Sezatoarea canadiana (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Maru, sa va traiasca juniorul, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata

14 ani, frumoasa virsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc mult de tot pentru urari!
da, e mai inalt ca mine demult, nasul meu e in umarul lui, si il distreaza atat de mult sa ma tina in brate cu nasul in pieptul lui
i-am aratat mesajele voastre si e atat de emotionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani si tot ce-ti doresti Mihaela !

La Multi Ani Andrei! sa te maturizezi frumos, si sa ti se implineasca toate visele!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Trimis copil mare la atelier de recuperare a vorbirii, trimis sot la Canadian Tire - nu rideti de mine, DUPA OALE!!!!, ca mi-a terminat tata toate tefloanele cu furculitele SI dupa mijoteuse, - si copil mic si dragut doarme... inca. Ca parc-o aud. Iar eu citesc pe forum, na...

Si scriu, tot pe forum:

Andrei de Maru, LA multi Ani, sa fii sanatos si fericit si mami o sa fie si ea fericita :)

Da, intilnirea aia ar fi buna tare, ca se termina anul si apucam sa ne vedem inainte sa intram in febra cu gatitul de Craciun (nu eu, evident, oricine altcineva, eu imi fac stocul de puff pastry si diverse chestii cu care poate fi umpluta si asta-i :)

Poftim, ca-i treaza, ma rog, e 10 si 20, era si cazul, dar putea sa-mi mai lase 10 minute...

Weekend fain sa aveti!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Andrei de maru, La multi ani! Sa-ti mearga toate din plin, sa ai parte de multe bucurii si succese! maru si Victor, felicitari! Cum sarbatoriti?
In Romania era vremea de buletin... hei, hei...

La multi ani mimitete, sa fii fericita si implinita!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu nu apuc mai deloc sa scriu pe aici, stiu cauza dar nu prea pot sa schimb efectul, factorul timp e nemilos din pacate .

Maru, felicitari pt. cetatenie si La Multi Ani pt. Andrei, sa creasca si mai mare si sa va bucurati de el .

Mimitete, La Multi Ani sa fii fericita si iubita . Copilasii tai ce mai fac nu ne spui nimic de ei ?

Ange, La Multi Ani cu intarziere si pt. domnisoara ta .

Danapodeanu, recuperare usoara. Felicitari pt. rezultatele copiilor, nu te supara ca nu performeaza bine la toate, intotdeauna ramane o arie de imbunatatit chiar si in cazul nostru, al adultilor .

Daiopri, te mai asteptam cu vesti bune si optimiste pe aici

Magdone, felicitari pt. sarcina ca nu am apucat parca sa te felicit. Bebelus cumintel la termen sa ai .

Denisa, Ana, Mimitete, Oanagabriela, DanaPodeanu multumim mult de aprecieri . Vazut poze cu Miss Z o splendoare, Katrinel o pustoaica, si familia implinita Magdonei si un botez in Montreal cu copii reusiti si mamici frumoase .

Am uitat sa va mai spun ca micutul meu a devenit un independent walker de ceva vreme si cum pare cam aventuros pustanul , nu facem decat sa ne tinem dupa codita dumnealui. Oricum, concluzia e ca baieteii sint de 100 ori mai mamosi decat fetitele. Una peste alta, eu una am bolit vreo 2 zile pe acasa, sper sa ma refac pana luni, dar a fost absolut cosmar sa zac in pat. Si ca tot vorbeati mai devreme de cizme, mi-am luat si eu unele de care-s indragostita tare…ontariencelor stiti Style Sense ? Aveti de unde alege acolo . Si ca sa inchei ca nu stiu cand mai apuc sa va mai citesc va doresc sa stati departe de gripe, raceli, stranuturi si alte cele si sa fiti in forma maxima.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Andrei! Maru si Victor, sa va traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata, iar voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!

Nu-ti cunosc gusturile muzicale, dar iti dedic o melodie, sper sa-ti placa, mie imi placea cind eram de virsta ta. Am vrut sa-ti dedic Girl sau She loves you ale lui Beatles, dar am zis ca te iert anul asta! Oricum, sper ca stii ca cel putin o she te iubeste din tot sufletul ei de mama!

Asa ca iti dedic melodia asta si iti doresc ca toate visele pe care le ai sa ti se indeplineasca in viata:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi ani Andrei!!!!
La Multi Ani Mihaela!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani mihaela!
la multi ani andrei de maru!

pe mine ma ustura in gat. m-am spalat pe cap si nu am avut timp sa ma usuc decat dupa vreo 2 ore si stiam ca asa se intampla

azi dimineata ne-am intalnit cu mos craciun la mine la servici - ce incantare a fost pe fete, dar nu au vrut la el in brate. au primit cate o papusa barbie - eu le astept dupa colt cu doll house, dar inca nu m-am hotarat daca sa le-o dau de ziua lor sau de craciun
si daca le-am vazut pe ele ata de fericite mi-au trecut si mie din gandurile negre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc inca o data de urari fetelor, sunteti absolut minunate! Feciorul m-a rugat sa caut si mesajele de anul trecut si sa le printez sa le aiba ca amintire!
Nelia, multumesc mult, maine dimineata am sa ii arat mesajul tau, melodia mi-a mers la suflet
Am vrut sa il scot azi in oras, dupa ce toata dimineata am petrecut-o pe telefon sau messinger. M-a refuzat ca are teme,
asa ca am facut popcorn pe seara si ne-am uitat la look who's talking!

Mergi la inceput