Fiv in Ungaria 75
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
imi zisese o fata...nu mai stiu care,scuze ...sa intreb daca exista vreo rugaciune speciala ce trebuie citita de catre femeile ce-si doresc pruncusori.
da,exista...stiu asta de la duhovnicul meu...acatistul sfintilor ioachim si ana-dimineata si acatistul sfintilor mihail si gavril-seara.
iar explicatia este urmatoarea:cuviosii ioachim si ana erau 2 soti evlaviosi care s-au rugat toata viata lor pentru a le fi binecuvantata casnicia cu nasterea de prunci.Bunul D-zeu,vazandu-i atat de perseverenti si constiinciosi le-a ascultat ruga si le-a implinit visul la batranete.vestea minunata au primit-o in ziua sfintilor mihail si gavril.
iar pe timpul sarcinii mi-a spus ca trebuie citita rugaciunea fmeii insarcinate.
ALRAK spune:
Liana vrem poze cu printesa ta, o tii tare ascunsa de privirile noastre, posteaza poze, pleaseeeeee.
pentru tine si printesa
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
karla pupi
iar ai disparut din peisaj, cum te mai simti?
pupici
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 imi zisese o fata...nu mai stiu care,scuze ...sa intreb daca exista vreo rugaciune speciala ce trebuie citita de catre femeile ce-si doresc pruncusori. da,exista...stiu asta de la duhovnicul meu...acatistul sfintilor ioachim si ana-dimineata si acatistul sfintilor mihail si gavril-seara. iar explicatia este urmatoarea:cuviosii ioachim si ana erau 2 soti evlaviosi care s-au rugat toata viata lor pentru a le fi binecuvantata casnicia cu nasterea de prunci.Bunul D-zeu,vazandu-i atat de perseverenti si constiinciosi le-a ascultat ruga si le-a implinit visul la batranete.vestea minunata au primit-o in ziua sfintilor mihail si gavril. iar pe timpul sarcinii mi-a spus ca trebuie citita rugaciunea fmeii insarcinate. |
Multumim.
Pe langa aceste doua acatiste care sunt foarte frumoase se mai pot citi: Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului, Acatistul Maicii Domnului -Bucuria Celor Necajiti si Acatistul Sfantului Nectarie.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ne ajute pe toate sa ne tinem puiutii sanatosi in brate .
Va pup pe toate
Doamne Ajuta!
goggy spune:
Poate veni oricine la intalnire, doar ca trebuie sa platiti la mine o taxa de participare si sa va dau un ecuson . Ah, si mai e ceva...intotdeauna ne intalnim noaptea, pe o strada pustie si purtam pelerine negre...
ALRAK spune:
citat din mesajul lui mirela2 karla pupi iar ai disparut din peisaj, cum te mai simti? pupici de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5 |
Mirela din nou sunt intr-o agitatie continua.
Am ambele mame (mama si mama soacra) internate in spital la cardiologie amandoua, sunt un dute-vino cu mancare la spital , cu serviciul , cu ale casei, citesc mereu ce postati, dar asta numai seara, ca in timpul zilei nu mai am timp.
In rest, continui cu tratamentul naturist si ma bucur cand vad ca sunt vesti bune pe forum.
Astept sa ne spui reactia pe care o vei avea cand vei auzi inimioara/ inimioarele. si sa ai grija de tine si de BB/i.
tuturor
Doamne Ajuta!
goggy spune:
citat din mesajul lui cristal1995 Goggy: marti sunt cu ochii pe tine Bafta multa , desi simptomele sunt deja de gravi Pupici la unguroiace, ma voi alatura voua foarte curand Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2" MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET |
Asa zici tu?
Te asteptam cu maxim interes
mirela2 spune:
citat din mesajul lui goggy Poate veni oricine la intalnire, doar ca trebuie sa platiti la mine o taxa de participare si sa va dau un ecuson . Ah, si mai e ceva...intotdeauna ne intalnim noaptea, pe o strada pustie si purtam pelerine negre... MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
super tare, bine ca avem burti unele dintre noi, ca altfel ne confunda lumea cu altceva...
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5