Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dana, il am la cresa 13, in spate la Materna. M-am mirat si eu ca-s doar 10 copilasi, cind era david erau vreo 18...acum insa au marit spatiul, ca ei erau inainte cu nu stiu ce centrul pentru asistente, acum au plecat, a ramas doar cresa...Nu stiu celelalte grupe citi copilasi au...La noi sunt 10, la grupa de alaturi 5. Iar pretul e ...mi-e si rusine sa spun 120 Ron pe luna...Mincarica e extraordinara. Matei e haplea rau acolo...Primesc si de la 9 luni, vecina de la virsta asta a dat fata.
Cleo, bine ca i-ai dat ospamox, e usor desi naspa e ca tb dat la 8 ore si iti termina noaptea...
Piggy , noi avem Omrom, sunt f multumita de el, Matei isi tine singur masca de aerosoli cind ii fac...
Lilly, cit de bine spune paine...s-o vedeti pe Lizuca(de elenuca) cum spune tractorul si multe altele. Matei , vorba lui SImonix...la toate ii iese mama, desi incearca bietul de el
MsBB

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

simonacip, orl-istul mi-a dat reteta schimbandu-mi antibioticul.

Adriana, unde in Floreasca va mutati? (pe ce strada?) va mai mutati?. Eu lucrez in Floreasca, pe barbu Vacarescu. Daca nu am ajuns pe la voi.. poa iesim in vreun parculetz la pranz

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DANA – intr-adevar in America hainutele sunt nesimtit de ieftine! Eu am venit cu valizele pline pentru Patirck,pentru finuta. Nu se compara cu Canada. Bine ca ai reusit sa te relaxezi putin, adevarul e ca nici eu n-as putea fara tati al nostru! Si am numai un copil.

MAGDONE – nasit placut, si eu sunt nasa maine! Am emotii! Si eu imi doream demult sa botez, si iata ca mi s-a implinit in sfarsit dorinta. Am vazut pozicile, sutneti niste frumosi! SI abia astept sa vad si al treilea muschetar in peisaj.

DESIREE – super-simpatica Victoria pe coperta revistei. E pe bune? Ca si eu sunt abonata la Today’s Parent, insa nu-mi amintesc sa o fi vazut pana acum. Putem sa o cuplam cu Patrick in privinta curateniei? E mai ceva ca tac-su baiatul asta, cred ca asa il intarc pana la urma, imi manjesc tzatza cu ceva si nu mai pune gura in veci. Aseara a facut o adevarata criza ca a descoperit niste praf intr-o nisa de la o jucarica. Il lua pe deget, mi-l aducea si facea cîîîîîhhhh…

RAMONA – sarcina usoara, te mai asteptam pe la noi! Ce frumos, esti la aceeasi Odisse cu Laurita si Alysh.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, daca stiam ca esti abonata, iti spuneam sa faci si tu coperta cu Patrick! Imi pare rau ca nu am mentionat. In editia din august-sept., nu mai stiu exact scrie ca daca vrei (cadou de Craciun ptr. parintii abonati) poti sa le trimit poza copilului, de fapt, sa creezi coperta si ei iti trimit revista cu copilul tau pe coperta, editia de decembrie.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

MsBB, merci, vezi ca la anul am planuri mari, daca ajungem in Ro, asa cum sper si daca da DD toate sa fie bune, vreau sa ne si vedem.

Doloress, bafta la nasit si tie maine! sa vezi ce toaleta mi-am tras, sper sa nu apar prea caraghioasa cu burta mare , nu ti-am raspuns la intrebare, nu vrem sa stim sexul lui bebe, surprise!! asa ca eu n-am intrebat, ei nu mi-au spus.

Simonix, multa sanatate lui Robertica, si nu mai stiu v-ati mutat deja in apart, cum e? ce zice Robert?

Lily, ma bucur ca Julia e mai bine, spor la treaba dar vezi nu te omora si tu cu curatenia asa imi propun si eu cateodata sa fac nu stiu cate si cand vad cate sunt de facut ma lasa pagubasa

Simo, ce ce te apuci de slabit?? bafta mare!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

M-am destrabalat azi, am fost la shopping....si n-am luat nimic :(.
Imi cautam o rochitza pt o cununie si n-am gasit nimci care sa ma satisfaca.
M-am uitat si pt copii, preturi nesimtite la Unirea, exact cum spuneati fetelor, abia astept sa ajung la Viena sper sa gasesc dragutze si la preturi mici....desi eu in Franta aveam magazinasele mele unde gaseam reduceri de reduceri
Sa vedem daca pana atunci aflu si sexul lui bebe....eu sper sa da, sa stiu spre ce raioane ma indrept. Dar s-ajungem sanatosi pana acolo.

DanaH, parca-am fi surori, si eu fara tati sunt stresata....saptamana asta cel putin el a avut congres, Vlad bolnav, eu servici, a fost cumplit.
Mama ce nasi de vaza sunteti. Eu n-am decat o finutza dar mi-ar placea mult, mult sa mai botez un copilas. Chiar mai multi.

Am vazut ca a mai aparut o burtik, Ramo, sarcina usoara si la termen!

Lilly, pai de ce crezi tu c-am vrut sa raman asa repede gravi? Pt ca nu aveam solutie, mai vroiam sa stau cu Vlady.......dar cand m-am vazut gravi am intrat putin in panica si am dat o fuga la job PAi, daca iti doresti, ce mai astepti, baga un bebisor Ma bucur ca Julia e bine acum!

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Va pupacesc pe toate si va multumesc pentru urari.
Alish, vad ca suntem la aceeasi odisee. Ce ma bucur. Sa fie sanatos bebelul, si sa ai o sarcina fara probleme.
Multa sanatate copilasilor care sunt bolnaviori, sa le treaca repede, si pupici peste tot pentru ei.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

laura felicitari pt fetitza!! super fain ca ai pereche stiu ca ti-ai dorit mult mult sa fie cu coditze! cum te mai simti?

alysh imi pare rau ca vlady e bolnav ii dorim insanatosire grabnica, pupam. mai ai si tu putin si afli ce ai..fetitza nu?????

doloress super la gradi la patrick..si eu tre s ail dau pe eric. am o gradi ff aproape de mine. la noi sunt gradi de la 6 sapt. pt copii. asa e sunt ieftine hainele in state. eu totdeauna ii cumpar ceva, chiar daca are rafturile ticsite..pana la 3 anipupam pe prichindel.

desiree super fain cu poza victoriei pe coperta. nu stiu daca aici e revista asta. noi avem parenting, early years. o puup pe pausa ta!!

georgiana iti doresc revenire cat mai grabnica si multa sa natate in continuare. eu am avut multe crize de fiere in tineretile mele si stiu ce inseamna sa stai sa imbratisezi wc odata pe sapt...

gabitza superbi baietii tai..

despre noi..suntem putin scunzi fata de majoritatea mladitelor avem 78 cm, dar cred ca urmeaza acum o perioada de inaltare. avem 3 masele iesite acum ne chinuim cu a 4 a si cred ca incep canii ca tot roade degetele. mergem toata ziua prin parc, tre sa puna mana pe tot, sa studieze..curiossss.

va puuup fetele ca m-am lungit. stiu c aintru dar din lipsa de timp dar imi e dor de chatuit cu voi...

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carmen, Eric al tau este aproape cel mai mic parca, asa ca nu compara masuratorile, mai degraba il poti compara cu copilasi de iulie august.
Pupam baietelul, se face el copacel din muguras

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone neaparat vrem pozici de maine!

CA_eric imi pare bine ca ai mai dat un semn de viata, ne era dor de voi! Cum zicea zi Gabita al tau e printre cei mai mici, in plus l-ai nascut si inainte de termen deci e foarte bine si la 78 de cm!

Desiree n-am stiut de chestia asta! Ce pacat, am pierdut ocazia. Asta pentru ca sunt abonata insa nu citesc nici macar o pagina! Pentru ca piticul nu ma lasa. Mai mult, majoritatea revistelor mai nou sunt rupte ferfenita! De asta m-am si dezabonat, ca mi-a venit scrisoare sa o reinnoiesc, am renuntat.
Tu credeai ca am copil cuminte ca tine, nici gand! Singurul timp de citit il am in tren spre servici si inapoi, cand mai citesc si eu o carte sa nu ma salbaticesc de tot. Acasa e imposibil, trebuie sa stau in fiecare minut cu piticul. Daca nu, face pozne si crize. Sunt bucuroasa ca nu mai face crize ca inainte insa asta inseamna sa stau minut de minut cu el , sa diversuficam jocurile la fiecare 10 minute ca mai mult de 10 minute nu se joaca la un joc sau la o jucarie. Acuma mai pleaca si soacra-mea, deci sa te tii.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput