Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Fetelor,

multam de voturi R-A, scorul e strans, mai astept 1-2 zile apoi il postez.
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Anca, Anca, noi ne pronuntam pentru Robert!!!!

Am intrat de aproape 2 ore si inca citesc din urma, va dati seama cat am tras chiulul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Trebuie sa revin.
Anca, m-ai facut sa rad, ca si eu ziceam "babetzica" mult timp si sa zic drept si acum asa-i zic cand vorbesc cu fata:"hai sa-ti pun babetzica" pentru ca suna mult mai haios decat corectul "baveta"
Miki, din pacate nu am ce sfat sa-ti dau, pentru noi e noutate, pe Sophia de 3 zile a apucat-o adormitul singura, si ziua si seara. Bine, azi la pranz de ex. am dormit impreuna si logic ca cu tzitza-n gura. Nu stiu cum de a apucat-o independentza, ca eu ma resemnasem ca va adormi mereu sugand, un an, doi, cat voi alapta, deja ma obisnuisem cu ideea. La ea adormitul prin supt era baza, ca nu e mare fan leganat, desi au fost si cazuri cand am adormit-o leganand-o, dar chiar rarutz, si in niciun caz in timpul noptii. De cand s-a nascut pentru ea trezirile in timpul noptii sunt strict pentru hrana, deci nu trebuie sa o legan ca sa adoarma inapoi. Te inteleg ca ti-e greu, ca a mea n-are nici 7 kile si ma doare spatele cand o legan, daramite cu voinicul tau bulanos
Gata, acum chiar plec, precum Cenusareasa, la miezul noptii!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

merci oricum..si eu astept sa se intample o minune..trezirile lui sunt si de foame, vreo 2..atunci tipa, asa le identific eu, si daca-i dau suzi tipa si mai tare..adica vrea mancare! Pana pe la 5 luni si el adormea tot numai la san..dar din pacate nu mai am cu ce sa-l linistesc ca laptic zero. Ajunsesem sa stau non stop cu el la san..nici 30 minute in parc nu puteam iesi ca urlaaa..de foame stiu asta pt ca s-a rezolvat cu primul bibe problema. Si s-a rezolvat si laptele meu f repede, ala care era..ca lenesul meu a preferat varianta usoara si fara munca. Si eu mi-as dori sa mai am laptic acum..mi-e un dor sa-l pun la san de nu mai pot.
Am citit intr-o carte ca somul e format din mai multe cicluri, unul activ..altul adanc..iar activ si tot asa..daca nu stie sa se autolinisteasca singur la fiecare trecere de la un tip de somn la altul se trezeste si nu mai stie sa readoarma..si atunci e nevoie de mine..si e nervos..pe mine, pe situatie..ca de ce s-a trezit ? cum sa-l ajut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Revin ca nu am terminat mesajul cu laptele:

Concluzie: ori se absoarbe singur, ori medicatie, ori va luati coleg de serv si draperie.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Miki,

eu sunt genul de mama cu accent pe somnul de noapte, si fara fortare somn de zi. Parerea mea e sa-l activezi ziua cat poti, joaca deocamdata, ca lectii si munca mai la vara..., plimbare seara tarziu, intre 10-11, ceva muzica linistitoare in surdina si semiintuneric [pusese Ayla demult niste melodii, poate i le ceri], si NU mancare solida si prea multa seara, ci doar un laptic cald [si fara cereale]. Ne mai scrii, ne mai gandim si noi...

Multam in continuare de voturi, vreti sa stiti ceva haios? Daca m-ar fi intrebat cineva cate mame prezente [am schimbat cuvantul active ca sa nu fie iar asociat cu moeciu ] pe forum sunt, asa, groso-modo, as fi zis un 15-20, asa iute, fara sa calculez riguros. Ei bine, eu am notat toate rasp voastre [numele vostru-nume votat] pe un caiet [eu cu scrisul... stiti voi] si deja am peste 18, si mai astept cateva mandre..., daca nu imi raspund ele singurele, le fac eu un pic de tam-tam, si deci, cred ca suntem cu mult peste 20. Misto, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Trebuie sa revin.
Anca, m-ai facut sa rad, ca si eu ziceam "babetzica" mult timp si sa zic drept si acum asa-i zic cand vorbesc cu fata:"hai sa-ti pun babetzica" pentru ca suna mult mai haios decat corectul "baveta"
Miki, din pacate nu am ce sfat sa-ti dau, pentru noi e noutate, pe Sophia de 3 zile a apucat-o adormitul singura, si ziua si seara. Bine, azi la pranz de ex. am dormit impreuna si logic ca cu tzitza-n gura. Nu stiu cum de a apucat-o independentza, ca eu ma resemnasem ca va adormi mereu sugand, un an, doi, cat voi alapta, deja ma obisnuisem cu ideea. La ea adormitul prin supt era baza, ca nu e mare fan leganat, desi au fost si cazuri cand am adormit-o leganand-o, dar chiar rarutz, si in niciun caz in timpul noptii. De cand s-a nascut pentru ea trezirile in timpul noptii sunt strict pentru hrana, deci nu trebuie sa o legan ca sa adoarma inapoi. Te inteleg ca ti-e greu, ca a mea n-are nici 7 kile si ma doare spatele cand o legan, daramite cu voinicul tau bulanos
Gata, acum chiar plec, precum Cenusareasa, la miezul noptii!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

merci oricum..si eu astept sa se intample o minune..trezirile lui sunt si de foame, vreo 2..atunci tipa, asa le identific eu, si daca-i dau suzi tipa si mai tare..adica vrea mancare! Pana pe la 5 luni si el adormea tot numai la san..dar din pacate nu mai am cu ce sa-l linistesc ca laptic zero. Ajunsesem sa stau non stop cu el la san..nici 30 minute in parc nu puteam iesi ca urlaaa..de foame stiu asta pt ca s-a rezolvat cu primul bibe problema. Si s-a rezolvat si laptele meu f repede, ala care era..ca lenesul meu a preferat varianta usoara si fara munca. Si eu mi-as dori sa mai am laptic acum..mi-e un dor sa-l pun la san de nu mai pot.
Am citit intr-o carte ca somul e format din mai multe cicluri, unul activ..altul adanc..iar activ si tot asa..daca nu stie sa se autolinisteasca singur la fiecare trecere de la un tip de somn la altul se trezeste si nu mai stie sa readoarma..si atunci e nevoie de mine..si e nervos..pe mine, pe situatie..ca de ce s-a trezit ? cum sa-l ajut ?

Miki, cred ca fiecare om are felul lui de-a dormi. Eu zic sa te relaxezi, ma indoiesc ca nu stie sa se autolinisteasca si sa readoarma. Poate vrea sa te simta aproape - spuneai ca asa l-ai obisnuit, cu foarte mult leganat. BB are 11 kg , asta inseamna nu numai ca papa bine cat si ca reuseste sa se odihneasca.

Zic si eu... Sper ca nu am spus prostii, ca-s obosita, dar asa gandesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Noapte buna!...Punem si o pozica...sa va amintiti de noi

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Fracul si jobenul????Este tare aratos!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Am disparut(de citit-v-am citit, de uitat ce am citit-am uitat,dar n-am apucat sa scriu) ca fuseram tare ocupati cu vomitatul in fam...aduse anastasia o gastro de la cresa(asa cred, ca ea a inceput)si ne-a dat-o la toti...pana si taica-su a stat in concediu medical...iarasi a fost minunat ca am putut-o alapta "de regim" ca orice mancarica pleca in jet(am inteles-o ca si eu faceam la fel), asa ca 3 zile doara supt...partea prosta afost ca nu vroia solutia de rehidratare si slabise 500 g in 3 zile, asa ac acum e la 6.500; daca nu o mai fi slabit intre timp, dar recupereaza ea.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Multa sanatate si recuperare cat mai rapida

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ma bag si eu in discutia despre Robert vs Adrian.

Ambele nume sunt frumoase, insa eu as alege Robert pentru ca se pronunta la fel in toate limbile. In orice tara o sa mearga o sa-i fie numele retinut usor.

ANCA eu votez pt. Adrian Mi se pare mult mai masculin si cumva hotarat

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hellou fetele !!

Am venit si eu de la ecografia mamara si cica e lapte calcificat si sa nu-mi fac probleme, maine mai merg la o experta si apoi vad ce mai fac !!
Mamografie am inteles ca nu se face cand alaptezi ?? sau doar in ziua aceea nu poti alapta ??
Mi-a zis sa nu ma stresez ca nu arata a ....., dar eu vreau sa fiu sigura !!

Mananc, citesc si revin !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bine faci ca te mai vede cineva. Sa nu te lasi doar cu o opinie ca nu-i de gluma

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Neata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Si multa sanatate bolnaviorilor mamici si pitici!
ANCA multumesc ,esti o scumpa ca intotdeauna,da..iti spun eu pe pm mai multe,maine ca acu sunt rupta.
In legatura cu numele eu zic Robert.
Si la noi e nasol cu numele ,mai toti ii spun Andrei, eu si mama ,nepoata ii zicem Darius, cred ca am ametit copilul,dar cand creste sper sa aleaga el cum vrea sa fie strigat.
Pup printesa Luana si toti bebei si mamicile lor.
Nopate buna.

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Mergi la inceput