Dureri la ovulatie
Raspunsuri - Pagina 2

danat spune:
Legendele astea cu "dupa o sarcina" sa le creada Mutu de la...(nici nu stiu unde si daca mai joaca)
Am vazut explicatiile Ellei dar intrebam si eu asa, din pct de vedere medical cum s-o explica functional asta. Ca am auzit si de explicatii de genul "ovulatie mai agresiva" etc...
Oricum...greu sa fii femeie, cateva zile in mijlocul lunii ovulatia, apoi putina bucurie si vin rusii...si tot asa
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

bb_yasmi spune:
bun subiect.....
acum vreo 2 zile am trecut si eu pt prima data prin aceste simptome....nu au fost groaznice ci de intensitate medie....prima data am crezut ca am racit asa tare...apoi calculand zilele si citind subiectul mi-am dat seama ca a fost ovulatia... acum se pare ca au inceput mici dureri surde de burtica , ca si cand se apropie cm...desi mai sunt vreo 12 zile....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

luny spune:
Yasmi, exact asa a fost si la mine prima data cand le-am simtit...numa ca eu si doctorita la care mergeam, ne-am prins dupa cateva luni..timp in care am facut analize, ecografii etc, sa vedem daca-s ceva probleme..apoi, din aproape-n aproape, plus ca m-am nimerit la o eco exact cand ovulam, a fost clar ce e..
la mine asa debuteaza...pe la inceputul zilei, in prima zi simt un discomfort abdominal, nimic de nesuportat...a doua zi dimineata, parca imi vine CM, dar apare si acea presiune, treptat!..pe la pranz deja ma doare ca lumea, iar dupa masa sunt chircita toata, imposibil sa mai stau pe scaun,de ma ia plansul de durere si presiunea pe care o simt..iar luna asta, prima data, a inceput alaltaieri, cu o durere de spate, limbar, destul de nasoala..am crezut ca e scolioza care-si face de cap, de la atata carat copilul in brate..dar m-a luat din ce in ce mai tare, iar ieri, am intrat in 'rutina' obijnuita, plus durerile de spate..acum sunt bine, azi a fost din ce in ce mai bine, in momentul asta sunt ca noua
Dar sunt vreo 2-3 ore in care-mi vine sa de dureri..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

sovietica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Danat, pai a explicat Ella mai sus...cred ca depinde de intesitate, de organism...noi asa suntem, bine ca macar ne-am prins despre ce e vorba...cica dupa nastere te reglezi ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, ![]() ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
iaca eu-s cu 2 bb si pt prima data am experimantat dureri crunte de ovulatie. cu sciatica, dureri de sale, de ovare, tot tacamul. ceea ce m-a facut si sa googalesc despre asta.
so... poate dupa bb3?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

luny spune:
Sovi, multa bafta atunci!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

bulinuta27 spune:
ciudat e ca eu pana la bb nu am avut iar acum am la greu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze

andabrro spune:
Eu inclin spre homeopato-naturiste si imbinarea utilului cu placutul, asa ca in ziua cind ma "apuca", imi invit sotul sa faca o "depunere" si zau ca ajuta. La fel cum si in cazul nasterilor intirziate e recomandat CS pentru hormonii (substante chimice, whatever)relaxanti din sperma, m-am chitit c-or fi bune si-n situatia asta si cel putin la mine functioneaza. Mai bine decit un algocalmin!!
Pentru cele care NU vor sa ramina insarcinate, nu stiu ce sa zic. Altminteri, enjoy!