*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Ioana!!
La multi ani, Dimitrie!!
La multi ani, Rares!!

Eli, foarte frumos ai desenat tortul, chiar esti talentata
Am admirat deasemenea tortul Berthei cu printesa, foarte mishto ideea si chiar a iesit bine
L-am vazut si pe Luca cum papa singurel, si am vazut-o si pe Sofi-Paula cu falcute dulci

Eu tort nu fac, nu ma pricep si nici n-am de gand sa invat, sincer Nu-s talentata si nici migaloasa, m-as chinui prea mult si rezultatul ar fi nesatisfacator, sunt convinsa Dar am o doamna care mi-a facut de multe ori prajituri de casa si face niste torturi foarte bune, deci ea va face tortul Ecaterinei

Alra, si eu recurg la cocalit din punga cu Rebeca Si ei ii place mult sa gatim impreuna, cel mai des facem muffins-uri din aluat la punga, foarte bune
Ce mai fac eu este o prajitura cu mere rase incorporate in blat, am o reteta foarte usoara si imi iese intotdeauna Papa fetele foarte bine Si tiramisu imi iese bun de tot.....si cam atat la capitolul dulciuri
Zilele astea vreau sa incerc lapte de pasare, mi-e tare dor de cand ne facea mama cand eram mici

Camelia, si eu am patit exact la fel cu Cati de la un iaurt rece acum vreo luna jumate Stiu exact prin ce treceti Nu prea ai ce-i face din pacate. Eu ii faceam ceai caldut, poti sa-i dai deja si putina miere, sigur o ajuta.

Anca, pe unde umbli?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anca sarumana multumesc frumos
bertha arata super tortul da, da vrem o felie neaparat
cameliam nu te mai invinovati am comis.o si eu deci...eu de atunci il scot mai devreme de la frigider si il las in camera sa ajunga la temp camerei....sti cum e cu friptul...suflam acum si in iaurt
spiridush trimis pozele ai 2 tip sarmalutza si altele de la 1 an sper sa alegi ceva bun din toate

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce coincidenta frumoasa. Nici nu imi inchipuiam ca exact asa ai trecut. Doamne ce coincidena frumoasa si ca ai reamintit clipe frumoase. Ce mi-ar fi placut sa fi stat pe aici, sa te fi intalnit. Mi-ar fi placut tare mult. Esti o persoana extraordinara cu un optimist de invidiat si calma. Da, este foarte activa si fff curioasa. Nu a ramas nici un loc neaxploata de ea prin casa. Absolut tot a explorat. Nu i-a scapat nimic. Tare jucausa este aici seaman acu mine.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Monicus uf, ce nostalgica m-ai facut vazand-o pe Ana pe scarile acelea. Exact asa si exact acolo mergea si David...este aleea unde a invatat el sa mearga, pentru ca pe vremea aceea stateam pe Iuliu Maniu. E dulce foc, foarte bine ca e activa!

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ce de sarbatoriti azi..

Ioana, pe langa La Multi Ani!!! si felicitari pt primii pasi. O zi mare la voi acolo, Bertha cred ca ai terminat bucatareala, acum pofta buna si petrecere frumoasa.

Dimi, La Multi Ani!! sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii asa cum numai bucurie inspiri in jurul tau. Eli, esti fantastica cu tortul, clar ai talent.

Rares, La Multi Ani!! sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai.

Otilia, ce ai facut tu acolo e cumva cheese cake? Poti sa pui reteta, te rog? Suna f bine.

Alra felicitari pt dintisorii noi.

Noi iar suntem rau, febra parca nu mai este atat de mare, insa e atat de indispus,maraie incontinuu, nu a mancat de aseara mai nimic, are niste ochi galesi de mi se rupe inima. Nu mai stiu ce sa-i fac sa nu mai planga atat, e un fel de plans asa lalait, parca se jeleste. Imi aduce aminte de perioada colicilor. Acum doarme.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Camelia asta e, se mai intampla dar poti sa- i dai cu tantum verde pt copii, 1 puf dimi si unul seara ... f eficient, calmeaza si dezinfecteaza ... intelegi tu

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tot ce va doriti
Ioana!
Dimitrie!
Rares!
Amalia ce fain se joaca el cu baloanele. Si ana este fan baloane, mingi,si bilutze. Tare jucaus si ce mult ii place sa se joace. Ce da din mauntza, atat ed gingas este. Vad ca ai al tau nu are astamapr, ba in intr-un loc, ba in celalalt si tot asa.
Bravos

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

si va mai zic ceva 'babesc' sa zic asa pt probleme respiratorii, ma refer la raceli - in camera in care doarme copilul daca puneti un bol cu apa fiebinte si in el cateva picaturi de ulei de menta e mirific ... pt cei mai mari merge ca inhalatii... cu efect maxim

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bertha ce frumusete de tort...mie mi-ar fi si mila sa-l tai. Superb fetelor, felicitari!!!

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha superb tort! Le dai clasa cofetarilor!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dimitrie
Ioana
Rares

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Mama, mama ce tort, Bertha! A putut manca si Ioana din el?

Micky, pe-al tau nu l-am vazut. Unde e?

Darling: Sanatate puiului! Pe la voi cum e cu gripa porcina? Ca aici e panica generala. L-ai vaccinat?

Laura: Tot vreau sa te intreb. Mai, cum o cheama pe Cati pana la urma? Ca in mesaje tot zici Ecaterina, la semnatura e Caterina...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput