Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

beluistef- stai linistita.si eu am avut un hematom la 7 saptamani.pe mine doctorul m-a internat si mi-a facut tratament in spital deoarece aveam sangerari.am luat duphaston,gynipral,no-spa,arefam si am facut niste injectii hemostatice.in 2 saptamania scazut,a crescut din nou si a disparut.deci stai linistita ca e treaba rezolvabila
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Buna fetelor,

Cedez programare pt maine, miercuri, 18 noiembrie, la Dr. Pop - clinica Diagnosis. Programarea mea era pt morfologie fetala trim 3, dar nu mai pot ajunge.
Cineva interesat?

29+

Buna, blue flower!

Sunt Sorana Bejuscu, as avea mare nevoie de aceasta programare, sunt in 16 saptamani si sunt pe o lista de asteptare la dr. Pop.
Daca mai este valabil, te rog spune-mi cum sa facem.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara mamici de burtici si copilasi,

Va rugam sa ne primiti si pe noi in grupul vostru si sa ne treceti pe listuta. Datele noastre:(data de nastere: 29-oct-1977) UM 05-sep-2009; DPN 15-iun-2010. Mai avem o fetita, Cami, nascuta pe 20-aug-2006.

Maine sunt programata pentru eco, abia astept!

O seara frumoasa,

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Camelia-Nicole si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bun venit Nati!!
O sarcina usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nati bine ai venit
Nicoleta B e foarte bine daca ai ce ti-a scris Cristina sa ai si bodyuri cu maneca scurta si cu maneca lunga, de preferat d-alea cu 6 capse sau cat mai largi la gat - petrecute la nivelul umerilor e de preferat. O sa-ti mai trebuiasca alcool alb pentru buric si serul fiziologic la greu pentru toaleta lui bb. eu am avut scutece patrate mari, de finet, mi-au folosit f mult pentru invelit bb, pus peste cearceaful nostru cand il puneam pe mirci in pat, il scoteam din baie in finet- prosopul era al doilea strat. Ah, si mai puneam in doua finetul in pat in dreptul guritei lui, ca mai regurgiteaza si sa nu schimb tot asternutul.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hola, burtici fericite!!!!

Constat cu muuulta bucurie ca saptamana care tocmai a trecut nu am avut parte de nicio veste proasta. Sa dea Dumnezeu sa reusim sa mergem asa tot inainte.

Mary, felicitari pentru carucior roz!!! Pana la urma ai facut Bitest?

Sabina, ce frumos ca poti sa-ti simti bebelicile miscand... cat astept si eu momentul asta... sunt foarte curioasa cand o sa se inample

Pentru fetele bolnavioare imi pare tare rau ca nu stati foarte bine cu sanatatea. Menajati-va cat puteti, pentru ca asa il menajati si pe bb. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!!!!!

Eu am avut un weekend de rasfat. Am fost la cosmetica si la masaj de relaxare si a fost atat de BINEEEEEE. Mai ca nu am adormit pe masa. Mi-a spus maseoza(sper ca asa se scrie corect) ca sunt foarte incordata si ca nu a insistat prea mult asupra zonelor cu probleme deoarece asta ar fi presupus anumite dureri dupa, stari care s-ar fi transmis si la bb. Cred ca o sa ma mai duc si va recomand si voua, pentru ca e taaaaare bine.

Va pup burtici frumoase, si va doresc o zi superba(cat a mai ramas din ea)

Mira fericita 13+cu Maya Alexandra

minunea mea

Da Mira, am facut vineri echo si simbata dimineata mi s-a recoltat pt bitest... Nu stiu cit de relevant si important este insa "pisicul" meu e potolit pentru ca stiu ca am facut ceva in plus pentru bebe si mi s-a asternut pentru putin timp acea liniste!

Sabina multumesc pentru grija si abia astept sa miste si la mine... si ca si voi am inceput sa am vagi banuieli care-s numai fluturasi din creier si nu din burtica, spun eu... (am inceput si eu sa mi se para ca misca, si nu intimplator asta: mi-a spus cineva ca greata va trece atunci cind vor misca, iar eu, din dorinta de a nu mai voma imi prooduc miscari de bebe...cum spuneam, psihicul dicteaza prostii).
SI mie mi se intimpla faza cu stranutul enervant sau mai curind o stare de congestie si ... stranut ce va urma, dar nu se intimpla... Uneori imi declanseaza si greata aceasta stare de stranut! E ciudat! Suntem ciudate!

Reallaura multumesc pentru felicitari!

Cristina_26, zic sa nu te ingrijorezi tu daca medicul a spus altfel... Tu ai facut bitest? Sau nu ti-a recomandat medicul? Poate ca si celelalte dimensiuni sunt importante, cum ar fi lungimea puiului... medicul te poate linisti oricum!

Discordia, si eu m-am obisnuit tare cu ideea de fetita si ma incinta ca fetitele sunt mai pisicoase si mai sensibile dar si daca va fi baietel, cum spuneati si voi fetele, tot copilul meu, deci la fel de vesela as fi!. Vezi ca si Moni_or spune la fel, deci relax!:)

Moni_or felicitari pt doctora care sa iti fie alaturi de sufletel!

Beluistef lasa gindurile negre si fii optimista! Inalta rugaciuni catre Maica Domnului si te vei destinde! Cred ca a scris "iminenta de avort"... si poate ca ti=a spus ca trebuie sa fii FOARTE, FOARTE ATENTA si sa nu faci efort deloc! Adik nu mai ridici nici poseta, te misti usor si nu te obosesti nicicum, recomandat fiind chiar cit mai mult repaos!

NicoletaB, buna ideea cu lista insa am vazut pe undeva pe site... nereactualizata chiar in... tendintze:P. Sa vedem ce propun fetele!

Dunemariesi mamanati: bun venit si sarcina usoara!

Fetele, am uitat sa intreb medicul dar cred ca o sa il sun: mai luam acid folic, pina in ce saptamina oare? Pupici!

Pe mine nu ma slabeste greata deeeloccc... si starea premergatoare gretei sau prevestitoare este reprezentata de niste dureri, ca niste crampe, dar la nicel de stomac, nu intestine sau alte locatii... simt parca acele crampe, felul in care se produc niste gaze false si modul in care stomacul roade in gol si vrea sa se intoarca! Si reuseste, fir-ar el! Ma intreb daca nu cumva stomacul meu o fi avind ceva... ma linistiti???:)

Va ! Pe miine!

Mary 12+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna seara mamici de burtici si copilasi,

Va rugam sa ne primiti si pe noi in grupul vostru si sa ne treceti pe listuta. Datele noastre:(data de nastere: 29-oct-1977) UM 05-sep-2009; DPN 15-iun-2010. Mai avem o fetita, Cami, nascuta pe 20-aug-2006.

Maine sunt programata pentru eco, abia astept!

O seara frumoasa,

Draguta mea,

sa ai o sarcina usoara. Ce ma bucur pentru voi. Suntem colege de la odiseea trecuta (Sabina). Ce face Cami?

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

[red]Arturicii, Reallaura, Madamar [red]merci pentru felicitari si primire.
[red]Sabina[red], nu te-am "recunoscut", desi te-am citit la Piersicute, da nu mi-am dat seama. Chiar ma gandeam ca am trecut prin 2 odisei aici pe DC si chiar sa nu ma "intalnesc" macar cu vreo mamica cunoscuta.
Si pe mine ma apuca greturile dimineata, si parca n-ar fi deajuns, dimineata cand merg la baie(da merg de vreo 4-5 ori pe noapte)daca a trecut de 3 -4 dimineata nu mai pot adormi cam o ora, doua. Imi vine sa urlu! Voi aveti probleme cu somnul? Am ncercat sa ma culc pe la 12 noaptea, dar nici asta nu prea functioneaza.
Noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Cristina, Laura- multumesc de info
Nati- bine ai venit!
Madamar -doctorita mi-a spus ca acidul folic se ia pana in saptamana 12
Onana -pt programare cred ca ar trebui sa-i trimiti PM, ca poate a postat la mai multe odisei si poate nu mai reciteste eventuale raspunsuri
O zi buna va doresc!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Cristina, Laura- multumesc de info
Nati- bine ai venit!
Madamar -doctorita mi-a spus ca acidul folic se ia pana in saptamana 12
Onana -pt programare cred ca ar trebui sa-i trimiti PM, ca poate a postat la mai multe odisei si poate nu mai reciteste eventuale raspunsuri
O zi buna va doresc!

8+

Multumesc Nicoleta, am mai intrebat pe cineva acum si imi spunea ca se ia pina in luna a 5a... nu stiu ce sa cred... imi voi suna si eu medicul sa mai vedem o parere!:) Merci mult!

Mary 12+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput