Bobocei de sept-oct 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilici_vasili spune:

Fetelor, inainte de a arunca cu sfaturi, de a emite supozitii, ipoteze nu credeti ca e mai bine sa aflati cauza oricarei probleme? Sau, prin definitie, femeia stie! Am citit aici despre drame ale voastre si ale parintilor vostri. Am ramas perplex de usurinta cu care aruncati sfaturi new wave de genul: e mai bine singura, e mai liniste, pleaca de acasa, uita de tata etc. Cele ale caror parinti au spus DA divortului sunt pt despartire. Si sunt cele mai multe. Sunt vreo doua-trei fete, raspandite pe 3-4 capitole care cred ca e mai bine sa nu divortezi, sa nu parasesti locul unde copilul stie ca e acasa, sa nu privezi copilul de bucuria de a avea tata. Pentru cele care trec printr-o perioada dificila am o intrebare pentru ele. Atunci cand raspunsul la aceasta intrebare este clar si fara echivoc, atunci si numai atunci cereti si acceptati sfaturi.
Intrebarea este: CE II REPROSATI SOTULUI?
Am cateva repere: betiv, afemeiat, iresponsabil, somer, puturos etc.
Pentru celelalte aspecte (adeseori inchipuite de o minte obosita de crescutul unui copil): nu ma mai iubeste, nu ma mai vrea, nu ma mai suporta, nu mai vrea copilul, nu se implica etc – cantariti-le bine inainte de a va arunca in bratele singuratatii si de a va afecta iremediabil pruncii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

un vot pt LUMI - MAMICA ANULUI. Ram m-ai facut curioasa, dar de pe tel nu pot deschide. Votez maine de pe calculator.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Azi am facut in sfarsit Infarixul si pe la 7 seara a inceput sa faca febra, a ajuns la 39 i-am facut baie calduta doar (babymom ) acum a scazut, ingerasul doarme dus. Am verificat temperatura in ureche si nu a mai trecut de 37.. Offf.. urasc vaccinurile! Oricum Priorixul nu il facem..

Ange, Ada, LumiMulta sanatate puiutilor bolnaviri!

Cuscra am vazut scolarelul grabit sa ajunga la scoala e mortal de-a dreptul

Am vrut sa zic mai multe, dar nu-mi mai amintesc

Nerantula cum l-ai obisnuit pe Gruia cu bibe? Din bibe bea laptic, nu? Maya pana acum mi-a refuzat orice tentativa de laptic cu orice am inceract (canita, cana cu pai, bibe, lingurita) Cred ca nu-i place gustul... Gruia a acceptat din primele incercari?

Nocom ce idee i-a venit lui Matei super cum ai abordat problema

Nikole sa stapaniti sanatoase noile jucarii. Acum poate sa si cante la microfon, vrem filmulet unde danseaza si canta imi pare rau de catel Ca tot mi-am amintit Sasha ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo o sa incerc si maine

Alina pe noi exact din cauza aspectului nu ne-a lasat sa decalotam noi prima oara acasa dupa interventia de la cabinet. Ne-a spus ca arata destul de nasol in prima saptamana si sa nu ne speriam. Iti poti imagina ca la noi asa era tot glandul dupa interventie ? La david a fost decalotare totala , noua nu ne reusise aproape deloc, desi mi se parea ca avansasem . Ne era si frica sa il spalam , de frica sa nu il ranim

Niko

Lidia multa sanatate printesei Nu ai zis nimik de intarcare Tu ce mai faci ?

Lumi , Angelyna , Nocom , Laura , Andy g , Carla noapte buna (sper sa nu fi omis nici un discoman )

Eu ma duc langa pitic , mi se inchid ochii de somn . Va puuuuup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ramo am votat si eu

Anamona cum e noua bona?

Anca felicitari pentru canin noi avem 2 maselute si 8 dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Daca vreti catelusul vorbitor, e promotie la Real pana pe 25.11, 129 Ron. Mai e un laptop in limba romana la 70, un cort cu 100 de bile de plastic 80 Ron si CD playerul de la Fisher Price 105. Astea sunt cele care m-au atras/interesat pe mine, au mai multe jucarii in oferta.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
pentru toate mamicile si laptic pentru copilashi!!

sper ca ati avut o noapte linistita!

_giulianna_, multumim de informatii!!

eu chiar nu stiu ce sa-i iau..fara sa arunc banii pe ceva f scump si pe care sa-l uit in cosul cu jucarii...
ma gandeam la o masinuta din aceea de impins cu picioarele, e una cu Winnie, pe la Auchan, e pana in milion, adica 900 si ceva, parca...are si luminite, sunete...se invarte elicea, ca de fapt e avion, are sub scaun o cutiuta unde introduci forme si daca nimeresti canta o melodie...am vazut-o anul trecut la finul meu si mi-a placut, ma gandesc ca e interactiva...
ma incanta si cortul, dar eu folosesc patutul pe post de cort...i-am desfacut usita, punem o patura peste si e super toata ziua intra si iese, experimenteaza noi moduri de a iesi...

nu mai stiu daca v-am spus ca urca si coboara din pat...din al nostru doar coboara, ca e f inalt, dar in cele joase se urca fara probleme

ma mai tenteaza si Ursuletul multimedia, dar, ma gandesc ca ar merge mai bine la anul, acum mi se pare cam devreme...il are cineva? cum se joaca copiii cu el?
bineinteles ca e innebunit dupa laptop, telefoane, telecomenzi...dar...oi vedea, ca pe mine asta ma incanta tare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

ilici_vasili, pe alocuri este pertinent ceea ce spui, insa, daca chiar ai urmarit subiectul, probabil ca ai observat ceea ce a zis persoana in cauza si anume ca de un an de zile se confrunta cu aceasta problema.
probabil ca in tot timpul acesta si-a pus mii de intrebari, a experimentat multe modalitati de a pastra familia intacta...
plus de asta, aici doar a spus etapa prin care trece, nu a cerut un sfat, nu a cerut ajutorul nimanui. decizia a luat-o deja si noi, ca si grup, nu am fost in niciun fel implicate. este o persoana matura, care banuiesc ca stie ce face!
grupul si-a exprimat suportul pentru situatia in care se afla un membru al sau, nimic mai mult!
dar pentru ca grupul este format din indivizi, fiecare a privit situatia in mod subiectiv, ceea ce este absolut firesc

realitatea inseamna si diversitate...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Nocom, interesanta intamplara si am citit cu sufletul la gura cum ai manageriat situatia. Nota 10! ai avut prezenta de spirit!

Cosmy, sper ca sunteti bine si ati scapat de febra!!

lala, cum mai este Alice??

babytza, tare de tot Soricelul!!!!, iar nikolici, am ras cu lacrimi la comentariu!

nikolici: copiilor li se par muuult mai interesante jucariile altor copii!! asha ca daca Harri va mai primeste, sa nu refuzati invitatia
eu am un nepot de 10 ani si e f apropiat de Razvan, se joaca cu el foarte frumos, iar Razvan se duce din cand in cand si-l imbratiseaza, [b]din proprie initiativa[b], se prapadeste de ras la tot ce face el ...in fine
cat Razvan a fost bolnav, nepotul era in vacanta si ardea de nerabdare sa vina pe la noi! acuma, i-am zis ca poate fi contagios, dar nu i-a pasat, asha ca a venit, dar ce crezi ca ardea?? vroia sa se joace si cu jucariile lui Razvan!!! sa vada ce i-am mai luat nou...
si Razvan, cand mergem pe acolo (eu iau in geanta mereu jucarii), se joaca numai cu jucariile verosirului
asha va fi mereu, dar binainteles ca asta nu trebuie si nici nu poate sa ne opreasca sa le cumparam mereu jucarii noi

Mergi la inceput

eh, sunt singura pe aici...dar cred ca iar nu mai pot intra toata ziua, asha ca va zic acum ce am de zis

Multumesc ca m-ati votat! si chiar daca sunt bloguri care au ff multe voturi, shanse de a castiga ceva tot am, ca se acorda si niste mentiuni...ma rog, e un sistem de acordare a premiilor.
conteaza si numarul total de voturi stranse in concurs si eu particip la 4 categorii. asha ca, daca puteti sa ma votati si la celelalte categorii, nu numai la mancaruri pentru copii, va sunt recunoascatoare

300, votat!

in alta ordine de idei: cat timp am cam stat prin casa, Razvan fiind cu febra...ma rog, l-am cam cocolosit (a nu se intelege ca inainte nu-l cocoloseam, dar mai faceam si alte treburi), am fost toti concentrati pe el si...pe romaneste, si-a cam luat-o in cap
acuma, nu stiu daca e doar o etapa, prin care oricum treceam sau e consecinta acestei situatii, insa, vrea in brate...ceea ce inainte nu prea se intampla decat cand era rupt de oboseala si inca ceva: cand nu poate face ceva, cand nu-i dai ceva imediat...ridica mana sa dea si daca nu poate lovi persoana cealalta se plesneste pe el
uneori se plesneste usor si fara vreun motiv...experimentand senzatia, probabil
v-ati intalnit cu asa ceva? ce atitudine sa adopt?
i-am spus ca nu e frumos, ca doare, ca nu e voie...de ieri am incercat sa-l ignor cateva secunde, sa vad ce face: inceteaza, ca si cand n-ar mai avea farmec daca nu-l vad...asta sa fie solutia?

Mergi la inceput