Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Mi-a spus ca inclusiv copilul poate sa-l intoarca in burtica Ramonika asta era pentru tine, poate mai ai vreme, ca abia acum mi-am amintit. |
mersi, dar ce trebuie sa fac? ca daca e vorba sa merg la Cluj, nu cred ca sunt in stare...
Ramonika
si Vladutz
mihamora spune:
Roxyaly mult curaj!
Nastere usoara!
Miany - eu ti-am zis ce vaccin am ales.Motivele ar fi ca are mai putine sau nu are reactii negative, unele din cele de la stat sunt compuse din 2 intepaturi si picaturi, pe cand asta cumparat are totul intr-unul, doar o intepatura....
Ramonika - multumim de link-ul cu galafor.Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
simonette spune:
Vai Krelia!!! Cand am citit randurile astea:
....atunci cand imi aduc aminte momentul cand l-am vazut pe iubi venind la mine, dupa operatie, cu lacrimi in ochi si abia putand sa vorbeasca, multumindu-mi pentru "cadoul" minunat, atunci cand copilul meu se uita in ochii mei cand ii dau papa..atunci cand ne zambeste si ne da pusi (isi tzuguie buzicile), atunci cand imi face pisu in mana, atunci cand murdareste 3 scutece unul dupa altul...si chiar si atunci cand ma trezesc chiauna din 2 in 2 ore, trebuind sa fac lapticul praf...dar e Rares al nostru si nu credeam vreodata ca 3 kg de omulet iti pot treziin suflet astfel de sentimente...., m-am topit
Mi-l imaginez pe Raresel tzuguind buzitzele si uitandu-se in ochii tai.........e minunat!!! Toate problemutele vor trece dar ramanem cu amintirile astea dragi!!!!
pe tine dar si pe Rares si iti multumesc ca ti-ai facut un pic de timp sa ne scrii si sa trzesti in sufletul meu amintiri asa de frumoase!!! Le-am trait si eu de 2 ori cu flacaii mei si abia astept sa le retraiesc
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
rgagapie spune:
Buna am venit si eu d la dr. nu sunt foarte multumita de cum a decurs, dar...
Am o veste buna, sunt dilatata de 2 cm
si nu a zis sa merg la spital. A zis k daca nu ne vedem mai repede la spital atunci ne intalmine vinerea viitoare la spital. Intrebare pot sa stau o saptamana asa??
Maya are 2660 g, dar aste in urma ca dezvoltare e doar 35 s si 5 z 

.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR 2 SAPTAMANI 
simonette spune:
Chiar mai fetelor.......eu am primit prin posta invitatie sa fac vaccin impotriva gripei porcine
de la spitalul unde sunt inregistrata cu sarcina si nu stiu ce sa fac
Invitatia e semnata de dr meu........
Voi ce-ati face in locul meu???? Grea decizie! Ei imi zic acolo ca noi astea bortzi suntem mai predispuse si mai expuse....
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Ramonikamersi, dar ce trebuie sa fac? ca daca e vorba sa merg la Cluj, nu cred ca sunt in stare... |

36+
Chiara Ada
andrutza spune:
| citat din mesajul lui simonette Chiar mai fetelor.......eu am primit prin posta invitatie sa fac vaccin impotriva gripei porcine de la spitalul unde sunt inregistrata cu sarcina si nu stiu ce sa fac Invitatia e semnata de dr meu........ Voi ce-ati face in locul meu???? Grea decizie! Ei imi zic acolo ca noi astea bortzi suntem mai predispuse si mai expuse....![]() mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 35+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 4+!!!!! ![]() |
Stiu ca mai spunea o graviduta din SUA sau din Canada, parca Laura, ca a facut vaccinul si ca trebuia sa mai stea cateva zile sa capete si bebe imunitate... Nu mai tin minte exact pentru ca nu m-a interesat subiectul, in Romania vaccinul nu e asa sigur si nu l-as face sub niciun pretext.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si
40+ Daniel Stefan
simina_kin spune:
Vai ce atmosfera urata a fost azi aici 

Curaj Roxy

Fata mea este racita
, a fost doctora la ea ieri si ne-a dat trat cu antibiotic si altele
....
Vad ca a inceput sa respire mai bine acum ,i s-au mai dus mucisorii
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui simonette Chiar mai fetelor.......eu am primit prin posta invitatie sa fac vaccin impotriva gripei porcine de la spitalul unde sunt inregistrata cu sarcina si nu stiu ce sa fac Invitatia e semnata de dr meu........ Voi ce-ati face in locul meu???? Grea decizie! Ei imi zic acolo ca noi astea bortzi suntem mai predispuse si mai expuse....![]() |
Sincer nu stiu ce sa zic, daca as fi in locul tau eu l-as face. In primul rand te protejezi pe tina, dar dar doamne fereste iei gripa dupa c nasti si nu mai poti sa alaptezi? Oricum noi
avem sistemul imunitar scazut.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya PaulaAMR 2 SAPTAMANI

krelia spune:
am reusit sa-l fac sa adoarma doar dupa tzitzi..fara "sopliment"
..ce bine ar fi sa mearga asa si mai incolo
..desi, acum da semne de molfaiala si usoare scancete
..da'l pun din nou la tzitzi...ca doar o fi el sefu', da' io comand ![]()
ah...si azi i-a cazut buricutul!
simo'.....ce sa spun...decat adevarul
...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai