PRIETENE FARA TITLU (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,eu la a doua cafea.
Am o premiera: azi i-am dat lui Tudor vreo doua lingurite de suc de portocala,am nimerit una dulce de tot Tare mult i-a placut,dar inca nu stie bea prea bine cu lingurita.Acum sa vedem daca si produce ceva kk ca azi n-a facut si eu parca asa am citit ca asta de portocala e bun la constipatie.
Diana tocmai a plecat cu taica-su la un circ acvatic (cu pinguini, rechini, crocodili, serpi, hipopotami, foci etc.) dar au si acrobatii in program.
Deci am ramas numai eu sa ma distrez cu Tudor.Dar cred ca-l adorm ca pare cam somnoros - azi a dormit doar doua ore pe-afara.E in bouncer,i-am pus suzeta si bag niste muzica il rezolv io urgent asa mai ales daca il si legan un pic

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, circ acvatic. WOW. Super o sa fie pt Diana. Sa-i fie de bine grasunlui masa "diversificata". Noi mai asteptam. Al meu cred ca e si sensibil cu burtica, daca are ocazional asa dureri cum l-am vazut ieri. Cat despre supe/ ciorbe, eu nu mananc, fiindca nu-mi plac. Beau apa in general, muuuulta si atat. Ieri bausem supa de carne. Acum o sa-mi fac un ceai din ala cu fenicul-anason, chimen. DAr parca e mai bine si cu mine si cu bebe.
Tot voiam eu sa va zic ceva, stiti cu ce i-am tratat pe pitici la ultima amigdalita (virala)? Cu capaceala de miere (miere amestecata cu ceara de albine si propolis). A fost super eficienta! N-ash fi crezut. SI noi avem la capaceala sa ne-o punem si-n cap, ca doar tata albinareste.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BRANDUSA ma bucur ca sunteti mai bine Ce fain ca are taica-tu albine si aveti produse apicole loco !!! Suuper! Noi cumparam ... Si eu ii mai dadeam Dianei la raceala miere cu un pic de propolis in ea ,dar mai mult fara, ca a cam comentat.Dar eu imi pun propolis in ea cand sunt racita.Fagure din ala cu miere am mai cumparat rar din piata.E foarte sanatos si e si bun

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara,

Fac repejor un rezumat a ceea ce am facut, ca abia m-am linistit dupa ziua de azi.

Astery - au bagat la Auchan masuta... costa 140ron. I-am facut poza... descarc si pun si daca vrei... ma duc sa iti iau maine ca in week-end cred ca iar le termina... mai erau doar vreo 6 "De CARS".

BRANDUSA - masutele sunt pt o singura pers.. te cred ca e greu sa iei la dublu.. si-ncurand chiar la triplu.

Eu am fost azi cu bb2 la control... are deja 1500gr la 28 sapt si 3 zile... in rest totul este ok.

Revin mai tarziu... punctual sau maine. Merg sa descarc poza pt Astery.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata... Astery uite-aici! http://www.dropshots.com/teonic#date/2004-05-22/03:07:37

Asa..

MONI - super show-ul acvatic. Sa ne zici ce parere a avut domnisoara.Sa-i fie de bine grasunului "diversificarea" si sa-i priasca.
Mi-ai facut asa o cu fagurele cu miere. Maine ma duc la piata sa imi iau... musai.

BEE - noi suntem mari consumatori de miere. Mie imi place in special cea de salcam. Mi-a adus insa socra-miu din Grecia un fel de miere cred ca de plante medicinale sau/si conifere ceva... ca are un gust mai deosebit si o culoare mai maronie. Anul trecut a nimerit una maro..aproape neagra dar avea gust mai accentuat de ceva brad/pin. Nicolas e mare amator de "senbish cu unt si miele".
Din piata nu prea ma risc sa iau... dar cand si cand mai apare cate o recomandare si mai iau. Chiar am treminat stocul de salcam mai am d-aia din Grecia juma de borcan... si mai am niste promisiuni de la cineva ca imi va mai aduce... cine stie cand...
Imi pare rau de Tavi... sper sa elucidezi "problema" si sa-i treaca mai repede starea nasoala.

Au aparut acum niste carti copertate pt copii si la Jurnalul au si CD cu povesti incluse.. i-am luat lui Nicolas primul nr. cu Craiasa Zapezii cu doar 11ron (e cam ca cea de la Adevarul.. doar ca e maro)
AStery - a aparut nr. 14 de la revista CarsFelicitari lui Razvan pt scrisul cu carioca.

Ingrid - nasol ca n-a dormit domnisoara la gradi.. poate daca mama ta statea ascunsa si nu o vedea... se baga in pijamale.Baga poze cu bretonul ca m-a distrat reactia Dianei.

Eh... e timpul sa iau o pauza ca am intepenit de fund pe scaun.
Astery daca vrei masuta... sa un semn ceva.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Buona sera.
INGRID cum e Diana? Sper ca nu s-a racit! Esti la facut bagaje deja?
LILI felicitari pentru bebe ! Si bine ca ai gasit si masuta aia.Se asorteaza cu patul vad

Diana zice ca cel mai mult i-a placut foca pentru ca a dansat si a aplaudat Si broasca testoasa uriasa.Si nu i-au placut rechinii "ca-s rai".De pestii piranha a uitat cum li se zice ... ma rog, dupa ce animale au fost merita zic eu,mai ales ca nu avem gradina zoologica in oras.E-adevarat si ca a dus-o Ghita sa viziteze menajeriile la aproape toate circurile ce au trecut prin oras. De mers la circ efectiv, asta e doar a treia oara pentru Diana.Iar la gradini zoologice a fost si la cea din Oradea si la cea din Timisoara.Trebuie distrat copilu' nu? Mai ales acum iarna e tare greu sa stea doar in casa la cat e de saltareata si vorbareata.E mai usor doar cand o apuca pictatul sau desenatul ca alea o mai calmeaza si ii mai absorb din energie.I-am pregatit pe cand s-a intors o foaie pe care i-am desenat vreo 10 animalute drept model,le-am pus ca poate va inspirati si voi: http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-19/22:17:53
Le-am desenat si eu dupa model,de pe un site pentru copii - adica acolo si explicau linie cu linie cum se deseneaza,dar n-am eu rabdare de-asa ceva ,eu le-am mazgalit rapid dupa ochi,merg si asa.Zilele urmatoare o sa o mai invat din ele,daca are chef.Azi au sosit tarziu,nu mai aveam vreme. Dar Diana tot s-a apucat de le-a colorat.
Cu Tudor mi-am cam mancat nervii.De fapt asa face el seara,striga si tipa de zor.La jucariile agatate in bouncer. Sau tipa ca il doare burta? Asta e cam discutabil,mai degraba e plictisit si scremutul ala e asa mai pentru derutarea adversarului.Ca daca il plimb in brate si vizioneaza astfel biblioteca, nu il mai doare nimic.Daca il tin in aceeasi pozitie dar stand jos,il doare Dar daca e PC sau TV in fata lui ... iar nu-l mai doare nimic evident.La fel: il pun pe burta,se screme sa se ridice e relativ ok ca e ocupat.Dar daca-l pun pe spate,imediat iar car si mar.Facem gimnastica e super ok,ma opresc iar maraie.Il ridic de 3 ori in fundulet nici urma de durere de burta.Cum nu-l mai ridic, da-i si miorlaie! Asa ca de pe la ora 18 pana la 23 cand adoarme de noapte trebuie distrat si bebelu',ce numai Diana? Ca dimineata nu face asa,sta bine mersi si se joaca in bouncer singurel cu jucarioarele.Sau in patul mare si se distreaza pedaland si chiuind ca delfinii la "teatrul de papusi" facut de mine - cu iepurasul Mark,omida sau maimuta urlatoare.Plus uneori Bau si ursuletul Dianei.Altele nu i-am scos inca desi am un sac plin cu animalute de plus.Brandusa tu cum in distrezi pe Tavi? Mai baga idei! Da' cred ca plictisiram fetele cu bebeii nostrii de nu mai apar prin zona Mai ales DENISA nu stiu ce tot invarte de nu mai baga nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Lili, DA, VREAU MASUTA! CATE KG O SUPORTA OARE? Cum facem, mai exact?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
In primul rand Mira sa-ti traiasca printesa mai mare! La multi Ani Daria!
Ingrid, plecati maine? Sper ca e bine Diana. Daca plecati sa aveti distractie placuta!
Moni, fain cu circul acvatic! Da stiu ca distrati fata nu gluma. Noi mult mai putin din pacate. Pt ca avem mereu bebe mic, sau alte chestii. Imi pare rau de asta, imi dau seama. Dar n-am curajul s-o las pe Ana cu Radu. Pe Ana+Razvi+ Radu nici atat. El e asa aerian, uita, pierde copiii si nu ma risc. SI in curte cand stau copiii dupa el, e la fel: nu se uita dupa ei si eu ma enervez. EL se enerveaza ca-i las pe capul lui si tot asa.
Scrisesem un mesaj mai devreme, dar s-a descarcat laptopul.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

In primul rand LA MULTI ANI BRANDUSA!
Si la multi ani Daria cu intarzaiere de cateva minute !
Revin,numai sa termin cioco asta de balotat

Mergi la inceput

Deci acum ma repliai si io in fatza PC,ca azi am cam chiulit.Adica m-am sculat din pat aproape la amiaza ,am mai fost pe-afara cca 2 ore si acum seara am vizionat si eu pe la TV sa nu ma duc chiar in necunostinta de cauza la vot.
Am o singura chestie demna de remarcat legata de Diana.Stiti ca ea inca bea laptele cu bibe.Ei in ultima vreme ii e rusine de chestia asta,dar tot nu-l lasa - ce-i drept nici nu am insistat deloc.Dar zilele trecute cand ii faceam poze,tot indeparta sticla sa nu se vada in poze.Azi insa a culminat de-a dreptul!

Eram la hinte,imi zicea sa o dau mai tare, ca asa o dadea un bunic pe fetita mai mare de alaturi.
Eu i-am zis ca o dau cand creste mai mare.
Ea imi zice ca e mare!
I-am zis atunci ca e mare doar cand nu mai bea lapte cu bibe!
Si ea de-acolo:" eu sunt mare,eu beau cu cana, NU MAI GLUMI! "
Deci cum ar veni io am glumit ca ea bea inca pe bibe ,nu? Asa trebuiau sa inteleaga cei de alaturi care ma auzeau
O stiam eu smechera,dar nici chiar asa !

Brandusa poate ar trebui sa o lasi totusi macar pe Ana cu "aerianul" de sot,daca e el mai aerian e ea deja destul de maricica sa compenseze. Te inteleg ca te enervezi,dar sa stii ca nici al meu nu e mai bun Odata eram toti patru la un loc de joaca,ala nou din zona si eu ma plimbam pe langa gard cu caruciorul.Si cand ma uit,Diana se dadea incet pe o hinta si doi baietei o presau sa se dea jos ca sa urce ei,mai trageau si de hinta din cand in cand ... Nu mai spun ca era si o individa alaturi - mama vreunuia sau amandoura.Ce vreau sa zic e ca domnul sot era la mare distanta cu spatele si parlamenta cu bunicul lui Ale, fetita aia cu care se tot joaca Diana.M-am enervat in ultimul hal si am zbierat odata pe el de nu s-a vazut !!! Inteleg ca e loc de joaca relativ sigur,imprejmuit cu gard,cu covoare de cauciuc,ca nu sta tot langa ea,dar macar sa se pozitioneze si de la distanta mai cu fatza spre ea sa vada ce invarte.Nici poveste,mai importanta e politica,nu?
Asa si apropo de strigat,azi iar m-am ratoit la husband pe o chestie minora si Diana repede: "Nu va mai certati ca nu-i de certat! E de vorbit! Iar faceti scandal?"
In rest Diana e din ce in ce mai bine,mai face indeosebi cand e obosita cate o minicrizuta de-aia ca vrea/nu vrea ceva , dar ii trece foarte repede si ce e mai important, dupa aia isi tot cere iertare si ma intreaba de nu stiu cate ori daca mai sunt suparata pe ea.
Iar lui Tudor azi in a doua zi de "diversificare" i-am dat trei lingurite de suc de mar - atat a iesit dintr-un mar razalit.Evident ca i-a placut tare mult si asta.Cand s-a terminat si i-am si lasat iar bouncerul la orizontala (era pus mai ridicat) a izbucnit in plans ... Poate si din cauza pozitiei s-a enervat,dar dupa cum balota la sucul ala, cred ca ar fi baut un bibe plin de i-as fi dat Si deja merge mai bine cu lingurita,nu i-a mai alunecat suc din gura afara, ca ieri cu sucul de portocala.

Mergi la inceput