor de rudenie. important e ca voi 2 sa decideti in final. vad ca esti puternica, asa ca o sa faci ce e bine ptrr. tine si puii tai.

onitza, ai rezolvat cu Paul?sa fie bine.

Vi4i, fata harnicutza si energizata sa itit iasa petrecerea frumoasa. suuuper ca ti-ai indeplinit dorinta cu numele

andre-lina, cristies, ursuleatza, sa speram ca ne punem de acord pana la urma toate la zi si ora. ar fi fain sa ne vedem, dar daca nu reusim, ca deh, fiecare le are pe ale lui, nu-i bai, important e aici pe forum sa fim apropiate si vorbaretze

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

VI4I ...sa ai parte de sanatate,fericire,iubire,bb frumos ca tine,sa te distrezi bine maine cu sotul,iar socrilor sa le vina mintea la cap!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cris dogarel... sper ca nu te-am suparat... doream sa-ti spun doar ca eu cred ca cei de la laborator ti-au gresit rezultatul glicemiei... am vazut pacienti in spital cu asemenea valori,dar la tine nu as crede sa fie cazul... (stare generala alterata,transpiratii reci,palpitatii etc...)... la sarcina trecuta eu am avut parte de o "incurcare" a rezultatelor analizelor sangvine ... in prima faza m-am panicat,apoi am inceput sa rad...in sarcina,oricum multe valori sunt date peste cap......

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Intru pe fuga sa va spun despre eco de azi...revin mai tarziu cu completari si raspunsuri.

La intalnirea de azi cu bb-linele am vazut ca cea din dreapta (Alena) s-a pozitionat pt nashtere, dar intrucat cea din stanga (Natalia) nu vrea sa se intoarca cu caputzul in jos si pace, am hotarat impreuna cu dna dr ca facem cezariana...cel mai probabil in saptamana 07-13 decembrie, asta daca stau cumintzi gagicile pana atunci. Au mai crescut, au 1800g respectiv 1900g, sunt mai micutze decat varsta conform um, dar in grafic. Sper sa mai stea la caldurica sa se mai intremeze un pic....si sa apuce dna dr sa se intoarca pt ca e plecata in perioada 30 noiembrie-07 decembrie.Pana atunci o sa ma vada o data sotzul dneaei (tot ginecolog), la care voi merge pt prima oara pe 30 noiembrie. Singura problema pe care se pare ca o am este in continuare tensiunea mare + picioarele umflate, dar asta e...sper sa nu se agraveze.

In consecintza puteti vedea AMR-ul de la semnatura...deja nu mai pot de emotzii...si temeri...si nerabdare...

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred ca asa repede trece timpul,LARISEL...deja calculezi AMR-ul... ... pt tine si bebeline! doamne-ajuta sa fie bine tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor nu am mai reusit sa intru dupa ce am terminat treburile pe aici..a vnt si soacra mea pe al noi cu baiatul kre a ramas aici.....si..abia akm dupa ce am bagat copii la nani am reusit sa intru....orikm st franta si nu stau mult pe aici

larisel..orikm e ok greutatea lor..si nu fi suparata pe Natalia k nu s-a intors....si scoatem majoretele cat mai curandddddd

fetelor ar fi bn sa ne int si pe 23,..eu pot si atunci..sau martea viit....vineri eu merg la baby expo ...si mai pot joi...in rest nu prea am cum

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

onitza pupam baiatul...Doamne ajuta sa fie bine..sa treaca

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

larisel sa stea fetele cat mai mult la mami in burtica.imi pare rau ca te supara picioarele.:( sa treaca

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

azi e o zi mare ptr noi ca am intrat si noi in 28 de saptamani.asa ca ...e si randul nostru sa dam de beut , sa facem party, orice ptr a ne bucura ca am ajuns aici.
atat i-am tot spus la bb sa stea in burtica la mami cel putin pana la 28 de s, si acum nu-mi vine sa cred ca am ajuns si noi in trim 3.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mamidepuiuti, nu m-am suparat ca n-am de ce... eu "vroiam" sa imi iasa mica, mi-era frica sa nu fie mare.. am sunat pe nasa mea, care e MF, si a zis ca e ok, atat timp cat nu ma simt aiurea (ce ai zis si tu).

larisel,. tinem pumnii sa stea fetele pana pe 7 dec, cel putin. imi place ca stii care unde e si cum o cheama. lasa emotiile sa vina de pe acum, ca sa nu te copleseasca rau atunci, dar cu masura, daca tot tre sa tzii tensiunea aia in frau..

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput