PRIETENE FARA TITLU (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Din pacate Diana e cam bolnava, stam acasa. Am anulat excursia, mergem din 3 sau 7 decembrie. Una din doua. Aia erau cam nefericiti, ii cred, bate un vant prin statiunea aia...
Era de asteptat sa-mi faca figura, bine ca n-am dat avans.
Stati sa fac cartofii piure si revin.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI, BRANDUSA!!
LA MULTI ANI, DARIA!!
Acusi ii dau de mancare, piure cu ciuperci si piept de pui. La mancare nu face mofturi, dar e cam pleostita. Si are muci.
Sotul a facut o enterocolita, nu se desparte de wc, transpira...vai de steaua lui. Eu sunt bine.
Asa ca, astept sa treaca si perioada asta de kko, maine merg sa votez si ma imbat daca trece Antonescu in turul doi. Ramane sa aiba el grija de copil.
Fug sa-i dau papa.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID noa faina treaba Si eu care ma pregateam sa te sun sa vad daca ati ajuns la Olanesti ...
Noi suntem ok,ne-am plimbat mult pe-afara ca e o vreme superba.Am si stationat vreo ora la locul de joaca unde chiar si la nisip s-a jucat Diana.Am urcat si la mami unde am mancat si am lasat-o pe Diana sa doarma acolo,dupa care iar am mai tras o plimbarica cu Tudor.Pacat ca dupa numai o ora s-a trezit iar, ca altfel mai stateam.Nu de alta dar daca da frigul,eu una greu ma dau scoasa din casa.
Restul lumii?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
astept pm
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
monica70 spune:
Buna seara si LA MULTI ANI PUFU ! M-am trezit si io abia acum seara si vad ca nu raspunzi la telefon , probabil chefuiesti de zor
Am venit p-aci pana e Diana la balaceala - ca n-a vrut sa ramana peste noapte la mami.
Azi in a treia zi de pseudo-diversificare la Tudor am razalit doua mere si mi-am propus sa ii dau 5 lingurite de suc.Numai ca de cum m-am oprit iar a izbucnit in plans si de data asta nu i-am mai lasat bouncerul pe spate ... Deci i-am mai tot dat ... cum ma opream,cum iar plans si asa a consumat vreo 15 lingurite de suc de mere,tot ce storsesem.Si pentru ca inca se mai smiorcaia ,l-am luat in brate si a tras brusc un oftato-scremut din care a iesit clar de tot un ... MA-MA ! Sper sa nu il doara burtica,dar pana acum a fost ok.Si cu kk e in grafic odata la doua zile,n-a avut vreun efect nici sucul de portocale.
Oricum e clar ca va fi un poftcios ca Diana.Si haplea! Pana pe la cca 9-10 luni si Diana era haplea rau.
Acum in afara de suc de mere,portocale si morcovi ... ce sucuri se cam pot da asa mai la inceputuri?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Fost la biserica, fost la vot, venit acasa si pregatit papa.
Diana cu greu a inghitit azi, clar e ceva la gat, febra nu. Si ceaiul il cam refuza. Si sapatamana trecuta eram foarte lejera si spuneam ca astept urmatoarea tura de imbolnavire. m-a pus sa zic tampenii.
Moni, suna-ma la Olanesti din 3 sau 7 dec, de plecat bien sur ca o facem, doar ca pt mine mai important e copilul, riscam sa merg cu el bolnav? Nici vorba.
O veste buna e ca face singura kka si se sterge singurica la fund. Pana acum, ma striga sa stau cu ea si apoi o spalam la chiuveta. De ieri, procesul s-a intrerupt, ma si intrebam cat mai dureaza.
Tu ii dai sucuri la bebe? Nu-i prea micutz? In afara de suc de mar si morcov, eu nu i-am dat nimic, portocala chiar nu e indicat. E acida. Si alea, morcov-mar, pe la 4 luni si cam o luna a durat cu ele....nu m-am grabit. Cate putin. Nici gand sa-i inlocuiesc o masa.
LA MULTI ANI, PUFU!
Chiar, ea ce mai face? Dar Vladimir?
Sa mai povestesc de la gradinita, cica e o fetita care o trage de codite si care e pusa constant la colt, pe "scaunul rusinii" tocmai din acest motiv. Si, cica le mai dau la fund la copiii rai. Mai, sa fie adevarat? Ii bat educatoarele pe copii? Diana a insistat foarte tare pe asta, mi-a si aratat cum. Am de gand sa intreb luni. Ea n-a luat bataie. E cuminte, cica.
Ma duc sa ma schimb in trening.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
asteryaro spune:
Salut.
Moni, de acum amesteca sucul de la cele 3, dar sa ramai constanta, caci se cheama ca ati inceput diversificarea.
Revin, acum sunt pe fuga, va pupam pe toata lumea.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
INGRID sper sa ii treaca repede Dianei,da-i miere cu propolis daca numai o jeneaza in gat.Genu e mai bine? Si felicitari pentru operatiunea kk ,eu cred ca a contribuit si gradi la independenta asta.
Da am inceput sa ii dau sucuri lui Tudor,dar nu am de gand sa ii inlocuiesc nicio masa de lapte decat de pe la 5 luni incolo eventual,am mai zis asta.Ii dau intre mese si vreau sa ii dau pe cat posibil cat mai diverse sucuri - dar cantitati mici.Din asta de mere poate ii dau un pic mai mult,ca-s d-alea 100% ecologice de la tzara si buune tare la gust Ieri cand a baut atat nu era nici flamand nici insetat - bause lapte nici de-o ora - dar pur si simplu i-a placut si lui.Precis ii va placea si lui gustul acrisor precum noua si Dianei.Ei si dupa inca o ora a baut normal lapte,ba inca parca mai mult.In plus a avut efect bun ca s-a kk-rit azi la prima ora si nu s-a prea scremut azi .Suc de portocale nici Dianei nu i-am dat decat ff putin,asa de proba ca stiu ca e acid si mai ales ca ea facea de mai multe ori pe zi kk.Lui am zis ca ii mai dau putin cand nimeresc portocale mai dulci special ca e ceva mai constipat.Dar tot asa cateva lingurite,nici vorba sa ajung inca la 50 ml pe zi.O sa ii mai storc si din morcovi,ca am si d-aia ecologici,dar e mai greu cu storsul Pe cum am acasa as vrea sa ii mai dau asa cu lingurita sa guste si suc de struguri (din vie de la socru-meu), rosii,pere, caise, piersici, lamaie si grepfruit.Pe urma de pe la 4 luni jumate incolo o sa incep sa ii dau sa guste si supe de legume fierte.Iar de la 5 luni o sa incep cu piureuri lichide si de fructe si de legume.Astfel ca la 6 luni cand ii dau sa consume deja piureuri mai groase,sa cam fie obisnuit cu gustul lor.
Si pe bune ca daca l-ati vedea cu cata pofta consuma sucurile alea n-ati mai zice ca e prea devreme Fix asa era si Diana pe la 3 luni si tot la fel ca el se uita la noi in gura cand mancam si clefanea de numa' din buze de pofta.
monica70 spune:
Am uitat si noi am fost la vot,adica eu cu Diana.Ghita se duce si el mai incolo,acum il dor rinichii
CRISTINA pai o sa ii mai si amestec mai incolo,dar deocamdata ii dau separat.Nu fac o diversificare d-aia ca la carte gen ziua 1 o lingurita,ziua doi 2 lingurite etc. Sau banana dupa 6 luni ca e alergena ... Pai la Diana chiar la capitolul piureuri solide cu piureul de banane am inceput pe la 4 luni si asta special pentru ca era bun la gust astfel ca nu l-a refuzat,ba chiar se chinuia de zor sa infulece Tin minte cand am cumparat in premiera brocolli special sa ii fac ei piure.Ce strambaturi mai tragea ,dar l-a consumat si pe ala pe tot !
Mi-a cumparat mami de la cineva de la tara morcovi ecologici .O parte ii pastrez pentru sucuri,iar marea parte ii fierb si ii fac piure ,apoi ii pun la congelator in portii mici.Ca prin ianuarie-februarie or mai fi in comert numai din aia importati cine stie de unde ... E mai nasol la Tudor cu diversificarea iarna-primavara,la Diana era fain ca era primavara-vara aveam de unde alege legume si fructe proaspete.
Si eu pe cat posibil vreau sa ii fac acasa piureurile.Din borcanele sa ii dau doar cand suntem plecati,sau de urgenta,sau chestii din produse care nu prea le am de unde procura.Asa am facut si la Diana.
asteryaro spune:
Moni, parerea mea este ca abordarea diversificarii este buna, in special ideea congelarii piurelului de morcovi eco (adica BIO).
Gata, fug in pat, revin pe seara, aici au fost 2 zile de primavara, frumoase-frumoase.
Sanatate si numai bine.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)