Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 9

lorex spune:
lorex spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui alexutzzza lorex  !! Merciii! asa o sa fac! merci de toate indicatiile, caut proaspata, fac cu mere, asa stiam si io ca nu se combina cu citrice, bine cik nu se combina nici fructe cu legume  ...ma descurc eu! Deci zici ca merge proaspata la storcator. Iar cu mirosul sunt 100% de acord! de cate ori mananc portocale mie-mi mirroase a Craciun!  deci portocalele miros a craciun da? nu Craciunu a portocale   28+  Yannis | 
Corect!

Cat despre combinatii..depinde, si aici, sunt unele care merg impreuna...cum ar fi telina cu marul sau morcovul cu marul, si unele care nu merg. Depinde.Uite si banana merge in multe combinatii.
eu merg mult dupa feeling..
 iar cand nu sunt sigura merg la Sf.Google si-l intreb
 iar cand nu sunt sigura merg la Sf.Google si-l intreb 
 24+
  24+   
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">pozele mele

cris_mario spune:
cris_mario spune:
 lorex esti foarte frumi  ...si finuta ta
...si finuta ta 

Andreea  25+
 25+  -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

lorex spune:
lorex spune:
 Fetelor, vreau sa va recomand o carte f amuzanta si cum am tinut sa va arat neaparat si coperta a trebuit sa-mi fac cont cu poze...asa ca...here I am! Mi-am pus poze la semnatura 
Alexutzza, daca te tine stomacul, cel mai bine e sa bei sucuriel astea dimineatza pe stomacul gol.Atunci se absorb cel mai bine.Vezi si tu cum te simti.
Scriu repede ca tre sa plec acasa,sa  . sunt la birou si iarasi m-a enervat o colega "atotstiutoare" cu afirmatii de genul "las ca mai vorbim dupa", "las c-ai sa vezi tu" , uff...ma scot din sarite...si doar ele incep cu intrebari , nu eu..
. sunt la birou si iarasi m-a enervat o colega "atotstiutoare" cu afirmatii de genul "las ca mai vorbim dupa", "las c-ai sa vezi tu" , uff...ma scot din sarite...si doar ele incep cu intrebari , nu eu..
 24+
  24+   

lorex spune:
lorex spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cris_mario lorex esti foarte frumi  ...si finuta ta    | 
Multumesc. Cris!

24+
  24+   

al3csa spune:
al3csa spune:
 Daaa si eu mai am jumatate de ora si gataaaaa!!!!!!! Plec acasa 

Iar de luni vreau sa vb cu dr meu sau cu dr de familie sa-mi iau medical .. Nici nu ma intereseaza cum il iau 100% .. 75% .. Chiar nu ma mai intereseaza .. Vreau pur si simplu sa stau acasa .. Sa scap de idiotii astia de aici care si asa mi-au facut muuult rau de cand am ramas gravi .. Si vreau sa-i las si eu cu curu in balta ... Asa cum au vrut ei sa ma lase pe bine .. Asa pe neasteptate ..
 Iar de luni vreau sa vb cu dr meu sau cu dr de familie sa-mi iau medical .. Nici nu ma intereseaza cum il iau 100% .. 75% .. Chiar nu ma mai intereseaza .. Vreau pur si simplu sa stau acasa .. Sa scap de idiotii astia de aici care si asa mi-au facut muuult rau de cand am ramas gravi .. Si vreau sa-i las si eu cu curu in balta ... Asa cum au vrut ei sa ma lase pe bine .. Asa pe neasteptate ..  ...
 ...
Azi m-am enervat asa de tare .. de ma cam doare burtica si nici no-spa numai am
 .. Tre sa cumpar!!!
 .. Tre sa cumpar!!!
Hai va 

Vb cand ajung acasa
 Vb cand ajung acasa 

26+
 26+  Yannis Andrei
 Yannis Andrei

decenuela spune:
decenuela spune:
 Bea....am vz ca ai mai scris si alta data si vroiam sa-ti zic....incearca sa eviti branza topita, se pare ca de la capitolul ..lactate , e cel mai nociv aliment....am vz asta si la tv..datorita procesului de frabricatie...temp f mari...etc ca si margarina dealtfel 30+
30+ 

nicolcris22 spune:
nicolcris22 spune:
 Fetelor, tocmai am citit in liberatea despre un curs prenatal...si as vrea sa prind si eu cu sotul un loc. Se tin saptaman viitoare 19,20,21 nov in bucuresti la hotel Johan Strauss de la 18-21 ( joi si vineri) si de la 10-13;17-20 sambata, langa gara de nord.Sunt 4 cursuri-travaliul,igiena sugarului,alimentatia sugarului si urgentele sugarului, costa 150 lei si la final sotul obtine certificatul de absolivire pt cele 10 zile in plus.
Daca va intereseaza si pe voi trebuie sa confirmati participarea pe mail la contact@scoalamamei.ro sau la tel 0723762175 Dr. Vartosu Ioana.Plata se face la inceputul cursului.
Eu zic ca e ok la 150 ron.Ce ziceti? 29+
 29+  ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
 ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

cris_mario spune:
cris_mario spune:
 lorex,al3csa....off cat sunt de batuti in cap ...voi ganditi-va la beebii vostri care vin ..cat veti fi de fericite atunci
...voi ganditi-va la beebii vostri care vin ..cat veti fi de fericite atunci

Andreea  25+

cris_mario spune:
cris_mario spune:
 decenuela...ce zici tu akl???? 
 eu chiar st batuta in cap?..nu stiam..si la mn nu exista mic dejun fara br topita
 eu chiar st batuta in cap?..nu stiam..si la mn nu exista mic dejun fara br topita  

Andreea  25+

decenuela spune:
decenuela spune:
 crisdrept sa-ti spun si eu cam 
 de branza topita...insa dupa ce-am auzit explicatiile unui nutritionist...mi-am cam luat gandul...acu na multe sunt neindicate pt om in general....dar cred ca o pofta putem sa ne facem...doar ca nu tre sa exageram
 de branza topita...insa dupa ce-am auzit explicatiile unui nutritionist...mi-am cam luat gandul...acu na multe sunt neindicate pt om in general....dar cred ca o pofta putem sa ne facem...doar ca nu tre sa exageram
dintre toate eu pe margarina nu mai pun gura demuuuult
lorexmmmmmmmm.....da ce mandrete de mama o sa aiba bebelina ta
 30+
30+