Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!
Raspunsuri - Pagina 10
danitin spune:
Multumesc mult pentru urari! Va invit la o felie de tort - si n-am gresit, 25 de ani implineste sufletul meu, restul e doar carcasa - si un pahar de sampanie
Iulia1909 spune:
Am si eu o intrebare care ma nelinisteste de multa vreme.Sunt la dr Budau si am auzitt ca cere foarte mult ptr o nastere.Imi poate spune cineva ca la cat sa ma astept sa imi ceara.
deya spune:
Multi ani traiasca la multi aniii!!Cine sa traiascaa Dana sa traiasca.Si sa ai sanatate si putere de munca.Te pup dulce
Eu imi bat capu de nu mai poci ca implinim un anisorstiti voisi vreau sa pregatesc ceva....dar canci ideei.
ps:Deianira daca te ascunzi da-mi un semn.
O seara placuta
Ana68 spune:
Danuta,la multi ani!,fata draga!Cati mai multi de 25 de ani inainte , cu sanatate si fericire!Sa fi iubita si adorata in continuare si fie ca toate problemele tale si toti norii sa se risipeasca ca un fum si sa iti curga iarasi apa la moara...firesc si natural!Te imbratisez cu drag!
Pentru restul:nu am nimic,dar chiar nimic...in afara ca azi am facut ceva treburi casnice si altele,care se bazeaza numai pe munca fizica...sunt la ora sexuala mintal :refuz sa mai gandesc si sa fac conexiuni neuronale...este foarte dificil si,sincer...mi se rupe,cel putin acuma....
Deja ,la cat am scris acum,m-am aberat enorm...la cata putoare mintala ma bantuie acum...ma scuzati!
Imi revin io....
Va pupa mandea
PS.Cica avem vichend cu soare..finally!
silvana75 spune:
Dana, la multi ani si de la mine cu multa sanatate si tot ce-ti doresti tu mai frumos
Azi m-am cadorisit cu un parfum mi-au curs balele langa tejghea, cand am auzit pretu m-am prelins pe langa ... daaaarrrrr dupa multe negocieri cu mine l-am luat
va pupa fata
andanii spune:
maine plecam la tg mures ... sa ne tineti pumnii duminica dimineata de la 9-11 .... multumim
noapte buna si sa ne citim cu bine luni
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
a_alinta spune:
silvana , ce parfum ?
fetelor, ma scuzati ca sunt sporadica dar va citesc , si imi umpleti sufletul si imi ajunge!..nu mai am ce sa mai scriu si eu.
mai ales dupa ce am vazut copiii de aida si de liana, am ramas muta de admiratie!
bucurati-va
silvana75 spune:
Alina, e Chanel fresh, miroase bestial, mie imi plac parfumurile fresh, crude
Cateva bancuri
Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine.
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa.
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
In noaptea nuntii, tanara sotie isi intreba sotul:
- Ce facem mai intai, mancam sau facem sex?
- Cum vrei tu, si dupa aceea mancam.
Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete.
- O repar mama soacra, dumneata concentreaza-te acolo.
O baba de 90 de ani merge sa voteze, intra in cabina si spre surprinderea tuturor trecuse o juma' de ora fara ca baba sa mai iasa. Ingrijorat presedintele comisiei merge sa vada ce s-a intamplat:
- Mamaie s-a intamplat ceva, te putem ajuta?
La care baba:
- Cum se scrie maica fu*tu-va, legat sau dezlegat?!..
Patru tipi se intrebau care este cel mai rapid lucru din lume.
Primul: clipitul ochilor este instantaneu.
Al doilea: aprinderea luminii care dureaza o fractiune de secunda.
Al treilea: gandul, deoarece nici nu te gandesti bine ca deja esti acolo.
Al patrulea:DIAREEA.
Ceilalti 3, curiosi, il intreaba de ce.Pentru ca nu ai timp nici sa clipesti, nici sa aprinzi lumina, nici sa te gandesti ca te-ai si cacat pe tine!
geta_florina spune:
'neata
hai ca azi va dau io cafeaua dimineata devreme ca-s la lucru
Dana multumim de tratatie, sper ca te-ai distrat bine ieri si te-ai mai relaxat
Andanii drum bun sa aveti si succes la Cluj!
Silvana bine ai facut ca ti-ai luat parfumul ... meritam sa ne mai rasfatam din cand in cand ...
Ana ma bucur ca n-ai nimic special ... starile astea trec ele. sa treaca cat mai repede.
Aida ce mai faci? nu ne mai povestesti nimic de bebe Erik?
Deya mai apari si tu pe aici ... vad ca esti tare ocupata in ultimul timp ca abia ne mai scrii cate ceva ...
Felicitari pt aniversarea voastra, la cat mai multe!
Iulia eu nu stiu nimic despre dr Budau, imi pare rau, nu te pot ajuta ...
Mariaa ce mai faceti? ce planuri aveti pe weekend cu Ghiocica?
fetele, io va dulce pe toate si va doresc un weekend placut!
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Dana LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti
Geta, planuri avem noi, nush cate s-or realiza, poate iesim sa ne plimbam mai pe dupamasa.
silvana, te felicit pentru parfum si nu numai!
andanii, bafta la concurs!
week-end fain sa aveti toata lumea!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor