Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Inca o data multumesc mult, tuturor, pentru urari. Mi-au mers drept la inimioara, mi-au uns sufletelul si mi-au inseninat ziua.

Care, a propos, nu a fost una tocmai buna, am cacarisit ceva la lucru si cica se lasa cu sanctiuni, ceea ce pica foarte bine, mai ales ca luna asta nu ne luam salariul intreg - si nu suntem bugetari!

La bune trec ca, dupa toate peripetiile zilei, m-a dus Calin la restaurantul nostru de suflet, am mancat antricot in sos de vin, cu piure, creveti si salata ... . Si-am baut bere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Silvooo, nice parfum...yam yam....sa-ti traiasca! Ca meriti

Andanii, tin pumnii.

Dana, bun restaurant...cred, dupa meniu, facut pofta, relaxare placuta in we.

Noi nu liniari, ci in zig zag, ba e alba, ba e neagra...pin la urma (sau deocamdata...)ales masa de bucatarie, care nu e masa. E bar. Nah. Sa fie. Placut, nu ne-am mai dezlipit de la inaltime, de pe scaunele alea. AICI

in rest, nik, mese scaune, mese scaune, ras, dixtrat, fun, lectii, plimbari..etc etc....de-ale vietii. dimineata la 7 ma gasiti la dom in unirii. o sa va doresc de-acolo vise placute....ca deh...cine n-are de lucru, isi face . ma duc cu pozarii sa prindem ceatza . am invitat-o si pe Ana da mi-o respins invitatia brutal. Cica ea doarme!!!

we minunat

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ando, mistooo masa, e pe stilu tau . Intr-una din zile ti-am violat albumu si am vazut ciorba de conopida, asa ca azi executat, bestiala o iesit
Dana, tin pumnii sa va intoarceti victoriosi

pup gasca, ma duc cu sotu si copilu din dotare sa cumparam TV deala de face mancare singur la cat se costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Superb barul Andasa il folositi sanatosi.Si ce sa iti urez ceata densa dimineata.ce masina frumoasa aveti aia gri ptiu ptiusa aveti parte de eayuuu ce draga mi
Silvana cum e TV?face si desert?

Mergi la inceput

ca magaru-n ceata...numa ca ceata nu-i
dau o cafa, asa sa va fie fierbinte pe mai incolo.
s-aveti duminica misto

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana

trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca

s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus

el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem

va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva

doamne ajuta!

vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Camelia, tinem pumnii. Noi, nici o legatura cu germana sau cu careva de pe acolo. poate gasesti pe-aici pe careva care te poate indruma. Sper sa va descurcati.

Io is iuresh de dimineata...papam si facem nani toti ACUMAAA ...am fost la pozat, fost bestiala dimineata, pozele mai putin, ca deh...io dimineata is cam zombi. Da mi-o prins bine plimbarea de-a lungul si latul orasului, la pas.
Voi? la vot? unde ati disparut??

Citeva boze aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Anda, tu-mi doreai relaxare in we? Pai azi am jurnal din ora in ora, de la 7.30 dimineata la 20.30 ... ma relaxez de ma-mprastii. Cel putin tu ai parte de ceatza ...

Cami, vezi ca au subiect fetele care stau in germania, sigur gasesti vorbitor acolo ...

Silva, si ce meniu stie tv-ul sa prepare?

Dana, am tinut pumnii, asteptam rezultat ...

Gata, fug......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va saluta si mandea.....am fost si noi la pozat ceata si am halit ceva la noul loc de la Mall....
Hai la poze,care vreti si poftiti!

Sa aveti o seara linistita si o saptamana cu realizari multe!

Mergi la inceput

Moooorning...eiii hai ca nu poa fi asa de grele
Cofee pe toata saptamana. Si sa va fie cu spor.

Ano, te dixtrasi vad ca, faine poze.

Restul lumii , ashaaa...ca de luni dimineata.

Mergi la inceput