Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 19
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Raluci, gata, ati ajuns acasa ? ![]() Azi m-am tuns + vopsit sa nu se sperie copilul de mine. Nu mai rezistam...nu m-am vopsit toata sarcina. |
am ajus
este bine acasa, merge mai greu pana se adapteaza bebe sa-ti fie de bine pt tuns vopsit
, eu am apucat sa ma vopsesc cu o sapt inaintemamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
magdaz_ina spune:
Bine ati venit acasa,
Raluci si
!
_
Magda
saptamana 35 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina Bine ati venit acasa, Raluci si !![]() _ Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006AMR-ul in scadere ![]() |
pfiu bine ca am ajuns

ce nu v-am spus, avem lapte muuult, cand bebe suge de la o titi cealalta face lac, nu avem mamelon dar ne descurcam cu unul de silicon, altfel nu mere nu reuseste sa prinda, dar e bine
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
magdaz_ina spune:
My_Lady, burtica ta mi se pare si mie coborata. Acuma, ce sa mai zicem, sarcina normala dureaza "a la carte" intre 38 si 42 saptamani de amenoree; adica unii bebelusi au nevoie de doar 38 de saptamani pt. dezvoltare completa, altii au nevoie de 42 de saptamani. Pt. tine 28 nov. inseamna mai mult de 38 de saptamani, nu? Pana la urma BB are nevoie de o mama optimista si curajoasa; va fi bine asa cum va fi. 
Nu mai zic in ce stare am intrat eu care sunt "doar" in saptamana 35 si pt. ca mi-a zis medicul ca face cezariana intre 5 si 10 dec. (cand eu am DPN 17-20 dec.) parca mi-au intrat zilele in sac si mi se pare ca mai am atatea de facut si atat de putin timp... sotul zice ca ma port de parca urmeaza sa plec in armata
... daca nu as sti ce ma asteapta dupa, mai ca l-as crede; tocmai ca stiu si ... 
Dar intotdeauna suntem buni sa dam sfaturi altora, mai greu e sa le aplicam pt. noi.
Un "secret" personal: am un "termen" pt. "starile astea cu morcovi si hormoni": trebuie sa aiba un timp si o durata, cand le-a expirat timpul, gata cu ele, dam Cezarului ce-i al Cezarului; dar trebuie sa ma simt si eu bine, nu?!
Gata, ca deja am adormit si cele mai insomniace
si 

_
Magda
saptamana 35 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Buna fetele, Sunt un pic cam debusolata. In ultimele 2 zile, am auzit de 3 mamici care au nascut si fiecare dintre ele, au avut altceva decat stiau ca au in burtica. Ba stiau ca au fetita si au facut baiat, ba stiau ca au baiat si au facut fetita. Din ce am vazut pe forumul nostru, fulgusorii au respectat "previziunile" medicilor. Dar aceste cazuri, imi arata ca orice e posibil. Eu nu as vrea sa am altceva decat stiu ca am. Sunt setata pa fetita si gata. I-am mai si cumparat cate ceva si toate roz, lila, mov. Adica sa imi mangai burtica 9 luni si sa nu o scot din Cezarica mamii si mai traziu sa ma trezesc cu un Cezarel? Pai daca as ajunge la cezariana, le-as crede eu pe asistente ca mi-a adus copilul meu? L-as mai si balacarii. Normal ca l-as iubi, ca doar e al meu si mult m-am mai chinuit sa il fac. Dar, na.... ![]() Asta ca tot nu avem eu destui morcovi... cu frunze cu tot adanciti de nu se mai vad. 34+ moi si Cezara MariaAMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |

asa au patit nasii mei de cununie

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina My_Lady, burtica ta mi se pare si mie coborata. Acuma, ce sa mai zicem, sarcina normala dureaza "a la carte" intre 38 si 42 saptamani de amenoree; adica unii bebelusi au nevoie de doar 38 de saptamani pt. dezvoltare completa, altii au nevoie de 42 de saptamani. Pt. tine 28 nov. inseamna mai mult de 38 de saptamani, nu? Pana la urma BB are nevoie de o mama optimista si curajoasa; va fi bine asa cum va fi. ![]() Nu mai zic in ce stare am intrat eu care sunt "doar" in saptamana 35 si pt. ca mi-a zis medicul ca face cezariana intre 5 si 10 dec. (cand eu am DPN 17-20 dec.) parca mi-au intrat zilele in sac si mi se pare ca mai am atatea de facut si atat de putin timp... sotul zice ca ma port de parca urmeaza sa plec in armata ![]() Dar intotdeauna suntem buni sa dam sfaturi altora, mai greu e sa le aplicam pt. noi. Un "secret" personal: am un "termen" pt. "starile astea cu morcovi si hormoni": trebuie sa aiba un timp si o durata, cand le-a expirat timpul, gata cu ele, dam Cezarului ce-i al Cezarului; dar trebuie sa ma simt si eu bine, nu?! Gata, ca deja am adormit si cele mai insomniace si ![]() ![]() _ Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006AMR-ul in scadere ![]() |

te si vad la maternitate...in sala de nasteri...facand niste flotari pentru intarire sfarcuri...imbracata intr-o camasa kaki...si numarand in germana...

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
dankutza spune:
Ce My_lady? Nu vrei sa nasti pe 28 noiembrie? Nu vrei tu sa nasti de ziua mea? Ba hai, ca vrei. Daca o sa nasti si la 17:55 o faci profa de engleza si franceza ca je.
34+ moi si
Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
dankutza spune:
Fetelor, am uitat ce analize trebuie facute la 36 de sapt mani. Ma refer la analizele de la "parter". Parca trebuie facut "cultura din col pt streptococ B". Mai trebuie ceva? Papanicolau? Analiza secretiei? Vreau sa ma duc marti, sa rezolv si problema asta, ca sa ma duc la Haiduc cu temele facute.
34+ moi si
Cezara Maria
dankutza spune:
Luni, pe 23 noiembrie, o sa am "lesson observation" la matematica
. Mi-au spus ca fac o exceptie in cazul meu sa ma vada mai repede pana nu intru in pre-natal. Ce noroc pe mine! Sa nu imi vina a crede! Ai naibii, nu puteau sa ma sara din schema.
Credeau ca nu pot naste fara sa ma "biiiiip" ei inainte de nastere.
Pe 25 noiembrie mai si un mic show de ziua Romaniei. Sa vedeti ce "usor" e sa-i inveti pe 19 copii, dintre care doar 4 sunt romani, cantece si dansuri traditionale romanesti.
Dar, ii dau cu cracii in sus!
Desi, nu mi-ar spune nici unul "well done, mai draga!" Ma enerveaza, dar ma si stimuleaza in acelasi timp.
Uite asa scap eu sa nu ma mai gandesc la nastere. Uite, ce bine imi fac ei si eu nu imi dau seama. 
34+ moi si
Cezara Maria