40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
da, Nora , e super ok. multam fain
oau Tania.. ce-ntamplare . bine ca s-a rezolavat si esti multumita
oana : spune-mi cum ai dori sa ajuti ca sa stiu ce sa -ti egzplic ..
edit: de exemplu: : Iulian ar avea nevoie de cineva care sa-l ajute la scoala. eu chiar ma gandeam sa merg macar o data /saptamana sau la 2 saptamani si sa fac lectii cu el.. insa tre sa mai gasesc macar o persoana , sa mergem prin rotatie.. plus ce face mama lui cu el
am gasit deja o inimoasa care-mi trimite un abecedar si o matematica + caiete speciale , le-a comandat in romania .. mai ramane sa gasim voluntarii
va multumesc tuturor in numele copilasilor
sunteti super fete! prietene
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Nora, ma bucur ca o sa te vad si pe tine sambata la Mihaela ca alta ocazie nu vad. De fapt ma bucur ca o sa vad mai multe praline cu ocazia asta. Abia astept.
Ardeiash, eu am in pod podoabe de brad diferite inclusiv luminite de atarnat. Asta pt ca in fiecare an nu rezist tentatiei si cumpar altele noi. Ce zici, sa ti le aduc sambata?
Azi am pus banutii in contul tau, eu as zice sa mai astepti pana se mai strang ceva apoi sa-i imparti la familiile in cauza in functie de cum crezi tu ca-i mai bine. Sunt sigura ca o s-o faci in asa fel sa fie multumiti cu totii.
Pupici la toata cutia.
carmita_baby spune:
Buna pralinutelor dragi, am vazut ca va destrabalati fara mine eu chiar ca o sa plang, ma consolez numai cu gandul ca oricum nu as fi venit din cauza fumului de tigara. Se vede ca v-ati distrat foarte bine la kara
Miha iti multumesc pentru mesajul dulce pe care mi l-ai trimis sper ca Moni e mai bine. Tare imi este teama si mie de virozele astea in perioada asta. Sper sa nu am parte de asa ceva.
Tania, tare de tot faza cu masina si pana la urma tot tu ai fost norocoasa. Sa stapanesti sanatoasa noua masinuta
Eu nu am mai intrat de mult pe topicul asta, pentru ca imi este tare greu, mai ales cand aud de intalniri. Imi este tare dor de voi si m-am hotarat sa mai dau o fuga pana in Be, special pentru a va intalni. Din pacate nu pot veni sambata la Miha, deoarece am programare sambata dimineata la eco 4D.
Voi veni de pe 29.11 adica duminica pana pe 01.12 marti. Din pacate nu pot sta mai mult si tinanad cont de faptul ca sunt pe fuga si nu pot face prea multe vizite, am vorbit cu Mady sa ne intalnim duminica la ea, imi dau seama ca este obositor pentru voi dupa noaptea alba de la Miha, cine vrea sa ma vada si are timp, ne vedem la duminica.
Noi ne ducem acum sa comandam caruciorul Lorenei, abia astept sa il avem
Va pupicesc mult de tot
27+ cu Lorena
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Carmen, ma bucur ca mai dai pe-aici pe la noi pe forum si ca mai avem vesti de la tine chiar daca sunt destul de vagi.
Imi pare tare rau ca nu poti ajunge si tu la Mihaela, ar fi fost unica ocazie sa ne vezi pe majoritatea. Ai grija pe drum.
Din pacate eu nu pot veni sa te vad desi as fi vrut tare mult, mi-e dor de tine si nu vad alta posibilitate de intalnire pe viitor. Dar asa cum am mai pomenit aci weekendul asta avem portile deschise deci mi-e imposibil, altfel as fi facut tot posibilul sa ajung la Madi. Totusi tinem legatura in perioada asta si poate gasim o solutie. Eu de luni pot oricand sa-mi fac timp si pot sa merg oriunde, ramane doar sa-mi spui tu daca poti. Pana atunci pup fata curajoasa.
Pup toate pralinele si o zi excelenta.
ardeiash spune:
Carmen : ce surpriza .. .. ce rau imi pare ca nu poti ajunge la Miha... eu cred ca o sa scap ocazia de a te vedea. tre sa merg la scoala la Vlad pentru un proiect.. si voi fi acolo sa muncesc si sambata si duminica de la 10-18 .. nu cred ca voi mai putea fi in stare de altceva .. insa am promis ..
Bepii: multam fain pt ornemente, ar fi perfect . si da. cred ca asa voi face cu banutii, buna idee .. o sa merg sa vad si daca au intrat banutii astazi ... va anunt/
simonette: super women: tot la munca? iti vedem burtica la miha?
pup pe toata cutiuta
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Taniuca, daca nu poti duminica ce zici de luni in Antwerpen? Atunci pot veni si Lucica si Ana, va fi si Daniela si sper si Rorutul, macar printre picaturi sa scape de la serviciu.
Eu ma voi duce si duminica la Maducu, deci daca cineva vrea sa vina sa dea un semn.
Nina, esti o dulce, iti multumesc ca te-ai gandit sa ma iei de la aeroport, dar ma va astepta baiatul, asa ca nu este nevoie
Ardeiash si mie mi-ar fi facut placere sa te vad dar asta este, daca nu poti nu poti, fiecare le stie pe ale lui
Noi maine vom avea eco 3D si 4D abia astept sa-mi intalnesc mandruta pentru prima oara, adica sa ii vad fatuca am asteptat si astept momentul asta cu o maaaaaaaaaaaaaaaare nerabdare!
27+ cu Lorena
Mello motanelul iubit
Antoanela23 spune:
Buna seara la cutiuta cu bomboane,
Tania, aiurea tare intamplarea cu masina, bine macar ca sunt corecti si-ti dau alta in loc.
Carmita, succes la ecografie si drum bun spre/dinspre Belgia.
Eu nu te pot vedea pt ca lucrez si duminica si luni, dar sa faceti poze, macar asa sa te mai mai vedem pe tine si burtica ta.
Fetele, distractie placuta maine seara, mi-e tare sorry ca va ratez, dar macar v-am vazut la kara;.
Si nu uitati invitatiunea mea pentru 11 decembrie, mai astept raspunsuri.
pupici, we placut,
Poze 2009
Poze 2008
ror spune:
Miha, draga mea, stiu ca eram pe listuta dar tare mi-e teama ca nu sunt in forma optima. Ptr mine era o sansa grozava sa va vad in numar mare, dar daca treburile nu se potrivira ca la carte, ce sa fac? Sa vad cum o sa ma simt maine, si daca e spre bine, poate vin cu Daniela, daca nu, stii tu, distractie placuta cu motatele.
Carmenut, mi-e dor.., de tine, de burtica, de tot. Luni mai dupa masa, cred ca ma pot avanta spre tine, dimineata nu sunt disponibila pana pe la 1-2. Vb. De abia astept sa te vad...
Sanda, burtica mare, nastere usoara si sa ai un bebe frumos, sanatos,mancacios si cuminte.
Mandrelor, de Craciun merg acasa, cu concediul neaprobat inca, ha, ha, ha.., bilet cumparat deja, poveste lunga, dar o lasam de povestit cu alta ocazie.
Pup fete frumoase, inimoase, curajoase, etc, etc
Acum fug in pat ca am de recuperat la somn.
Ror
MadyG spune:
Salutare si de la noi,otara racite, mai devreme eram necajita rau ca nu ni se arata party la Miha,dar suntem mai bine.Marie e racita de cateva zile,dar sper si cred ca nu e decat ceva usor.
Fetelor,va astept cu drag duminica ,adresa v-o trimit pe PM ,cine doreste ,cine pofteste.M-am gandit acuma,daca vi se pare ca pica mai bine ziua de luni,ce ziceti sa ne intalnim luni?Poate e mai usor sa se adune fetele,Tania zicea ca de luni e libera,la fel si alte fete cucuiete,dupa cum am auzit.Pentru mine e bine oricum,daca vreti va astept si duminica,si luni.
Carmita,ce zici?
Dati-mi de stire ,va pupicesc!
simonette spune:
Fetele dragi...va multumesc din suflet ptr toate urarile!!! Recunosc ca doar am frunzarit din urma
Mai.......sa stiti ca vin disearadaca nu ne face Nikolas vreo surpriza Dar.... Mihaela draga, la cat sunt de aiurita am sters toate mesajele din inbox si nu mai am adresa ptr omul meu care vine de la Grimbergen direct....ca io sa vad de cine ma agat! Oricum, te sun mai incolo si inca ceva....e vreo ocazie speciala???? Dar zi drept!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!