Sezatoarea canadiana (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

In fine aventura/cosmarul renovarilor s-a terminat. 6 luni de munca fizica, ultima luna si jumatate a fost groaznica. Inca nu am scapat, azi s-au mutat cetatenii chiriasi in casa, tot mai avem cate ceva de facut.6 luni ca un roller coaster, nu stiu cum am trecut de ele.
Saptamana aviatoare trebuie sa ajutam niste prieteni sa-si monteze bucataria, sper sa ne mai relaxam dupa aia.In ultima saptamana am dormit cam 3 ore pe noapte, nu stiu cum de inca mai respiram.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, Daiopri , Kristin scuze ca nu am mai vorbit.

Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ritah, felicitari pentru resuita! Nu ne arati si noua poze cu rezultatul final?

Eu finalizez primul draft al lucrarii si o sa-l trimit diseara pentru feedback supervizorilor. Sa-mi tineti pumnii sa nu trebuiasca sa schimb prea multe!

O dupa-amiaza frumoasa tuturor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ritah, ce bine sa te vedem din nou!
pitilache tin pumnii! o sa fie bine!

Mergi la inceput

Maru, saru' mana pentru sustinere! Gata am trimis draftul, acum asteptarea ma mananca!!! Noroc ca mai am de pregatit prezentarea lucrarii si inca cateva rapoarte mai mici pentru vizitele institutionale, ca altfel...

Ce liniste pe aici! Se vede ca toata lumea e ocupata duminica.
La noi a fost o zi relativ linistita. Fiecare cu temele lui si Isa la calarit cand la unul, cand la altul. Seba s-a trezit cu temperatura ieri dimineata si a fost cam moale si azi, fara febra dar cu nas infundat si fara chef.

O saptamana excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, tinem pumnii pentru lucrare si sa nu astepti prea mult rezultatul. Si noi avem un copil cu 37.5 si super moale, sper sa nu dea gripa peste noi Miine trebuiam sa dam raspuns la scoala daca sintem de acord sa o vaccineze...Si inca nu am luat nici o hotarire
O saptamina buna la toata lumea si mai ales sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, tinem pumnii.

Sanatate Antoniei si lui Seba.
Of, asta e cel mai greu cand sunt copiii bolnavi.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Pentru cine merge in Romania de Craciun:

Mergi la inceput

Cristina multumesc de urari pentru Seba. Dimineata era ceva mai bine, inca avea nasul infundat dar fara temperatura.

Oana si la Seba la scoala a fost campanie pentru vaccin, noi l-am refuzat. Ar fi trebuit sa-l faca azi si uite ca oricum nu ar fi putut ca nu era 100% sanatos.

Numai ce am aflat ca fetita educatoarei Isei a avut gripa. A trebuit sa stea cu ea in spital pentru ca avand astm a facut complicatii.

Sanatate tuturor si o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andrei-LA multi ani cu sanatate si noroc!
Mihaela- LMA si numai bucurii
Rita-felicitari,vrem poze
Am trimis si eu ceva pzoe cu ai mei copiii din weekend..O zi buna!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

eu iar nu am apucat sa vad poze si sorry ca scriu rar.

roxana, bafta cu teza, sanatate lui Seba.

maru, sa-ti traiasca baiatul, sa-i explici cum e cu buletinul sa fie si el mindru.

oana, sanatate Antoniei.

mimitete, La multi ani! merci de contactul pt cleaning. m-am conversat cu Vanessa, din pacate nu mai e in housecleaning business. iti transmite salutari.

Dana, recuperare usoara.

nelia .

monicutza, capul sus, o si pt tine. pe mine ma apuca periodic starile astea de cazut in butoi dar ies destul de repede. cum spunea si maru si nelia si mihaela, ma gindesc prin ce trec altii si imi dau seama ca, desi importante pt mine, problemele mele palesc in comparatie cu ale altora. cind erau fetele mele mici in incubatoare am asistat la un eveniment care m-a dat peste cap si pe care nu cred sa il pot uita vreodata. au adus in camera in care erau ale mele un bebe nascut noaptea, la termen dar cu cezariana. policy e ca daca a facut cezariana bebele merge la NICU peste noapte si apoi il duc mamei. ei bine, belele ala s-a imbolnavit brusc spre dimineata(mie mi s-a spus ca un virus) si s-au invirtit pe linga el citeva ore bune 10 doctori si asistente. am asistat la tot procesul din camera alaturata, am vazut cum s-au straduit toti si nu reuseau sa se prinda cum sa il salveze. am plecat sa pompez lapte (spre seara) pt fete si cind ma intorceam cu laptele in mina am auzit un urlet pe holuri, era mama copilului. mi-am dat seama ca l-au pierdut, am scapat laptele din mina. mi s-a spus apoi ca mama nici macar nu a a pucat sa il vada in viata. ce sa zic, nu imi pot imagina prin ce a trecut biata mama. de atunci am o alta perspectiva asupra vietii si problemelor de zi cu zi. I don't care ca e mizerie in casa, ca nu e mincare gatita in fiecare zi, ca le pun la fete un film ca sa pot citi si eu citeva pagini, etc. si in plus, cel mai important, nu imi pasa ce zic unii si altii de atitudinea mea. multumesc lui DD ca sintem sanatosi.

revin ca fug la o sedinta.
Lorelai

Mergi la inceput