Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Onitza si anul asta tot 20 ste, adr nu mai sunt locuri pentru ianuarie.. Tu nasti in februarie? oricum super conditii acolo si eu m-am gandit la un moment dat. Am facut si programare la dr care face nasteri in apa, dk te intereseaza, am programare acum pe 26, eu cred ca renunt.

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

fetelor!!!! tocmai mi-a povestit o colega despre o prietena care a nascut pe 11 ca cica s-a chinuit ingrozitor,niste dureri insuportabile, bebe era foarte mare 4kg 100 g, si pana la urma a bagat-o la cezariana cu epidurala ca nu putea sa nasca.Eu daca o sa pot naste normal, nu vreau epidurala ca mi-e frica de ea si toata lumea mi-o recomanda totusi...aoleu, ma ia frica.
Eu eram optimista in legatura cu nasterea...si nu vreau sa-mi schimb impresiile acum la final.
Aveam un exemplu pozitiv, o buna prietena care nu s-a chinuit asa tare, a nascut fara anestezie cu doctora mea...si asa avreau si eu.

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Nicolcris si pe mine ma cam luase capu' cand am vazut video pe net cu nasteri naturale...si eu tot fara epidurala vreau ca imi e frica de injectii, iar una in coloana e exclusa. Asa ca nici macar nu imi iau trusa de epidurala, ca sa nu existe vreun motiv sa o vreau . aaa am uitat sa va spun ca nu voi mai naste la CMU, Larisel si fetele care sunteti cu schimbatul pe prima pagina poate ma ajutati si pe mine sa schimbati dr si spitalul. Am decis ca e prea scump...desi tot ce mi-as fi dorit era sa nasc la CMU pt ca dr e un deosebit...dar asta e, nu pot sa ii cer sotului atata sacrificiu desi saracul el a zis ca e dupa mine si facem cum vreau eu. Asa ca sa ma treceti si pe mine cu dr. Carina Puiu la CFR2. E fff dragutza si o sa fie OK si cu ea sper .
Acuma ca am terminat cu paranteza, vreau nastere natiurala, sper sa se aseze si Irina in pozitie de "tragere" . Si nu cred ca o sa ma chinui, de aia si fac cursurile astea sa nu ma ia vreo chestie pe nepregatite. Macar sa stiu la ce sa ma astept, apoi durerile, cat pot sa fie si cat pot sa tina??? mai rau decat o durere de rinichi??? sper ca nu

Intalnirea joia nu pot ca am cursurile :) dar in rest e ok.

Catalutza 25+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nicolcris...nu-ti pierde speranta....tu tine minte doar exemplele bune...nu lua in seama pe toata lumea ptr ca fiecare interpreteaza altfel...stai linistita ca va fi bine...gandeste-te numai cand il vei tine pe bb in brate

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

...hop si eu

Am renuntat sa mai citesc pana la sf ca ma alergati nu alta ......deci legat de intalnire, pentru mine este perfect oricand stabiliti voi ......dimineata, seara, in cursul saptamanii sau in week-end ... mie doar sa imi spuneti cand, cum, unde ...

al3csa imi pare nespus de rau pentru ce-a patit sotul tau ... sa fie bine si sa gaseasca cat mai repede ceva mai bun ...

Ma intorc la citit acum ...

Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex...mi-am aruncat un ochi...dar imi e frica sa citesc

nici eu nu vreau epidurala....

catalutza...sa vdm ce zic si fetele ..knd pot si ele ...sa ne punem de comun acord..orikm dupa mine ar fi bn sa fie in prima parte a zilei..max pana in 16:00

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Vai Lorex ce nebunii sunt acolo .. Eu am citit doar titlurile si mi s-a facut sila .. Eu stiu ca oricum nimic din ce e pe piata nu e bun Si fratilor ce mai mancam si noi sa nu fie asa de prost .. Ca eu nu am pe nimeni la tara sa mananc eco si in altceva nu am incredre .. Oooof ..

26+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

V-am citit aseara pana la aproape pag 16 sau cat era...nu am raspuns ca mi s-au inchis ochii de somn, am fost la real vro 2 ore, am umplut coshu cu de toate apoi aks organizat toate la locurile lor etc, devorat un d-ala de 400g de smantana dintr-un foc nu stu cand a disparut smantana din paharu ala! da stu sigur ca paharu nu a disparut de la mine din mana pe toata durate "consumului" offf ma mir cum d enu mi s-a aplecat! nu mi s-a facut rau nimic! fetele SMANTANA! grasa, grea, multa, multa nu stu ce am avut (sau bebe). Ma rog azi multa treaba. Deci sa vad daca ma mai tine memoria.
Bea cerea retata de pankakes din pacate nu pot da, face sotu din ...ceva lapte, ou si adauga un praf special de pankakes pe care si-l proura din Grecia so...sorry. Si cereale io-mi iau 385 sau cum il cheama pe brandu lu' mega Image...Mai sunt unele de la Sano Vita (fruchte Mussli), astea au fructe dulci sunt buune si stiu ca nu au zahar adaugat.
Cineva mai zicea ceva la care vroiam sa raspund da nu mai stiu offf aaaa si lu arwen vroiam sa-i rspund ca... tot socotesc si calculez si vorba ceea imi da cu virgula , tu ai 24 de sapt acum? probleme cu colu? si faci cununie la incept lu febr??? sa-mi fie cu iertare, eu stiam ca se oficiaza nunti in sediile primariilor nu prin saloanele maternitatilor, offf sper sa nu spun prostii pe aici dar mie mi se pare exagerat de riscant s planifici cununia asa tarziu.
cris.dogarel sharbek textil? de ala vorbesti (mag cu materiale d p dorobanti)? si apoi..eu la 4 pot termina programul deci daca puneti in jur de 4-5 pot ajunge oricunde numa sa stiu de dinainte. Cat zici ca ai glicemia??? io imi faceam griji ieri ca am 59 si mi se pare periculos de putin!!!
INTALNIREA din cate vad sunt multe doritoare, dar putine pot de baby expo, deci propun sa ne vdm in timpu saptamanii in alta zi, orice zi (vad ca asa tinde majoritatea). Cris mario, cris dogarel, sa cautam un loc de joaca? veniti cu copilashii? Putem face si asa.
cristies ai ajuns sa faci cap nou de frica mea?
larisel merci de sfaturi cu glicemia.
Off daca am uitat pe cineva srry, daca e important, reveniti cu intrebarea.

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaaaaaaa! Al3csa imi pare rau pentru sotul tau. Da si tu CV-ul sotului pe adresa mea alexandra_s_id@yahoo.com poate se gaseste ceva, desi ...la cat ma vezi ca stau p forum, sper ca deduci lesne ca nu prea e de lucru la noi la firma de recrutare...
mezeluri nu ma uit la link c anu vreau sa stiu! eu oricum nu mai mananc mezeluri, nici nu am mancat vreodata prea mult. In afara de salam de sibiu si sunca de praga din care mananc ocazional nu am nici o "dragoste" printre mezeluri si slava domnului, daca posteaza lorex vreun link periculos despre ciocolata pot oricand sa contraatac cu ciocolata amaruie / neagra care e sanatoasa!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

V-am promis ca va dau un www.evz.ro/articole/detalii-articol/873012/Secretele-industriei-carnii-chimicalele-din-salamuri/" target="_blank">link despre "bunataturile" de mezeluri.

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

E foarte adevarat. Ce nu spun ei aici este faptul ca aceeasi solutie de sare cu apa se injecteaza si in puiul cel de toate zilele.
Si daca sunt foarte multi oameni care nu mananca mezeluri din principiu, cei care nu mananca pui de cumparat sunt foarte putini.

Oricum, din punctul meu de vedere, solutia de saramura ajuta doar sa atarne mai greu puiul la cantar. Nu are efecte negative ca fosfatii si alte minunatii. Dar tot o teapa este...

Ce e cel mai grav ca toata lumea inchide ochii. Ei se fac ca produc ce trebuie, autoritatile se prefac ca-i controleaza, noi ne prefacem ca mancam... dar de platit le platim.

Sper ca lui bebe sa nu-i placa. Ca n-as sti cum sa-l protejez de toate reclamele. Si cu tati lui ma chinui sa nu-si doreasca cate-un hot-dog...

30+

Mergi la inceput