Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

WOW Roxyaly!!! iti tin pumnii ! recuperare rapida si un bebe sanatos si puternic!!!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lavi nici cu Rareshu' nu mi-e rusine.... seamana cu mami ,parca...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Tot am vrut sa te intreb ceva...legat de homeopate..trebuie sa fie ceva si de stimularea lactatiei ,nu? parca ma tenteaza...
Este sigur, iti trimit pe PM nr homeopatului meu. Mi-a spus ca inclusiv copilul poate sa-l intoarca in burtica Ramonika asta era pentru tine, poate mai ai vreme, ca abia acum mi-am amintit. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Tot am vrut sa te intreb ceva...legat de homeopate..trebuie sa fie ceva si de stimularea lactatiei ,nu? parca ma tenteaza...
Aaaaaaaaaa, si mai am un site, magazin din Cluj primit de la Monis, cu tot felul de ceaiuri, caut deseara si iti trimit si despre ala pe PM. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ramonika-ms ms...pe asta il stiam

Andre ms

Voiam sa te intreb mai demult ..in vederea nasterii,dar nu am mai apucat... Colac peste pupaza ,n-a fost dracu asa de negru pe cum pare...mai ca m-as mai baga o data ,daca as fi mai tanara un pic si daca mi-ar garanta ( nu 100%,chiar)ca nu nasc prematur again...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Bravo Angel pt cele 14 kg (intre noi fie vorba eu pusei 18 kg pana acum..)

am vazut ca nasti la Filantropia....uite, eu la moase stiu ca dai cam 100-150 ron (la asistente 100 ron mi se pare mult); la neonatolog cam 250, anestezist 200. eu cam asta am pregatit ca banuti! la sala de pansamente mergem dupa ce nastem de 2 ori pe zi si atunci dam cate 10 ron.
fetelor voiam sa va intreb ceva ca tare sunt in ceata: dr m i-a spus ca "gata, nu mai facem eco"!!! m'a chemat sapt viitoare iar la control, dar eco neam neam!!! voua ce v'au spus dr vostri? chiar asa sa nu il mai monitorizeze ecografic deloc?!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

ma gandesc ca doctora a zis asistente la cele doua moase care iau parte la nastere..
in ceea ce priveste preturile la astea m-am gandit si eu, numai ca la neonatolog ma gandisem la 150...e cam putin, nu? o sa mai iau de la anestezist ca-i pusesem 300 sa mai echilibrez..
in ceea ce priveste ecografia, ar trb sa o faci pe cea de la 37 saptamani..
eu am fost miercuri la control si, in afara de consultul pe masa pe care il urasc mi-a facut si o mica eco, adica s-a uitat la inimioara si la cap....cam atat.

Mergi la inceput

Angel, eu zic ca e cam multicel 300 ron la anestezist ... la neonatolog vezi si tu cum se implica, daca iti raspunde la intrebari ca sigur vei avea o tona...si functie de asta ii dai banutii. eu am zis 250, dar sa stii ca, daca e vreo ... "scarnavie" (desi am auzit ca cei de la neonato de la filantropia sunt de treaba) ii dau ciuciu!!!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

bafta Roxyaly

fii tare ca maine iti vezi copilasul mult asteptat...

am o cunostinta care dupa anestezie rahie a fost ok...la scurt interval dadea mesaje..asa ca, gandeste pozitiv si totul o sa fie bine...

Mergi la inceput

pai am facut morfo la 33 sapt si de atunci nika ecografie! doar controale...si sunt un pic stresata! bine, totul era ok, in parametri, strumful meu misca bine, adica da suturi zdravene, iar burtea mea face ca in allien!!! sapt viitoare la control as avea 37 +5 zile, o sa il rog sa imi faca o eco pt linistea sufletului meu!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtici! & 'elo mamici!

Am prins si eu un moment liber....o zi in care, sa zic ca sunt..cat de cat odihnita..daca pot spune asa, dupa pauzele de cate 2 ore facute de la 10 seara, ieri...dar oricum, considerabil mai bine ca alte nopti trecute si haotice. Sa sper oare ca incepe sa ne formam un programel?

Despre noi...numai de bine, stiti cum se spune....azi ne-a cazut buricutul...asa ca, vom prinde curaj sa facem baie in cadita "mare", ca pana acum ne spalam pe portiuni, in chiuvetica. Eritemul ne-a trecut....de papat papam combinat...pentru ca, desi eu am lapte si desi Rares are forta sa traga...e cam puturos si-l apuca somnul in brate, iar cand il pun in cosulet, se trezeste....asa ca, nu-mi ramane decat varianta supliment plus lapte de la tzitzi la pastrare. Insa nu vreau sa uite cum e la san, asa ca prima masa a diminetii este cea de la san, 15min/15 min....si inca cateva in functie de cum imi simt tzitzi si cat de ranite sunt

Fetele cu bebei, ce scutece folositi voi si cum le suporta? Eu am pus in primele zile Pampers si l-am mai sters cu servetele umede si tare tind sa cred ca s-a iritat de la ele...drept pentru care, am schimbat cu scutece Penaten (din care nu am decat un bax, a fost adus asa, de test) si am ales sa folosesc apa si sapunul de fiecare data cand il schimb...asta e...dar macar stiu ca nu mi se mai irita). Am tot citit pareri si pareri..si se pare ca problema scutecelor e una universala si difera de la bebe la bebe...cert e ca trebuie incercate mai multe marci pana nimerim pe cea potrivita....

...in rest, Rares e un mancau....si totusi un puturos ..desi eu am lapte, el nu trage suficient cat sa se sature si atunci trebuie sa completez cu supliment sau sa pompez si sa-i dau cu bibe....incet-incet ma recuperez....mare mea problema ramane insa durerea de coaste, pe care m-a apasat in timpul operatiei, pentru a-l ajuta pe Rares sa iasa.....si durerea de spate...insa, probabil cu timpul vor trece si ele....asa cum vor trece si celelalte dureri si zvacuri de la operatie..si vanataile lasate de branule si injectii.....si toate amintirile mai putin placute....atunci cand imi aduc aminte momentul cand l-am vazut pe iubi venind la mine, dupa operatie, cu lacrimi in ochi si abia putand sa vorbeasca, multumindu-mi pentru "cadoul" minunat, atunci cand copilul meu se uita in ochii mei cand ii dau papa..atunci cand ne zambeste si ne da pusi (isi tzuguie buzicile), atunci cand imi face pisu in mana, atunci cand murdareste 3 scutece unul dupa altul...si chiar si atunci cand ma trezesc chiauna din 2 in 2 ore, trebuind sa fac lapticul praf...dar e Rares al nostru si nu credeam vreodata ca 3 kg de omulet iti pot treziin suflet astfel de sentimente....
_

Va pup pe toate si sper sa mai am timp sa intru, macar odata pe saptamana...cateva poze facute cu tel. in contul fulgusorilor

iertati-mi lacrimogenele...dar tocmai avem un moment mami - tzitzi - bebe...si, deh...se declansa hormonela

nu sunt deloc la zi cu noutatile...insa va port in gandul meu si sunt alaturi de voi cu bune si cu rele

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

Mergi la inceput