Fiv in Ungaria 75
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
ALRAK stai asa ca incerc acu sa vad daca reusesc cu rabla asta de calcfi pe faza..te pup
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
samira33 spune:
goggy...mie imi convine...mai ales ca negrul ma prinde de minune ...iar noaptea...sunt mai libera.
da unde dreaq gasiti voi strada pustie in Bucuresti???
a inceput sa sforaie barbatu langa mine
liana...sunt si io aici si astept...m-am mai uitat la bebelina ta ca-mi place
samira33 spune:
si noi te pupam alrak
pe unde te mai gasesti zilele astea???
imi pare rau de problemele mamelor...sanatate multa.
si eu am probleme cu mama...dar de alta natura...nu cred ca-si va mai reveni vreodata dupa disparitia tatalui meu.
Liana30 spune:
ALRAK stai fatoo potol ca te dor ochii
samira imediat muma numa sa nu ma lase rabla asta
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
goggy spune:
Pai, vorba aia : cand o sa ajungem sa ne intalnim noi noaptea, imbracate cu pelerine negre .... atunci o sa fie si strazi pustii in Bucuresti
Glumeam, draga....doar de taxa vorbeam serios Banu', nene, ca doar nu credeti ca a avea deosebitul privilegiu de a va intalni cu o persoana ilustra ca myself e moca! Acu' pe bune! Pana unde?!
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 si noi te pupam alrak pe unde te mai gasesti zilele astea??? imi pare rau de problemele mamelor...sanatate multa. si eu am probleme cu mama...dar de alta natura...nu cred ca-si va mai reveni vreodata dupa disparitia tatalui meu. |
2 zile voi sta in Arad, sa vad ce fac cu mamele, apoi miercuri plec spre Bucuresti ca trebuie sa pregatim o sedinta cu toata tara (numai directorii din fiecare judet) pentru vineri, asa ca va fi o saptamana taaaaare ocupata, again.
Sanatate mamei tale si putere de a trece peste aceasta pierdere.
tuturor
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Ah, si mai zi-mi ceva, cum a evoluat bhcg-ul? Care au fost valorile si in ce zile? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
poi....eco saptamana asta, cred ca joi ca fac 6 saptamani atunci;
beta 1: zi 12 - 111,ceva
beta 2: zi 14 - 228,91
beta 3: zi 20, adik ieri a fost 603,30.
daca eu s burtoasa tu esti o viitoare burtoasa, cand faci testul???
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5