Peste toxic

Peste toxic | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-6449514-peste-toxic-din-spania-pregatit-pentru-comercializare-romania.htm

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am auzit la stiri, insa ce putem face concret? sa nu cumparam peste congelat? altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

ei-ei, iaca, a trecut o zi intreaga de cand s-a postat noua amenintare care ne pandeste sanatatea si avem o singura reactie, intrebarea concreta a Ramonikai.

ce sa insemne asta? ca lumea s-a mai plictisit sa sara in sus la fiecare zvon din asta alarmist? e posibil, ma gandesc...
caci de multa vreme suntem bombardati cu avertizari: "nu manca aia! nu bea aialalta! nu respira! nu lua medicamente! nu te vaccina! nu-ti da cu deodorant! nu pastra in vase de-alea! nu congela! nu folosi microundele! nu folosi plasticul! nu folosi teflonul! detergentii sunt toxici si alergenici! revino la pestera, altfel chimicalele te vor dovedi! singura solutie e sa-ti faci propria gospodarie, complet autonoma, ca omul primitiv, si poate ai o sansa sa nu crapi de bolile civilizatiei putrede..."

ps: asta cu teflonu'... cat de rau e el si cat de perfid ne omoara el... am primit-o ieri pe mail. m-a pufnit rasul, dar parca m-a si exasperat: inca una, domnule???
as posta-o, dar o sa creada lumea ca o indemn sa-si arunce tigaile tefal de prin casa, ori eu n-as face asa ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

ce sa insemne asta? ca lumea s-a mai plictisit sa sara in sus la fiecare zvon din asta alarmist? e posibil, ma gandesc...
caci de multa vreme suntem bombardati cu avertizari: "nu manca aia! nu bea aialalta! nu respira! nu lua medicamente! nu te vaccina! nu-ti da cu deodorant! nu pastra in vase de-alea! nu congela! nu folosi microundele! nu folosi plasticul! nu folosi teflonul! detergentii sunt toxici si alergenici! revino la pestera, altfel chimicalele te vor dovedi! singura solutie e sa-ti faci propria gospodarie, complet autonoma, ca omul primitiv, si poate ai o sansa sa nu crapi de bolile civilizatiei putrede..."

ps: asta cu teflonu'... cat de rau e el si cat de perfid ne omoara el... am primit-o ieri pe mail. m-a pufnit rasul, dar parca m-a si exasperat: inca una, domnule???
as posta-o, dar o sa creada lumea ca o indemn sa-si arunce tigaile tefal de prin casa, ori eu n-as face asa ceva ...

mie una sincer mi s-a luat de toate "avertizarile" astea. nu ca nu incerc sa mananc mai sanatos sau cat mai "eco" (ca asta e moda acum) dar acum una doua apare un "avertisment" din asta si deja nici nu le mai citesc.

gabi as mai adauga la lista ta : pestele pangasius, margarina si untul, soia , uleiul de nu stiu ce, zaharul , faina, puiul cu hormoni, si cred ca mai sunt dar acum nu-mi mai vin in mine.

concluzia: mai bine ma duc in padure (cum era intr-un banc)

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gabi - ai dreptate intr-un fel, insa la chestia asta cu peste cu mercur eu chiar tre sa am grija, ca sunt si cica ar fi foarte daunator pt. noi.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

gabi - ai dreptate intr-un fel, insa la chestia asta cu peste cu mercur eu chiar tre sa am grija, ca sunt si cica ar fi foarte daunator pt. noi.

Ramonika si Vladutz

Asa e, e bine sa te feresti de mercur... uite care ar fi solutia: mananca cat mai putin peste pe perioada sarcinii si o sa ai si cugetul linistit... Lipsa pestelui din alimentatie nu-ti pricinuieste un asa mare rau :) mai ales daca e pt. cateva luni... si desigur, cat vei alapta.

Dar daca tot veni vorba de metale daunatoare, apa de chiuveta la Bucuresti s-ar putea sa contina mai multe metale (g)rele decat multi pesti laolalta, hmm...

dar hai ca acusi devin si eu alarmista...

Mergi la inceput