Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
Bea 
catalutza, bine ai revenit, iti simteam lipsa pe aici. Povesteste-ne de tine si de bebe cand apuci.
Alexia, imi pare rau ca ai contractii, stiu cat de greu e sa trebuiasca sa ai grija si de un copil mic. Tin pumnii stransi sa fie bine rinichii lui bebe.
mariucasara, dar stiu ca aveti talent, nu gluma! Super felicitarile!
cris_mario, ma bucur ca ati rezolvat cu actele si faceti nunta pe 28, felicitari si casa de piatra va doresc! Imi pare rau ca ai in continuare probleme cu piciorul...
alecsa, ai grija cu plimbarile astea, nu te forta!
onitza, mmmm, ce bine suna sucurile tale.
Foarte bine faci, vorba ta, te si hidratezi cu ocazia asta, plus ca au o gramada de vitamine. File de somon? 
alexutzza, felicitari pentru bebe grasunel si tupeist.
Cu hipoglicemia nu stiu ce sa zic...incearca si remediile alea naturiste, rau n-au ce sa faca.
Lia, nici mie nu mi se pare ok sa mergi la servici cu contractii si probleme cu colul...
cristies, cum reusesti sa le faci pe toate? Si mancare si smotru... ai grija sa nu obosesti prea tare.
Eu n-o sa ma supar daca fii-mea o s-o tunda pe nr 2.
Mi-e teama sa n-o bruscheze sau cine stie ce. Noua ne mai articuleaza cate o palma, desi nimeni n-a dat in ea vreodata, cred ca se inspira din desenele animate.
Ii explicam de fiecare data ca nu-i frumos/bine ce face, dar... fara prea mult efect.
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
cristies spune:
Al3csa, d-aia am zis scumpa sa lasi rusinea la o parte. Te duci langa locurile speciale si iti expui burtica. Trebuie sa se simta cineva. Pentru celelalte locuri... nu merita sa te chinui. Eu am observat ca nici la hypermarketuri, desi e coada speciala pentru gravi nu are nimeni nici o treaba. Nesimtirea sa traiasca!
30+
Nik0le spune:
Fetelor, nu va stresati cu no-spa-ul, luati fara grija de fiecare data cand aveti nevoie, mi-a zis dr mea ca e mult mai periculos sa stai cu contractii decat sa iei no-spa. Eu nu prea iau pentru ca la ce am eu e nevoie de pastile mult mai tari, no-spa-ul n-are niciun efect din pacate, nici macar ala forte, cu doza dubla. Iar de la medicamentul pe care-l iau impotriva contractiilor tremur cate trei ore, zici ca am cel putin 80 de ani si Parkinson...
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
cris_mario spune:
onitza eu beau 2l de apa zilnic...beau fff multe lichide
....
ce de sucuri bune si...somon 
al3csa eu fac bradul rosu si auriu
si e suuuper
cristies eu am baut vin fiert
lorex
ms...adevarata chestia cu Craciunul si portocalele 
alexutzzza ms ptr pontul cu vitC![]()
nik0le ms mult
...da ink nu a trecut piciorul asta tampit
..si da abia akm am inteles si eu trb cu no-spa ca eu faceam pe viteaza si nu prea luam..dar de akm gata...
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
onitza, nicolcris22, lia_2009, Bea 

merci mult de raspunsuri! O sa imi fac si diseara suc sa vad cum iese si in fiecare dimineatza. le iau astora toata sfecla din piatza! Moama dar ai ceva "pierderi" la productie, o sfecla-o cana... ca mie mi se par maricele sfeclele, ma rog. Si m-am gandit, o sa-mi pun miere in lapte pe langa nesquick
, o scot eu la capat, ce sa fac dak bebe deja gandeste!
(eu stiam ca in perioadele de efort intelectual gen examene chestii creierul consuma f mult zahar, cica el, creieru e in genere principalu responsabil de consumu de zahar din organism).
o sa fac un geniu! Su un mic "terminator" ca mine, d-ala de le suceste si le invarteste si le gandeste pe toate partile...nu ca ar iesi ceva genial din asta pur si simplu facem un sport din storsu creierilor! 

28+
Yannis
Nik0le spune:
Apropo de nesimtirea din transportul in comun, eu ma postam langa locurile rezervate si daca nu se ridica nimeni, rugam pe cineva sa ma lase sa stau, ca sunt gravida (nu ca nu s-ar fi vazut burta, dar ma rog). Si nu mi s-a intamplat sa mi se zica nu. Am constatat ca barbatii in general se mai ridicau din proprie intiativa, femeile nimic, nene, in special alea tinere (le uram in gand sa pateasca si ele la fel cand vor fi gravide
).
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le cristies, cum reusesti sa le faci pe toate? Si mancare si smotru... ai grija sa nu obosesti prea tare. Eu n-o sa ma supar daca fii-mea o s-o tunda pe nr 2. Ii explicam de fiecare data ca nu-i frumos/bine ce face, dar... fara prea mult efect.Nico de Isabela si 26+ cu Irina |
Am niste prieteni care s-au confruntat cu atitudinea asta la bebe si au ales o metoda cam dura, dar eficace pentru a corija. Copilul nu lovea decat daca nu era bagat in seama sau nu i se dadea ceva. Si rezolvarea a fost asa: la masa tatal mamei (bunicul copilului) a cerut sarea (o data, de doua ori...) si intr-un final i-a dat o palma mamei copilului care a inceput sa planga. Nimeni nu s-a dus dupa ea decat bebe care a promis ca nu mai bate niciodata pe nimeni (nici macar covoarele
Poate iti foloseste.
Alor mei le-a fost teama de posibilele implicatii ale tunsului (un copil de 8 luni nu te astepti sa stea cuminte la tuns) - sa nu-i scot vreun ochi sau cine stie ce... Din pacate nu mi-au explicat cum trebuie si ca sa nu ma mai simt vinovata m-am tuns si pe mine. Asa ca s-au captusit cu doi copii tunsi ca dupa urzica.
.
30+
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Apropo de nesimtirea din transportul in comun, eu ma postam langa locurile rezervate si daca nu se ridica nimeni, rugam pe cineva sa ma lase sa stau, ca sunt gravida (nu ca nu s-ar fi vazut burta, dar ma rog). Si nu mi s-a intamplat sa mi se zica nu. Am constatat ca barbatii in general se mai ridicau din proprie intiativa, femeile nimic, nene, in special alea tinere (le uram in gand sa pateasca si ele la fel cand vor fi gravide Nico de Isabela si 26+ cu Irina |
Eu merg de la servici pana acasa 3 satii cu o masina si 4 statii cu tramvaiul...nu ar fi foarte mult...si nimeni nu se ridica....e groaznic, mai ales cand am ami avut contractii, sau ma lua cu lesin. Odata s-a ridicat o batranica dar mai aveam 1 statie...i-am zis nu multumesc, cobor acum. Sau mai sunt babe care te vad tinerica ca stai jos, eventual nu-ti observa burta din prima...si au pretentii sa le dai locul, isi pun traistele la picioarele tale....ma scoate din sarite chestia asta...
Si barabtii...never, stai langa ei, te vad cu burta, se uita asa la tine...dar nimic...si am nimerit cativa pana in 30 ani.Si femeile la fel, cel putin cele care nu au fost gravide....niste nesimtite!
29+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
alexutzzza dap...ziua si cap..suuper
nik0le..intr-adevar femeile sunt muult mai nesimtite
cristies lol.....tare rau faza cu tunsu'![]()
Mario knd era mic..dk nu eram atenta batea toti copii..mai mari mai mici nu conta..ii pocnea pur si simplu degeaba...dar crescand s-a potolit..akm chiar este grijuliu cu copii prietenilor nostri de fam care 's mult mai mici
...sper s-o tina tot asa![]()
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze