40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiashule na ca nu esti ultima, ci eu sunt

La multi ani Rorutz drag si iubit sa iti dea Doamne Doamne cadoul special mult dorit si asteptat si multa fericire si liniste sufleteasca!muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

29+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjourica fetele,

Mey, sunteti foarte dragute, asa ma laudati ca uite , mi se urca la cap. Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, nu am apucat sa va spun dar mie mi-a fost cam rau zilele de dinainte sa ne vedem, asa ca am facut pregatiri efectiv la inspiratia de moment.

Rorutz dragutz, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

Nina, la Kara de pa 27 nu cred ca am cum veni, e ziua cand ne intoarcem din Germania. Daca ajung in timp util, stiu unde sa va gasesc .

Ardeiash, de la Carrefour am luat foie gras-ul.

Mady, o sa pun cercelul bine sa ti-l dau cand ne vedem data viitoare .
Sanatate lui Marie.

Si Sonia a facut febra mare azi-noapte, acume la dr cu sotul, sa vedem ce-o fi.

Ana, e buna ideea sa ne intalnim la un loc de joaca cu piticii, dar eu sunt disponibila dupa 28 decembrie incolo. Succes la scoala, ce se intampla marti?

Pup toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

NIna , Ana si Mady: am uitat ... scuze .. inca o data va multumesc pt banutii pt copilasi ... .. voi ajunge pana plec in romanik... (sambata ) pana la spital ca sa-i dau .. va dau de veste

pupici tuturor si o saptamana frumoasa..

rorutzule; totul e ok ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

HAAAAI--DE SAN--DA!

multa bafta simonette! Doamne Doamne sa-ti ajute sa ai o nastere usoara si bebe sa fie mancacios si sanatos ..

nu uita sa-ti Alsi telefonul deschis maine .. daca azi e ziua cea mare ! va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

SIMONETTE, Doamne ajuta! bb sa vina repede, sa-l aduci usor pe lume!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

NASTE SIMOO ????????

NASTERE USOARA SIMO, Doamne Ajuta!!!!!

Mergi la inceput

fetelor..scuzati-ma .. nu ma pot abtine... a murit Ioana , fetita de care va povesteam ca nu se simte bine .. miercuri trebuia sa aiba loc transplantul , parintii reusisera sa stranga 85000 de euro .. erau depusi in contul st luc pt operatie.. si azi i-a dat afara din spital ca sa o deconecteze de la aparate.

nu am ajuns sa le dau banutii.... iar la telefon acum plang intr-una si spun ca nu au nevoie de nimic... nici de mancare nici nimic..

e asa de trist.. si-au abandonat locurile de munca sa vina in belgia sa opereze copilul..sunt aici de 4 luni si nu au reusit ... of..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragele mele,

Va multumesc din suflet pentru urari, si asa cum s-a mai spus, sunteti balsamul de pus pe rana.

Ieri eram cam pleostita dupa un al 3-lea IVF nereusit si planuisem sa ma fac invizibila, insa cineva drag mie (dar nu soatza), m-a scos obligat, fortat din casa . La inceput am avut un atac de panica, nefiind deloc pregatita, insa in final, am avut o zi minunata cum numai la 40 de ani puteam sa o am. Am fost si baut vin fiert , mi-am cumparat si o broscuta de jad (sa vedem daca o sa-si faca treaba la anul). Si unde credeti ca am mai fost? La patinoar..., dupa 20 si de ani..., asa ca am spart gheata. Iar acasa ma asteapta in fiecare seara o orhidee superba la care ma uit cu drag din 5 in 5 minute.
Va multumesc din inima , Vicentia & Cristi & Vladut.

Sanda, draga de tine, iti doresc o nastere usoara, un baietel minunat, sanatos si mancacios.

Pupici de la mic la mare

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Of, e tare trist cand un ingeras se inalta la cer,insa ma gandesc cata suferinta poate fi in sufletul de parinte. Doar asa vedem cat de neputinciosi suntem in fata destinului sau a nesansei. Sper ca puisorul sa pluteasca pe un norisor alb si pufos si sa-si mangaie parintii prin adierea vantului.

Ardeiash, te rog transmite parintilor condoleante din partea noastra.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

haide simoooooooo!

ultimul sms spunea ca a prins epidurala, dilatatie 9! sa speram ca merge bine, usor si ca NIcholas se va naste sub o stea norocoasa cu ursitoare generoase!

cat despre Ioana... un Ingeras s-a ridicat la Ceruri in Postul Craciunului... un sufletel deosebit, de care Cineva Acolo Sus a hotarat ca are nevoie intre norishori:( Nu e pentru noi sa intrebam "de ce", insa nici nu putem sta indiferenti... Sa te odihnesti in pace Ingeras printre Ingeri!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah 22+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput