Fiv in Ungaria 75
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
aomn pufos fumeie
multumim sa dea DD si la tine cat mai repede un bucalat sau o bucalata.
va pup .noapr buna.io raman cu bomba mea atomica dehh nu are somn si butoneaza si ea la calculator
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 goggy...da o plata in galusti cu prune nu te coafeaza??? |
Bey, asta e fumata, ca am mancat si io ieri, na! Tre' sa ma momesti cu altceva....da' daca e dulce, s-ar putea sa tina...
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
poi....eco saptamana asta, cred ca joi ca fac 6 saptamani atunci; beta 1: zi 12 - 111,ceva beta 2: zi 14 - 228,91 beta 3: zi 20, adik ieri a fost 603,30. daca eu s burtoasa tu esti o viitoare burtoasa, cand faci testul??? de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5 |
joi, zici? Abia astept sa vad ce descoperi....speram sa-mi dau seama din evolutia bhcg-ului, da' e ciudata rau.
Eu imi fac testul marti. La Medlife dau rezultatul in aceeasi zi, nu?
fancy_mona spune:
Buna dimineata
Felicitari la toate fetele cu beta maaaaaaare .
M-am repatriat si eu de pe meleaguri .... vecine .
Marti am facut ET cu cryo , si acum stau cuminte si
astept sa vina ziua de facut beta ..... sper de data
asta sa fie mare .
cornelia1172 spune:
buna dimineata fetelor
daca ma primiti la intalnire si sunt in Bucuresti(pt ca de luni sunt la Szeged) vin si eu
LIANA superba fata ta!!!!!!!! Sa-ti traiasca sa va bucurati de ea!
cristm eu fac la Szeged la doamna doctor si sunt foarte multumita .
se pare ca si la Budapesta sunt rezultate bune.
Am fost si la Sovata dar mai de mult, se pare ca este bine sa mergi inainte de fiv! Am facut 4 proceduri, tampon de namol, baie cu apa din lac, irigatii si parafina. Mi-a fost bine dupa , plus ca m-a relaxat foarte tare.
cornelia1172 spune:
Zap felicitari!
Mirela
H.Mirela astept vesti ....BUNE!!!!
Violeta tu ce faci? luni ajung si eu la voi
pe toate
mirela2 spune:
[/quote]
poi....eco saptamana asta, cred ca joi ca fac 6 saptamani atunci;
beta 1: zi 12 - 111,ceva
beta 2: zi 14 - 228,91
beta 3: zi 20, adik ieri a fost 603,30.
daca eu s burtoasa tu esti o viitoare burtoasa, cand faci testul???
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
[/quote]
joi, zici? Abia astept sa vad ce descoperi....speram sa-mi dau seama din evolutia bhcg-ului, da' e ciudata rau.
Eu imi fac testul marti. La Medlife dau rezultatul in aceeasi zi, nu?
MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero
[/quote]
neata
daca ceri cu urgenta il ai in 2 ore maxim, dar valorile de la medlife sunt mai mici decat cele de la victor babes.
si cei de la babes dau rezultatul in aceeasi zi, dupa ora 15, alta diferenta mai e pretul, la medlife costa 38 lei si la babes 55 lei.
tin pumnii pt maine; ce simptome ai?
pupi
mirela2 spune:
citat din mesajul lui cornelia1172 Zap felicitari! Mirela H.Mirela astept vesti ....BUNE!!!! Violeta tu ce faci? luni ajung si eu la voi pe toate |
pupi si bafta si tie
mirela2 spune:
citat din mesajul lui cristm ciao fetele Sunt din Timisoara, va citesc de vreo 2 luni. Vreau sa fac si eu FIV in Ungaria, nu stiu exact unde ( Szeghed sau Budapesta ).Ideea e ce nu stiu daca e posibil sa fac cu donare de ovocite. A-ti auzit vreuna dintre voi asa ceva acolo. Am hormonalele f. proaste, ciclu f. neregulat si tocmai am primit rezultatul la AMh : <0,5 ( valori normale : 1-8 ). |
cris, legat de intrebarea ta......La szegzd se face cu donator de ovocite daca numai intre rude, exemplu: in oct cand am fost eu erau doua cumnate care faceau fiv, una se stimula o data pt ea si o data ca sa i doneze si celeilalte ovocite. stiu ca le au cerute inscrisuri autentificate la notar, de rudenie si acceptul de a dona ovocite.
pupi si bafta
mirela2 spune:
liana
super tare fieta, o sa ai coada la usa. frumoasa foc cu ochi verzi......mmmmmmmmmmmmm, stai ca fac eu repede un baiat sa ti o fure.
sa creasca mare si sa va bucurati de ea.