Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
decenuela spune:
LA MULTI ANI....LARISEL, VI4I SI DARIA.......CE SA ZIC...SANATATE SI NASTERE USOARE PT PRIMELE...IAR TU DARIA SA CRESTI FUMOS SI SA-I BUCURI PE MAMI SI TATI
CRISm-a luat cu transpiratie cand am citit AMR...CAND ZICI..SUNT IN X LUNI E OK...dar cand spui AMR aoleu....te ia cu emotii...
desi suntem multe in odisee...de ian- febr..sper din tot sufletul sa fie bine toata lumea si sa se nasca la termen...sau ma rog cat mai aproape..fara probleme...
hai ca ma imbrac....( cand ma gandesc ca tre sa ma incalt
)sa ma duc la munca...

30+ 
cris_mario spune:
fetelor eu am plecat al med de fam sa-mi iau analizele/certificatele ptr cununie
..si knd revin presupun k veti fi la capitol nou
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lillyka spune:
la multi ani elefantica, larisel, vi4i si daria. sa aveti parte de sanatate si o nastere cat mai usoara.
eu am fost la botez si la baita copilului sambata si ieri si sunt rupta...ce greu e sa mananci atata ![]()
in rest, ieri am trecut si noi in alta saptamana...
33+
Luca Alexandru
poze
alexutzzza spune:
Neatza fetele, am o saptamana tare ocupata care incepe in forta de azi. intru repede sa felicit 

LA MULTI ANI ELEFANTICA!!!
si

LA MULTI ANI VI4I!!!, sper ca ai petrecut pe cinste in weekend si ca ne povestesti si noua cum (daca ai povestit deja, srry acu o sa intru sa citesc).

LA MULTI ANI Larisel!!! bebeline frumoase, grase si sanatoase si sa fie totul bine!
29+
Yannis
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel decenuela, multumim de cafelutza; ca de obicei, ff buna eu cadita mi-am luat de la bby expo cu 80 lei, de la ok sau asa ceva (e si in carrefour, dar cu 96..). e din aia cu suport inclus in cadita. e fain ca se fol. in 2 moduri: pui bb pe stg pana pe la 4 luni (suport mic) si invers dupa aceea. am vazut la odiseea de nov. poze cu o mamica de o folos. si e ff multumita, ca sta bb "fix", poti sa manevrezi pe-acolo, sa nu-l tzii cateva secunde pana iei |
Cat??? eu am vazut ieri la miniblu cu 40 de lei!!!
24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
doxa spune:
salutari la toata lumea!!!
fetele, am si eu o nedumerire
; sunt in sapt 31 sarcina si vreau sa va intreb daca este obligatorie morfologia de trim III. am fost la doctor sapt trecuta si am uitat sa il intreb iar el nu mi-a zis nimic, oricum il voi suna dar vroiam sa mai aflu si alte pareri.
pupici