Breaking News - 5
Raspunsuri - Pagina 21
nelia spune:
N-am inteles unde bati, era un fel de a spune, normal ca totul este interesant. Daca te referi la ceea ce ai scris pe pagina precendenta, nu am spus nimic pentru ca se discutase deja cu pagini in urma...
anka77 spune:
Bodyguardul lui Michael incercand sa vanda ultima masca purtata pe 24 iunie.
doamne.....
danielac spune:
super interesant link-ul cu secventele de la repetitii...
Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Bodyguardul lui Michael incercand sa vanda ultima masca purtata pe 24 iunie. doamne.....[q |
Mi-e rau...incredibil...totul se vinde. Problema e ca daca nu s-ar cumpara, nu ar incerca nimeni sa vanda asa ceva. Nici un dram de respect. Stiu ca cei care cumpara poate spun ca din dragoste pt. MJ o fac, dar totusi...
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
Medy6 spune:
"Vreau sa vorbesc cu tine mai mult ca niciodata.Vreau sa fiu mai aproape de tine decat am fost." La ora 21,15 (ora Romaniei) pe Sat 1 -emisiune cu Joe, despre Michael.
dear_mike spune:
[quote]citat din mesajul lui nelia
N-am inteles unde bati, era un fel de a spune, normal ca totul este interesant. Daca te referi la ceea ce ai scris pe pagina precendenta, nu am spus nimic pentru ca se discutase deja cu pagini in urma... am vazut ca se discutase cu pagini inainte dupa ce am scris, da , aici am fost eu neatenta, insa am mai dat un link mult mai interesant si nimeni si nimic n-a zis,cel cu melodii nelansate ale lui Mike, macar sa fi spus cineva ca nu le are sau ca ar fi super sa le gasim sau.....orice.Poate ca am o zi proasta si nu stiu ce spun....ma scuzati
motanik spune:
Dear Mike, nu trebuie sa te superi. Toate mai vorbim singure din cand in cand Suntem multe si e posibil sa ne acapereze o discutie si sa sarim peste altele sau sa uitam ce am vrut pana apucam sa scriem.
Sa ai o seara frumoasa si sa fii sigura ca aici toate suntem pt acelasi motiv, ar fi culmea sa nu ne intereseze ceva legat de Michael.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
nelia spune:
dear_mike, eu sint una din cele care vorbesc singure, adica imi vine sa scriu despre ceva, vin si scriu, imi raspund fetele bine, nu-mi raspund... eu am spus pentru ca am vrut sa spun, cine citeste si foloseste bine, cine nu, nu... Uite, pe mine m-ar fi interesat linkul cu melodiile nelansate, dar probabil ca nu am intrat in zilele acelea... nu-mi aduc aminte de link.
Hai, te rog eu, nu te supara... daca ai pus ceva si ti s-a parut interesant si vezi ca nimeni nu reactioneaza, trage-ne de mineca, nu ne suparam.
FanClubMJ spune:
Rugam moderatorii sa inchida aici deoarece am deschis capitol nou. Multumim
Continuam cu cap. 6 aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145840