Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA DIMINEATA LA MARE SARBATOARE IN ODISEE: TRIPLA!!

soooo.....

LA MULTI ANI, LARISEL!!!
LA MULTI ANI, VI4I!!!
LA MULTI ANI, DARIA, pisicutza de DASTEFA!!!

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

decenuela, multumim de cafelutza; ca de obicei, ff buna

eu cadita mi-am luat de la bby expo cu 80 lei, de la ok sau asa ceva (e si in carrefour, dar cu 96..). e din aia cu suport inclus in cadita. e fain ca se fol. in 2 moduri: pui bb pe stg pana pe la 4 luni (suport mic) si invers dupa aceea. am vazut la odiseea de nov. poze cu o mamica de o folos. si e ff multumita, ca sta bb "fix", poti sa manevrezi pe-acolo, sa nu-l tzii cateva secunde pana iei...ceva. eu i-am luat si traverse de pus pe cada mare, tot de la ei, 40 lei. se poate pune si pe "capra" sin aia metalica, dar era mai scumpa: 150.

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

larisel
vi4i
daria pisicuta de dastefa
sa ne traiti si sa fiti sanatoase si fericite!

buna dimineata tuturor burticilor si pufuletilor
elefanticascuze de intarziere sa fii cea mai fericita
sa fie o saptamana buna si linistita

28+

Mergi la inceput

fetelor, azi dam si noi un suc, o maslina, ca intram in 30 saptamani si pe AMR,2 luni (programare in 15-18 ian.) dupa cum mi-a "promis-o" dr...:

AMR 9 sapt!!

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LARISEL VI4IDARIA,PRINTZESA DE DASTEFA

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Neata si de la noi...multumim de cafelutza...chiar beau una akm

LA MULTI ANI:LARISEL
VIVI
DARIA(DASTEFA)

sa fiti sanatoase,fericite...voi cele mari sa aveti bebei sanatosi si cumintei,iar cea micuta sa asculte de mami si tati

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Multumesc decenuela pentru cafelutza ...delicioasa ca de obicei ...

Larisel, Vi4i si Daria de Dastefa ....LA MULTI ANI!!!

Cris.dogarel ...cum sa-ti uram ...la cat mai multe sapt inainte ..pana la 40 maxim

Azi si noi am schimbat semnatura ...29 sapt ... uraaaaaaaaaaa ... iar dupamiaza ne prezantam la doctor sa o vedem pe printesica ...mi-e asa dor de ea ...sper sa faca spectacol ca vine si taticul ratacitor la eco si poate isi baga putin unghia in gat si isi da seama (daca nu a facut-o deja) la ce minunatie vroia sa renunte.

Celor carora nu am apucat sa le multumesc ieri pentru urari ... multu' muuuult ... sunteti niste dulcici cu toate ... adevarul e ca abia asteptam sa mai am cate o pauza intre musafiri sa mai intru putin pe forum sa vad ce ati mai scris ..chiar daca nu am putut sa si raspund ...

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

wow a mai inceput un AMR..........tot inainte fetelor carora le-a mai crescut burtica...si al ami multe saptamani(pana la termen)

cadita eu iau tot de la fereti....dar nu as vrea sa aiba suport in ea..dk e il iau eu separat dk consider...orikm ma uit si al baby expo vineri

onitza..nici eu nu stiu kt e de bine cu postul,ptr k tu o sa ai pofte incontrolate si involuntare...mai bn intreaba medicul..si totusi tine-l pe ala de Paste

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

crisatat esti de draguta ai pus deja amr-ul...ma ia cu transpiratii la palme cand il vad si eu am intrat in 30 dar inca nu pun amr-ul...ma ia cu morcoveidoamne ajuta sa ajungem cu bine la termen

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

crisatat esti de draguta ai pus deja amr-ul...ma ia cu transpiratii la palme cand il vad si eu am intrat in 30 dar inca nu pun amr-ul...ma ia cu morcoveidoamne ajuta sa ajungem cu bine la termen

30+

nu l-am adaugat la semnatura, din acelashi motiv de morcovei; doar l-am mentionat, ca nu vreau pana la Craciun sa ma gandesc asa ... zilnic cat mai e

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput