Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Aditapop, votat! ![]() Fetele, cred ca nu v-am zis niciodata cati dintisori avem noi... Ghiciti... 8 dintisori de la 7 luni!!! mami fericita de Albert-Gabriel |

8 ??? 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mihaelacg spune:
ollisha
, credeam ca-s singura care scoate fata in pijamale si in cosmonaut.
cand n-am chef s-o "gatesc", aleg cea mai simpla varianta.
novus sa aduci vesti bune de la dr, ca si eu mai am cate-un guguloi si sper si eu ca-i tot de la laptic.
shasa, buna ideea cu prosopul.o s-o incerc
nicky,
pt ziua voastra, si pe nicho pt tot ce stie el sa faca, si face destule
ce sa mai zic ca e baiat mare, frumos sade la langa mama lui.
andiaroro,
sa va faceti bine cu totii.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZICI cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
anca_nicolae spune:
Am uitat sa "raportez" si eu la capitolul soacre
, stiu ca suna ciudat ca eu sunt singura, daar soacra am, si:
Soacra mea de la fostul meu sot este f de treaba [sigur, sta la CLung, nu in aceeasi casa cu mine], insa tot e ok, pare de la tara insa e destul de open mind, ea ma iubeste f mult, pt ca eu stiu sa ma inteleg cu oamenii mai in varsta [parintii mei adoptivi erau cu cca 40 de ani mai mari ca mine, iar bunicii de peste 70 de ani], si si-ar dori f mult sa il primesc inapoi in casa pe fi-su, insa eu nu, :(, dar sa vedeti ce open mind este:
desi stie ca eu l-am dat afara pe fi-su din 2004, desi cred ca a auzit [prin "transmitere orala" precum baladele
] ca bb3 nu este al lui fi-su, totusi ma asteapta mereu la ea in vizita, vorbim la telefon, stiti ca noi si de la moeciu ne-am oprit pe la ea la CLung, l-a luat in brate pe asta micu, si mai mult, acum 3 sapta mi-a trimis prin fi-su mere si gaina de tara pt bebe mic...
Deci, multe
pentru ea...
Asa este in viata, rar le ai pe toate, unele au parteneri iubitori, altele au parteneri buni tatici, altele parteneri curajosi [aia mai micuti cu n ani :)], sau cu scuter, altele soacre open mind
si altele copii cuminti [poate ai lui Sasha...?].
Noapte buna!
Aaa, mai am o curiozitate, am vazut pe cateva fete [Dyana si ilinca mai ales] ca cica se zice "bavetica"...ABSOLUT mereu am crezut ca se zice babetica... m-am uitat in dictionar, este bavetica, de la bavette... si acum stau si ma intreb, chiar toate stiati? 
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
Ilinca_M. spune:
Pisigri, da' cat a putut manca Pisilinca de-a facut asa ravagii?
Aris, despre ce reclame vorbesti, ca m-ai facut curioasa...Io care nu deschid televizorul veci...Oare nu sunt si pe net sa vad ce te-a oripilat asa?![]()
Georgiana, deci si Bris iti trage picioare? Vai ce picioare trage si Siophiphi, izbeste cu ambele de-odata, ca un...cangur, si are o fortza-n ele, cand imi nimereste una-n plin vad stele verzi...
Ciresica, 8 dinti la 7 luni? Woooow!! Asta cred ca e record! Cred ca e un mic rechin; mai alaptezi? Sa stiu care-s senzatiile...Ca io ma laudam pe vremuri lui Monvass ca Sophia nu musca, dar de-atunci m-a mucat de vreo 6 ori...si-o banuiesc ca si intentionat. Daca indraznesc sa vb. la tel cand o alaptez, intai mormaie in semn de protest, apoi ma musca
. Si cand strig rade, bestia!
Mihaelacg, imi cer scuze canu ti-am respectat rugamintea de a nu scrie ca sa ne prinzi din urma! Sorry!
Eh, degetelele-s baza si pentru Sophiphi, in lipsa de tzitzi; suzeta e pe post de jucarie, ii mai roade "coada" din cand in cand, dar nu-i place s-o suga.
Novus, cum ziceai, "lapte calcifiat" sau cum? Deci se poate intampla asa ceva? Care ar fi solutia de evitat?
Ma duc la nani ca Sophia doarme de pe la 10...adormita singura, bine-nteles!![]()

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
novus spune:
Anca, eu as opta pt ROBERT !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, cum ziceai, "lapte calcifiat" sau cum? Deci se poate intampla asa ceva? Care ar fi solutia de evitat? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Da, asa se pare ca e

nu stiu cum s-ar putea evita
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Aaa, mai am o curiozitate, am vazut pe cateva fete [Dyana si ilinca mai ales] ca cica se zice "bavetica"...ABSOLUT mereu am crezut ca se zice babetica... m-am uitat in dictionar, este bavetica, de la bavette... si acum stau si ma intreb, chiar toate stiati? ![]() Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
nu esti singura
Mami lui
Ilinca_M. spune:
Trebuie sa revin
.
Anca, m-ai facut sa rad, ca si eu ziceam "babetzica" mult timp si sa zic drept si acum asa-i zic cand vorbesc cu fata:"hai sa-ti pun babetzica" pentru ca suna mult mai haios decat corectul "baveta" ![]()
Miki, din pacate nu am ce sfat sa-ti dau, pentru noi e noutate, pe Sophia de 3 zile a apucat-o adormitul singura, si ziua si seara. Bine, azi la pranz de ex. am dormit impreuna si logic ca cu tzitza-n gura. Nu stiu cum de a apucat-o independentza, ca eu ma resemnasem ca va adormi mereu sugand, un an, doi, cat voi alapta, deja ma obisnuisem cu ideea
. La ea adormitul prin supt era baza, ca nu e mare fan leganat, desi au fost si cazuri cand am adormit-o leganand-o, dar chiar rarutz, si in niciun caz in timpul noptii. De cand s-a nascut pentru ea trezirile in timpul noptii sunt strict pentru hrana, deci nu trebuie sa o legan ca sa adoarma inapoi. Te inteleg ca ti-e greu, ca a mea n-are nici 7 kile si ma doare spatele cand o legan, daramite cu voinicul tau bulanos
Gata, acum chiar plec, precum Cenusareasa, la miezul noptii!!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
anca_nicolae spune:
Novus, si laptele:
dupa Tudor si eu am avut o galmita pe care am descoperit-o abia la vreo 2 ani dupa alaptare si, pt ca era clar ca nu se reabsorbise laptele dupa terminarea alaptarii [dupa 2 ani era clar, da???], cand m-am dus intr-o pauza cu un coleg de serv [coleg, nu iubit, dar ma tot auzise panicata si m-a luat de-o aripa de m-a dus el la spital intr-o pauza], la spitalul Municipal dau de un medic de garda la urgente ambulatoriu, palpeaza si imi zice mie aseaza-te pe pat [credeam ca voia sa imi explice ceva nasol, dar in pozitie de relaxare pt mine] si asistentei: siringa si cutit. Eu sar iute si zic: stati, n-ar trebui mamografie, ceva analize, dc o fi ceva canerigen, sa nu se extinda etc. El ma ignora complet, face instant injectia chiar oe langa galma, m-a durut putin de tot, si apoi cu cutitul face incizia si sare lapte din ala gros si galben ca laptele condensat de la cutie [il mai stiti?] DIRECT pe fata medicului [cam la 30 cm in sus], si medicul zise, catre asistente: ia uite cum vrea madam sa ma alapteze... apoi un pansamnet, apoi inapoi la serv, apoi schimbat pansament la vreo cateva zile si gata.
Bine, stresul meau era cu colegul care ramasese cumva intre holul de la urgente si draperia de la camaruta unde eram eu jumate "dezabiata", si tot ii spuneam, stai acolo, sa nu vii, stai acolo. Cand am iesit colegul zise [scorpion pe 25 octombrie, cunoastem fetele, nu? ;)]: dar ce credeai ma ca intru, sa ma alaptezi SI pe mine? Sheesh.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
Ciresica5 spune:
Eeeee... stiam eu ca o sa va sochez cu dintisorii nostri... Si eu sunt socata, pediatrul, prietenii, toata lumea... Mai putin, ia ghiciti cine? Soacra-mea...
"Ce te miri, draga, ii seamana lu' tata-su'! Lui i-au iesit dintii la 4 luni, ca facea lingurita zdrang in gura lui si io nu stiam de ce. Ca pe vremea aceea nu erau lingurite de silicon, cum aveti voi acum...Eheee...ce ne mai chinuiam" 
Si intr-adevar, mi-a confirmat medicul ca este ereditar! Asa mostenire...
Deci, primul dintisor i-a iesit la 5 luni, dupa care pana aproape de 7 luni i-au iesit toti ceilalti. Fara plans, fara febra, in schimb m-a muscat de vreo cateva ori pana la sange
. Acum avem 8 luni, alaptez in continuare, dintisorii sunt deja marisori si nu ma mai musca 
Tati a dat un pronostic ca de Revelion vom avea si toate maselele![]()
mami fericita de
Albert-Gabriel

de la 7 luni!!!