Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

am trimis de doua ori.

de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Ilinca, Floric si alte mamici care se regasesc, cum ati reusit sa-i faceti pe bebei sa adoarma singurei ? Pe mine ma termina fizic si psihic: toata noaptea il legan, din jumate in jumate de ora..iar ziua tot numai leganat..si nu usor, doar dupa ceva scandal si uneori ore de leganat. Si n-are decat vreo 11 kg, iar eu doar 50. De fapt nici macar asta nu ma deranjeaza, eu am ales sa-l tin de mic numai in brate doar doar o sa-i fie bine..pt ca plangea intruna si nu dormea mai deloc..doar ca sunt tare stresata ca nu se odihneste, si ca mai mult il chinui cu metodele mele..pur si simplu nu stie sa se linisteasca singur. Cred ca am gresit eu pe undeva..desi am incercat sa fac totul ca sa-i fie lui bine, a ajuns la 7 luni sa nu stie sa doarma noaptea. De fapt, nici ziua. Si ma doare sufletul ca il vad ca se chinuie..ce odihna e asta, daca te trezesti la 30 minute..Nu mai stiu ce sa fac..am incercat tot ce stiam ..am incercat sa dorm si cu el, sa-l linistesc..nimic, nimic nu merge. El niciodata nu mi-a adormit singur, nici cand era mic, mic...
va multumesc anticipat pt orice sfat puteti sa-mi dati..am citit si carti pe tema asta si tot n-am reusit..

Anca, daca primesti si votul meu..as opta pt Adrian.. mi-e tare drag numele, asa il cheama pe fratele meu si mi-as fi dorit si pe bebe sa-l cheme la fel..eu il asociez cu persoane foarte sociabile si pline de viata

MIKI eu cred ca daca ai tu vreo vina pt. somnul asta agitat, vina asta este infima. Sunt copii care sunt asa (au somnul agitat) de la mama natura si nu de la mama naturala Eu iti vorbesc din experienta fiindca asa a fost Iri al meu cun somnu. M-a terminat pana la un an si 8 luni pana l-am luat cu noi in pat. Iar de atunci a fost ok. Nu spun ca urla fiindca voia cu noi in pat doar ca atunci s-a linistit

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

si altele copii cuminti [poate ai lui Sasha...?].

Noapte buna!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Dar de unde sti???? Chiar sunt cuminti!!! Cred ca ti-ai dat seama ca altfel de nu erau cuminti nu ma incumetam la bb3. Sau cum? Hai ca m-ai pus in dilema. Ca nu i-ai vazut live

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pisigri, da' cat a putut manca Pisilinca de-a facut asa ravagii?
Aris, despre ce reclame vorbesti, ca m-ai facut curioasa...Io care nu deschid televizorul veci...Oare nu sunt si pe net sa vad ce te-a oripilat asa?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Si eu vreau sa le vad. Nici eu nu stiu despre ce reclame este vorba ca nu prea am timp de tv

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Aaa, mai am o curiozitate, am vazut pe cateva fete [Dyana si ilinca mai ales] ca cica se zice "bavetica"...ABSOLUT mereu am crezut ca se zice babetica... m-am uitat in dictionar, este bavetica, de la bavette... si acum stau si ma intreb, chiar toate stiati?

nu esti singura !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nici eu nu stiam

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:

Miki,

eu sunt genul de mama cu accent pe somnul de noapte, si fara fortare somn de zi. Parerea mea e sa-l activezi ziua cat poti, joaca deocamdata, ca lectii si munca mai la vara..., plimbare seara tarziu, intre 10-11, ceva muzica linistitoare in surdina si semiintuneric [pusese Ayla demult niste melodii, poate i le ceri], si NU mancare solida si prea multa seara, ci doar un laptic cald [si fara cereale]. Ne mai scrii, ne mai gandim si noi...

Multam in continuare de voturi, vreti sa stiti ceva haios? Daca m-ar fi intrebat cineva cate mame prezente [am schimbat cuvantul active ca sa nu fie iar asociat cu moeciu ] pe forum sunt, asa, groso-modo, as fi zis un 15-20, asa iute, fara sa calculez riguros. Ei bine, eu am notat toate rasp voastre [numele vostru-nume votat] pe un caiet [eu cu scrisul... stiti voi] si deja am peste 18, si mai astept cateva mandre..., daca nu imi raspund ele singurele, le fac eu un pic de tam-tam, si deci, cred ca suntem cu mult peste 20. Misto, nu?

.... cu siguranta la inactiva de mine nu te asteptai.
Totusi ma pronunt si eu pt Adrian... Adi, de fapt.
Imi plac mai mult numele care incep cu vocale si cred ca ii va sta mai bine si cand va fi "nene", adica nenea adrian e mai nene decat nenea Robi. Hi, hi... Vorbesc si eu avioane, dar chiar asa mi se pare...

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

SAPTE LUNI SI NICI UN DINTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

In alta ordine de idei... va pupam pe toate tufetele, vorba Ilincai, cu tufetite si baibaieti
Am lipsit o vreme din motiv de concediu prelungit la parintii mei, apoi nunta, apoi botezuri, apoi ziua mea, apoi alte zile de nastere (ca deh, cine se aseamana se aduna... juma' de familie si gaska de prieteni balanta si scorpion) ..... apoi cand nu am mai lipsit stateam ca popandaul cu fasolea in ecran pana sa recuperez, dar nu am avut timp mereu. Mi-era jena sa intervin numai pt anumite intrebari si sugestii ca sa nu se supere nimeni. Daca nu reuseam sa acopar raspunsurile, nu scriam nici pana acum ca sa nu se simta nimeni neimportant... apropos de discutia cu ceva vreme in urma.

Chiar aveti un spor... mai ceva ca la un job. (Eu la un moment dat devenisem dependenta de DC.)
Ghioceii in scutece din 2006 sunt numai la cap 65, iar cei din 2009 au trecut secularul.

Mamarutele sunt bine, au trecut si ele de raceala aceea ciudata sau ce o fi fost intre 6-8 luni (incep sa cred si eu ca a fost un prag de crestere si nu raceala propriu-zisa), mai exact la 7 jumate. Iulia are cam 8kg, Anto bate la 9. Sunt f vorbarete (Anto zice cu adresa Tata, Papa, Baba si Iulia Mama, Papa), miscarete (dar nu in 4 labe, in ruptul capului) si jucause... pana si cand erau cu mucii pana la glezne.
Au un singur dusman: usa de la debara. Cand se deschide ... vine aspiratorul de muci. Nashpa rau!...

Bucal, ca bunica...fara nici un dinte la nimeni.
Iubim pe Bubu, mamaruta, pe Mikey si pe Dalmatian.
Plangem dupa tata, dupa mama mai rar si ne place f mult masa cu lingurita de la ora 11, cu branza, fructe si cereale.

Va pupam si va umarim cu drag.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

SAPTE LUNI SI NICI UN DINTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aceeashi dilema o am si eu. poate ne lamurim impreuna
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, ce nu inteleg eu: vad ca unii bebelusi au inceput sa faca rubeola; in cazul asta pentru ei mai e necesar vaccinul ala, ROR, de la 1 an? Rubeola, rujeola si oreionul nu-s boli de-alea de se fac once in a lifetime? De ce ar trebui vaccinati copiii (si inca de 2 ori, asa am vazut in carnetul cu vaccinuri) impotriva acestor boli care nu-s cine stie ce? Io v-am zis ca am din start un dinte impotriva vaccinurilor si vad ca la 12-15 luni se fac 3 concomitent!! (adica ror, antipolio si parca ala anti-hepatita, daca bine am retinut). Nu e prea de tot?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

25 martie 2009

bune intrebari, da' eu is mai toanta asa si intreb daca rubeola/rujeola se fac asa pur si simplu sau se iau de undeva? nu fac si astea parte din bolile alea pe care le face copilu' once in a lifetime cand intra in colectivitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si eu mi-am dat seama ca nu e ok cand cititind am realizat ca stiu zona si deci cam stiu pe unde sta olishca. si eu cam uit ca ne poate citi oricine

Citat:

Aris
gata, am corectat, merci mult de avertizare, ai dreptate, pur si simplu nu am realizat ca e forum, vorbind cu voi de atata vreme [chiar ani, dc ne gandim bine ], mi se parea ca sunt pe mess... Pur si simplu am uitat ca ese un forum national si chiar international
.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu am mai vorbit. mi-am facut direct programare la o mamografie bilaterala cu interpretare si in functie de rezultat vad cu ce doctor vorbesc. am tot citit in stanga si in dreapta si se pare ca ori e un dezechilibru hormonal(destul de plauzibil daca ma gandesc ca am avut un ciclu de 50 de zile)sau lapte blocat pe undeva(si asta ar fi plauzibil pt ca eu pur si simplu nu am mai avut lapte si bb nu a mai mancat,deci nu am luat nici o pastila nimic)

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - uite ca tocmai cautam pt mine mamografia si am vazut ca este o radiografie. se utilizeaza raze x. cred ca asta nu se potriveshte cu alaptarea...dar tot nu imi dau seama cat trebuie intrerupt alaptatul

25 martie 2009

da, am gasit si eu, cica nu e voie cand alaptezi

chiar vroiam sa te intreb, tu cum stai ? ai fost la medicul tau ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput