Fiv in Ungaria 75

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Inca nu sunt sigura! Dar tatonez terenul! O sa-i scriu sa vedem ce imi spune. In cat timp v-a programat? Credeti ca in decembrie as putea obtine o programare? Asa cu aproximatie....

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Programarea am obtinut-o cam intr-o luna. S-ar putea sa te primeasca in decembrie, cu putin noroc. Scrie-i acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ouauuuu ce vesteeee!!!
Felicitariiii zap!!!ma bucur din tot sufletul!!
ala te pup nu stiu sa/ti raspundda/s cu ochii pe tine
andicu va pupam.
felicia,gogy pumnii sunt stransi!!
si noi azi facuram 6 luni..nici nu/mi vine sa cred.
va pup pe toate!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Liana,
Sa traiti si La multi ani fericiti!

Mergi la inceput

LianaCeva poze noi? Cu bebelina la 6 luni? Nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Balanta_tm, tamaryllis, multumesc pentru felicitari si urari! Sper sa va vad cat mai repede pe listutza de gravidutze si apoi de mamici!
Liana, multumesc mult!!! La multi ani fetitei tale, multa sanatate si noroc! Si tie, tot binele din lume! te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

ZAPP felicitari si sarcina la termen!
LIANA La multi ani , printesei tale, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
PS Invatati-ma si pe mine cum sa scriu colorat, ca nu reusesc sub nici un chip.Si semnatura cum o fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

samira pe unde umbla oare????

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Gata am sosit si eu ....am inceput stimularea de astazi cu decapeptyl si de maine gonal si merional
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

zapp felicitari; asemenea valoare e semn de gemeni.

fetelor vreau sa va intreb daca faptul ca fac clexane are legatura cu sangerarile mai abundente,adik m-am taiat la deget si mi-a curs de mi-a umplut pumnul cu sange.???

Mergi la inceput