Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
babymom saru' mana. M-am uitat in galerie si e un proiect cu 20 de mii voturi
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
alexa si mami spune:
nu-s coerenta, scuze. Revin... Acu' 2 zile, la baitza am decalotat regulamentar, totul ok, normal la locul lui. Aseara din lipsa de apa calda nu am facut baie, deci n-am decalotat. Azi de dimineata la schimbat am vazut putza rosie, dau sa ma uit, nu ma lasa. Trag usor de pielicica si am vazut glandu dezgolit:( si rosu. Apoi dupa somn a inceput sa planga pana a facut pipi. Acum la baie nu m-a lasat sa trag de pielicica. Cu chiu cu vai am pus o boaba de bepanthen. Sper ca am fost mai explicita, scuze.
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
Seara buna fetele,
Azi dupa o zi de joaca fructuoasa in miile de jucarii ale lu Harri, am decis ca e momentul sa cumpar alte noi jucarii ...ma rog aveam eu de mult in cap ca e momentul, dar tot nu ajungeam sa cumpar vreuna.
Mi-am luat barbat, copil si ne-am dus la Carrefour, de unde i-am luat 2 chestii intersante, un batz de bagat cercuri si un microfon muzical, la care poate sa si cante.
Din pacate aceste 2 jucarii au costat viatza unui biet catzel vagabond, care ne-a iesit in fatza masinii, noi am apucat sa ne oprim sa-l lasam sa treaca...insa...cel de pe banda de langa NU.Am ramas marcata si m-a intristat momentul foarte mult.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Mai, da' ce tacute sunteti in seara asta! Pe unde umblati? Iar intindeti rufe? ![]()
La cata liniste e p-aici nu prea am cu cine vorbi, asa ca ma duc si eu sa-mi impatur rufele adunate de la uscat
.
Alina, daca glandul e decalotat, rosu si edematiat si nu mai poti sa tragi inapoi pielea preputului peste gland, s-ar putea sa fie vorba de o parafimoza. Se poate reduce printr-o manevra nu foarte complicata, dar mi-a destul de greu sa ti-o explic in scris fara sa-ti arat. Daca e asa cum am descris eu, da-mi de stire si ma stradui sa-ti explic ori aici, ori la tel. Sper sa nu fie cazul.
Daca nu e parafimoza, e suficient sa faci ce a spus Ada.
Revin...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Ramo am votat. Care e sistemul ? Se voteaza doar o data , sau in fiecare zi ??? 
Alina dupa decalotare, timp de 10 zile noi am pus pe putzica pansament imbibat bine in Rivanol la fiecare schimbat de pampers. Am dat si cu Neopreol cateva zile. Sper sa fie bine puiul
Dar cum s-a intamplat ? Ca nu inteleg nici eu la ce te referi cu "fara prea mare interventie din partea ta "...
Edit : gata , am citit. Refacere usoara 

Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
Nu mai stiu cine ma intreba ce jucarii au impresionat-o pe K, parca Dya dc nu ma inseala memoria...
Pai a impresionat-o cel si cel mai mult baloanele de sapun :)..era de a dreptul fascinata!!!Maine negresit ma duc la piatza sa-i cumpar, am vazut si in Carrefour tot felul de masinarii de facut balonashe, insa dupa cum am vazut-o pe Karinutza mea, ea era fascinata sa vada cum suflu eu si cum ies din gura mea de acolo baloanele pe care ea sa le fac POC.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Lavinia, nu a ramas asa decalotata, totul e la locul lui. Offf, ce greu imi e sa explic in mod decent. Eu m-am speriat de culoare si de cum arata. Va multumesc pt suport. Rivanol deci. Si cand sa incerc sa decalotez din nou? Roxi, spuneam fara interventia mea, adica nu s-a intamplat la baie atunci cand decalotam eu, ci pur si simplu am vazut de dimineata.
alexa, cipri si mami
mamidestefan spune:
Salutare si bine v-am regasit
Iar nu am mai intrat de ceva timp..si mi s-a cam facut dor de voi
...asa ca incerc sa scriu citeva rinduri..asa pina mi se da mina.![]()
Dupa o saptamina destul de chinuita...pentru Izabella ..azi am vazut "luminitza de la capatul tunelului"..mai bine zis..ne chinuim de o saptamina sa scapam de o tuse destul de urita. Am mers pe homeopate...am schimbat vreo 4 remedii pina acum...dar ultimul se pare ca isi face treaba din plin. Azi s-au vazut progrese foarte mari..asa ca speram sa iesim din clubul bolnaviorilor curind.
La capitolul papica ..stam destul de bine..a inceput sa accepte mai usor biberonul...mai ales seara..dimineata bea laptic din canitza..odata cu Stefan..
Nu mai stiu daca am scris sau nu
...dar a trecut ceva timp de cind am intarcat-o..sa fie vreo 2 saptamini...
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
300 spune:
Babytza ei zic "Designurile trimise de participanti sunt votate de orice vizitator pe site, votarea fiind permisa atat utilizatorilor inregistrati, cat si celor neinregistrati." Presupun ca poti vota zilnic.
Nikole imi pare rau de catel.
Fug ca plange fata dupa ce m-a ciupit de tzitzi si eu am urlat de durere :(. Involuntar.
Aaaa somn usor tuturor, Anda nus e culca dar ne bagam la un film.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3