Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dankutza, imi pare rau... observatorii tai or fi barbati si, la cat de insarcinati au fost ei la viata lor, li se pare normal sa nu sara din schema o gravida in luna a 8-a. Sau or fi femei cu copii la facultate si pe vremea lor se venea la servici pana cu o zi inainte sa nasti...deci, asa iti trebuie si tie, inspectie!

_
Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Directorul pe educatie are vreo 45 de ani. Umbla cu traista in bat din tinerete. Nu nevasta, nu copil. Coordonatoarea pe mate care vine sa ma vada are vreo 30-33 de ani. Fara copii si fara barbat. Asa ca li se pare normal ca eu sa intru in primul val de observari, decat altii.
Bucurosi le-om duce toate...

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Directorul pe educatie are vreo 45 de ani. Umbla cu traista in bat din tinerete. Nu nevasta, nu copil. Coordonatoarea pe mate care vine sa ma vada are vreo 30-33 de ani. Fara copii si fara barbat. Asa ca li se pare normal ca eu sa intru in primul val de observari, decat altii.
Bucurosi le-om duce toate...

34+ moi si Cezara Maria

cupleaza-i poate iese si apoi... si asa is singuri amandoi

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankutza, la 36 de sapt mie mi-a zis sa fac doar cultura de col, adica doar pt E coli.
Sa nu te duci la pulsul de pe teiul doamnei, sunt conditii horror, eu am plans cand am iesit de acolo!
Vad ca esti in pregatiri pt inspectie ! Sa stii ca e bine ca te tine in priza, vorba ta, mai uiti de morcovi. Caci sigur ca fi bine, ai sa vezi! A venit tati sau tot singurica esti?

37+ cu Natalia Maria AMR 4 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Hi hi...MYLADY...buna idee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Hi hi...MYLADY...buna idee

Lidia

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

hmmmm... ce slabuta e miscarea pe aici

dankutzaSpor la pregatit lectia. Sunt convinsa ca va iesi bine... dar cred ca nu iti mai e atat de usor... pai... eu acum nu prea ma mai vad facand asta... pt ca stau mai greu la birou, nu ma mai pot apleca... si probabil ca ma si simt amortita... si lipsita de imaginatie... Cred totusi ca tu, fiindca ai continuat sa mergi la picii aia mici, ai sa faci fata ca nu ti-ai iesit din ritm... Abia astept sa te lauzi cu lectia ta...

36+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, am uitat ce analize trebuie facute la 36 de sapt mani. Ma refer la analizele de la "parter". Parca trebuie facut "cultura din col pt streptococ B". Mai trebuie ceva? Papanicolau? Analiza secretiei? Vreau sa ma duc marti, sa rezolv si problema asta, ca sa ma duc la Haiduc cu temele facute.

34+ moi si Cezara Maria

Stie Haiduc, stai pe pace . si cu restul la fel, relaxeaza-te, nu mai stresa fata

Face cineva ca nou?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

hmmmm... ce slabuta e miscarea pe aici

dankutzaSpor la pregatit lectia. Sunt convinsa ca va iesi bine... dar cred ca nu iti mai e atat de usor... pai... eu acum nu prea ma mai vad facand asta... pt ca stau mai greu la birou, nu ma mai pot apleca... si probabil ca ma si simt amortita... si lipsita de imaginatie... Cred totusi ca tu, fiindca ai continuat sa mergi la picii aia mici, ai sa faci fata ca nu ti-ai iesit din ritm... Abia astept sa te lauzi cu lectia ta...

36+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

si eu cand eram mai mica voiam sa fiu educatoare..am multe prietene ce predam in invatamantul de stat si privat...le admir mult..e o munca grea si trebuie sa fii un bun pedagog, psiholog si ,,parinte surogat,,...din partea mea>JOS PALARIApentru voi...

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Seara buna!
Felicit si eu proaspetele mamici: Evy, Simona si Diana R si le urez bebelusilor bun venit pe lume!

My Lady, nu-ti face griji cu DPN-ul, la mine la ultima eco avea avans de 3 saptamani si iata ca deja am depasit si DPN-ul calculat dupa UM, nu numai cel de la eco...

Raluci, bine ati venit acasa

Fetele, de la RamoC nu mai avem noutati?

Lili 40 cu Alexandru
AMR max 4 zile sa fie asa

Mergi la inceput