40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

LA MULTI ANI, ROBERTINA!sa-ti dea Dumnezeu un an mai bun cu tot ce-ti doresti tu!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Rorutz dragutz, un din inima "La multi ani", sa fi sanatoasa, dorintele sa ti se indeplineasca, sa ai parte de multe bucurii si realizari in viata si sa ramai la fel de frumoasa, buna, calda, generoasa si iubitoare. Un pupic apasat din partea mea
Pup toate fetele si un weekend placut sau ce-a mai ramas din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Anto,multumesc mult pentru dupa-amiaza frumoasa pe care ne-ai oferit-o,m-am simtit asa de bine la tine,ca n-as mai fi plecat!Esti tare draguta si esti o gazda perfecta,m-am delectat cu bucatele yummie yummie si ma gandesc ce mi-ar tihni acum o praji(doua,trei) cu o cafea buna facuta de tine...
Cercelul pe care l-ai gasit e al meu,eram la scoala cand am constatat ca am doar unul si l-am dat si p-ala jos si l-am bagat in frumoasa mea geanta.In buzunarelul in care au cautat Ana si Nora.Deci cred ca surubul nu il mai gasim,dar nu e nimic grav ca il pot inlocui la o adica.
Sper ca Victor e mai bine si imi pare rau ca nu am vazut-o pe papusica de Sonia,dar -asa cum au zis si fetele,ne vom vedea curand.Si sper sa vii si tu pe la noi cu piticii,cat de curand.

Luci,iubita,daca eu am petrecut o zi asa placuta este in mare masura meritul tau si iti multumesc din suflet pentru tot!

Taniuta,Craciunita frumoasa,multumim pentru cadouri,esti o dulceata de fata.

Fetelor dragi,mi-a facut atat de bine sa fiu cu voi ,imi sunteti dragi cu toatele si e tare bine ca ne avem unele pe altele.
O zi faina tuturor!

Noi racite,azi-noapte ardea copila ca sobita de pe hol.Speram ca nu e nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Rorut drag ,
La multi ani!

iti doresc sa vina pentru tine un an in care tot ce iti doreai si iti doresti sa devina realitate!
Sa fii sanatoasa , sa fii fericita ,sa ai noroc si liniste si iubire!
Te imbratisez cu drag,iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Rorutz La Multi Ani si tot ce-ti doresti!!!Sa ai parte de o aniversare frumoasa si de un an mai bun!!!Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani Rorutz dragutz! Tot binele din lume ti-l dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Madi, multa sanatate printesei!

Noi am pus bradutul in living si acum ne mai ramane sa-l impodobim! Sa vedem cum o reactiona zapacita de Mimusk!

Noracu Andrei si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Rorut dragut, iti doresc un sincer LA MULTI ANI si anul care vine sa fie mai bun si toate dorintele sa ti se implineasca.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Anto, imi pare rau ca nu am putut veni la tine vineri (mai ales ca aud ca ati papat bun ) dar cel mic face scene cand vrei si cand nu vrei. Sper sa ne vedemcat de curand.

Ninet,in ceea ce priveste kara pe 27 dec eu cu parere de rau am sa refuz invitatia. Vrem sa trecem in anul nou tot in formula 2 in 1 asa ca preferam sa nu facem excese.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu ultima cu urarile
rorutz: La multi anisori! sa dea Domnul sa ti se-mplineaca toate dorintele ... iti mai dorim si multa fericire si dragoste.. si ici grashi de tot ..

Anto: scuze pt intaziere. multam fain de o zi superba .. bucatele tale aratau super bine.. am plecat exact la timp.. prajiturile alea aratau traznet! . o intrebare; de unde ai cumparat foie gras-ul ala ? era tare prezentabil ! pe strada pe care locuiesti am fost de multe ori cu bicicleta. chiar mi-ai trezit melancolii... ador strada ta.

danielana: super ca mai ai 6 saptamani ... acush achush vine bebe

bepii: multumesc mult pentru cadouri / o surpriza nemaipomenita mi-ai facut .. tu esti asa de draguta mereu .. te pup apasat si dulce. sper ca l-ai pupat pe swa din partea noastra

ninucule mama , injura-ma. este a nu stiu cata oara cand imi culegi cele uitate pe unde ma duc! da, ai dreptate.. sunt de la aiurita in sus nu stiu ce ma fac fara tine // saru-mana .

ano: succes la scoala si bafta la mariuca

miri: chiar iti multumesc pt criticile aduse. mi-au facut super bine .. era exact ceea ce-mi trebuia

mady: m-am bucurat sa-ti vad printesa voioasa si fara sa planga.. arata superb.. si in elementul ei.. bravo!

nora: si-acum mai rad de povestea ta si a sotului tau ... hi hi

lucica: arati super ... da-ne si noua reteta

sper ca nu am uitat pe nimeni ... din fetele prezente..

are cineva noutati de la simonette?

pe fetele pe care nu le-am vazut vineri : va-mratisez si va pup dulce.. mi-e tare dor de voi ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput