Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
dar, cel mai denaturata ma simt atunci cand abia astept sa merg la munca ziua urmatoare pentru ca am nu stiu ce de facut si negociez cu sotul sa ramana el acasa. ca noi asa mergem la munca: unul cu copilul, celalalt cu munca.

Da... si noi cam la fel... Adik in principiu motanul e cu joburile de dimineata pana seara tarziu... Eu stau acasa cu ratzushk. Cand am pacienti (adik o data pe saptamana sau kiar mai rar), isi ia el liber de la jobul de dimineata si ramane cu Adela. Face foarte bine la psihic, recunosc, sa mai faci si altceva din cand in cand.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

daaa, face foarte bine la moral sa mai iesi din rutina pampers-joaca-somn-papa si retur
mie imi place cel mai mult momentul cand vin acasa si Alexandra nu mai stie cum sa alerge la mine !!! ma topesc pe loc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aris
gata, am corectat, merci mult de avertizare, ai dreptate, pur si simplu nu am realizat ca e forum, vorbind cu voi de atata vreme [chiar ani, dc ne gandim bine ], mi se parea ca sunt pe mess... Pur si simplu am uitat ca ese un forum national si chiar international
.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - uite ca tocmai cautam pt mine mamografia si am vazut ca este o radiografie. se utilizeaza raze x. cred ca asta nu se potriveshte cu alaptarea...dar tot nu imi dau seama cat trebuie intrerupt alaptatul

25 martie 2009

da, am gasit si eu, cica nu e voie cand alaptezi

chiar vroiam sa te intreb, tu cum stai ? ai fost la medicul tau ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

la anul cred ca trebuie sa fie langa partie. eu de abia ashtept sa il urc pe schiuri
Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Novus si intalnelile la nivel national:

1. Am o propunere, pt ca revelionul e complicat pt multi dintre noi sa-l facem impreuna, ba financiar, ba alte planuri, familii, prieteni, etc, eu zic: daca facem o intalneala pe la Sibiu sau Geoagiu-bai, INAINTE de rev, asa, sf de noiembrie sau inceput de decembrie, ce ziceti?
2. Sper ca ai observat, dintre mamici, doar tie ti-am alocat culoarea teal, si acum si lui bb3, ca sa fiti "doi pe-un balansoar":)

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

este o idee super !!
Sibiu mi se pare potrivit, sigur gasim o pensiune draguta pe acolo

Geoagiu bai sincer e cam praf exceptand hotelul Germisara unde este si spa dar pretul e pe masura

cu revelionul cam pica anul asta dar pt la anu' am deja schita in minte

deci fetele excursioniste, deschid lista !!!!!!!!

25 martie 2009

si eu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna fetelor
m-am bagat la recuperat ca aveti asa o viteza la scriss....
dodo pui, sa fie totul bine pana la urma.
pisik06, ma primesti pe mine la tine? "curat" imediat continutul frigiderului.
dyana, tare rau imi pare pt starile pe care ti le creeaza prezenta socrilor.
tare frumos mai scrii de mutzu
ayla, felicitari pt pozitia fff buna in clasament. cat despre temerile tale ca poate clau sa-i "aduca" acasa ceva boli luananei, ai mare dreptate. nepotelul meu de 3 anisori s-a "virusat" de 2 ori de la gradi si a contaminat-o si pe surioara tot de 2 ori iar ea are 3 luni si a facut ampicilina injectabil. e greu sa-l tii pe clau departe de luana si inevitabil ca el sa nu aduca diverse boli de la gradi.
tb musai ceva pt cresterea imunitatii si la luana. din pacate, eu nu stiu ce sa-ti zic ca se poate lua.pana atunci...
aris, la fel cum a zis si anca nicolae si eu am vazut ceva emisiune tv unde ziceau ca cea mai recomandata este echo mamara si nu mamografia. acum vezi tu ce-o zice dr, sunt sigura ca ai sa gasesti un dr f bun. asteptam vesti bune.
anca nicolae, super sugestia ta pt dyana cu referire la soacra.
a.....eu am prins perioada comunista cu lumina. mie chiar imi placea sa scriu la lapma, mi se parea ca scriu mai frumos.
la 6 luni si 10 zile am facut si noi vac cinul si nu a zis dr nimic.
denisamada, pt adela sa nu creasca febra.
ilinca pe sophiphi si pe mama denaturata. bravo ei ca a adormit fara tzitzi, dar vreun degetel nu si-a bagat in gurita? ca a mea asa face daca adoarme fara tzitzi.
alex2alex, si noi avem pb cu papica, asteptam vremurile bune ca n-avem incotro.
gaza pt gaza mica
simina ser fiziologic si aspirati mucisorii.maya e o frumoasa sa se faca bine rpd.

abia am terminat cap 100
nu mai scrieti, asteptati-ma si pe mine

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Aditapop, votat!

Fetele, cred ca nu v-am zis niciodata cati dintisori avem noi...
Ghiciti... 8 dintisori de la 7 luni!!!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
dar, cel mai denaturata ma simt atunci cand abia astept sa merg la munca ziua urmatoare pentru ca am nu stiu ce de facut si negociez cu sotul sa ramana el acasa. ca noi asa mergem la munca: unul cu copilul, celalalt cu munca.

Da... si noi cam la fel... Adik in principiu motanul e cu joburile de dimineata pana seara tarziu... Eu stau acasa cu ratzushk. Cand am pacienti (adik o data pe saptamana sau kiar mai rar), isi ia el liber de la jobul de dimineata si ramane cu Adela. Face foarte bine la psihic, recunosc, sa mai faci si altceva din cand in cand.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

daaa, face foarte bine la moral sa mai iesi din rutina pampers-joaca-somn-papa si retur
mie imi place cel mai mult momentul cand vin acasa si Alexandra nu mai stie cum sa alerge la mine !!! ma topesc pe loc

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si eu ador cand face asta!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MIHAELA, spre surprinderea mea nu stiu unde a disparut mancarea (cred ca a dus si la fi'su alalalt, ca i-a zis socra-miu ca a exagerat si s-a simtit), dar maine o ia de la capat, asa ca sambata avem iarasi full in frigi

Cica intr-un an trebuie sa aiba casa gata, ma rog, acoperita, asa ca pot sa sper ca sarbatorile de iarna 2010 sa le facem in 3

NOVUS, noi ne bagam la un munte, doar sa hotarati unde (sa nu fie f departe totusi, ca pt un week-end nu prea merita sa bati mult drum).

Ma bag in pat, ca acu vine sotu de la dus si ma gaseste la calc

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Da, Ciresica, mersi muuult
Noapte buna, fete dragi, trebuie sa bag somn ca Razvi imi da desteptarea la 5,30!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Ilinca, Floric si alte mamici care se regasesc, cum ati reusit sa-i faceti pe bebei sa adoarma singurei ? Pe mine ma termina fizic si psihic: toata noaptea il legan, din jumate in jumate de ora..iar ziua tot numai leganat..si nu usor, doar dupa ceva scandal si uneori ore de leganat. Si n-are decat vreo 11 kg, iar eu doar 50. De fapt nici macar asta nu ma deranjeaza, eu am ales sa-l tin de mic numai in brate doar doar o sa-i fie bine..pt ca plangea intruna si nu dormea mai deloc..doar ca sunt tare stresata ca nu se odihneste, si ca mai mult il chinui cu metodele mele..pur si simplu nu stie sa se linisteasca singur. Cred ca am gresit eu pe undeva..desi am incercat sa fac totul ca sa-i fie lui bine, a ajuns la 7 luni sa nu stie sa doarma noaptea. De fapt, nici ziua. Si ma doare sufletul ca il vad ca se chinuie..ce odihna e asta, daca te trezesti la 30 minute..Nu mai stiu ce sa fac..am incercat tot ce stiam ..am incercat sa dorm si cu el, sa-l linistesc..nimic, nimic nu merge. El niciodata nu mi-a adormit singur, nici cand era mic, mic...
va multumesc anticipat pt orice sfat puteti sa-mi dati..am citit si carti pe tema asta si tot n-am reusit..

Anca, daca primesti si votul meu..as opta pt Adrian.. mi-e tare drag numele, asa il cheama pe fratele meu si mi-as fi dorit si pe bebe sa-l cheme la fel..eu il asociez cu persoane foarte sociabile si pline de viata

Mergi la inceput