PRIETENE FARA TITLU (54)
Raspunsuri - Pagina 14
teolinda spune:
Hop si io!
gata pe ziua de azi.. avem si pat, salteaua-i comandata, maine o luam, i-am pus lenjeria pe care au adus-o astia cu patul... e cu masinute. Copilul a fost suuuper extaziat... fix in el a sarit si s-a gandit ca o sa-l primeasca si pe bebelush in patul lui.
Cearsaful de pilota de la ei e bun de nimic ca are doar 120cm latime.
Astery- auchan-ul e in zona Titan. Dar deocamdata nu am mai gasit bancuta mai merg maine sa vaz. Daca o gasesc si vrei te-anunt. Ti-o iau si o pun bine... ajungeti voi candva pe-aici. Patul a fost cu tot cu lenjeria bagata in pret sau pe gat... nu stiu ca m-au aburit cand au vazut ca-l vreau si mi-a sarit pretul de la 1000ron la 1230ron... cica patul vine cu lenjeria acum domne... mare "basina" pardon de expresie.
Oricum am gasit la aia cu salteaua niste lenjerii cu 90 ron cu mc queen si cu thomas... cu husa de pilota, cearsaf pat si 2 fete de perne.. o splendoare.
In fine... important e ca i-am luat copilului patul si ca e f happy.
Sa va fie de bine cumparaturile... si-al meu a cerut proiector inca de anul trecut... de la reclamele de la Minimax... anul asta nu prea a mai avut timp de tv... asa ca inca nu a cersit asa ceva.
BEE - si eu zic ca oboseala ti-a rapit lapticul. Lasa regimul dupa ce termini cu alaptatul ca nu e graba... si-asa vin sarbatorile si sa vezi potol.
L-am descusut pe-al meu cu serbarea... el e piticul Rusinosul... ma mir ca nu l-au pus Morocanosul la ce sprancene dubioase are el. Mi-a zis si de restul copiilor care e iepuras, veverita... etc... si e f trist ca nu l-a pus doamna pe el tigru... ca el i-a spus ca vrea sa fie tigru. ASta al meu se crede tigru de la petrecerea de 2 ani cand l-au pictat pe fata tigr... asa a ramas setat... doar tigru se picteaza.
Eu astept sa vina Robert sa ii punem copilului o parte din mobila din cealalta camera .. in "Camera DE Mc' queen". Covorul si l-a luat singur.
Piua si revin.
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
M-am intors.Tudor a atipit, iar Diana picteaza: intai un robot mare negru (zici ca e gandac ) si acum un peisaj standard + casa ,dar a facut niste pomi cam zici ca-s antene Tv de-alea vechi pe care atarna perechi de sosete rosii (merele) si verzi (frunzele) In plus noutate - a facut soarele portocaliu in loc de galben.
BRANDUSA imi pare rau ca esti tot asa cu somnul e clar si de ce nu ai destul lapte atunci.Incearca sa ii suplimentezi lui Tavi seara sa se sature si sa dormi si tu bine.Stiu ca vrei tare mult sa alaptezi si asa e si bine,dar daca nu se poate stii vorba aia "daca-i musai cu placere" Mersi de complimente,sa stii ca si io-s incantata de ce poate face Diana in domeniul desenului,adica vad bine ca reuseste sa imite destul de bine ce ii desenez eu - dar eu nu-s mare talent,deci daca ar avea un profesor bun ... cum ar fi? Pe de alta parte, ma gandesc ca ea precis s-ar descurca la un liceu de arta dar mai departe ... ce sa faca intr-un asa domeniu in societatea asta? Eventual sa isi gaseasca un sot care sa o intretina ca din desen nu se prea poate trai.
Cu statul pe burta sa stii ca si Diana statea asa la trei luni http://www.dropshots.com/monica70#date/2006-01-12/02:28:42 Nu cred ca or sa iasa din ei mari sportivi din cauza asta Asa ne-o fi soiul ... Pai Ana ta nu tinea deloc capul si acum e super sportiva,ca am vazut-o eu pe la tobogane !!! Nu? Deci Tavi e super ok.
Tudor e ca si Diana vad: adica vrea sa faca ceva si atat se chinuie pana ii reuseste ,iar daca nu ii reuseste nicicum,izbucneste in tzipete sau plans de nervi (calmul de el )Pai si daca e obosit tot incearca in disperare sa se ridice in pozitia aia si sa stea mai mult stabil (cand e odihnit sta minute bune asa) si daca pica iar se ridica si iar ... in loc sa ia o pauza de vreo cateva minute si sa reincerce dupa aia. Nuuu, el nu se lasa ,ii da inainte!
INGRID hai mai si zi: a dormit la gradi Diana azi???
Revin ca ma termina Diana
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimb#259;tori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
monica70 spune:
CRISTINA sa va fie de bine cumparaturile! legat de ambalat cadourile eu nu le ambalam pana acum din lipsa de timp,de parale,de lene ... dar anul asta vreau sa fac un mic mcare efort,sa cumpar hartie de impachetat si panglici.Cutii mai gasesc eu pe undeva ... ca doar stau acasa si am timp nu? Si vreau sa o vad pe Diana cum se chinuie sa taie cu foarfeca si sa desfaca fiecare ambalaj
De Razvan sunt sigura ca se va descurca pe strada bine meri - intai o sa il urmaresti tu din umbra cateva zile sau chiar saptamani,parca te si vad
LILI deci te-ai scapat de-o grija cu patul ala! Super ! Sa ne pui si niscaiva poze cu ce-a iesit! Baga si cu casa daca ai sa salivez nitel
Si zici ca Nicolas e taman Rusinosul - clar e cumintel de s-au gandit alea ca i se potriveste rolul.
La Diana la gradinita s-a afisat deja echipamentul necesar: la fette ciorapi lungi albi,bluza alba,pantofi albi sau rosii si caciula de mos rosie.Fusta nu stiu ... le dau ei rosie? Plus niste pompoane agatate de maneca bluzei.
Fug ca vrea Tudor papa.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimb#259;tori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
asteryaro spune:
Lili, sigur ca vreau masuta de-aia! Unde pot sa vad, ca io am dat cautare, dar imi afiseaza alte traznai??
Noi avem o mica realizare sta sera : Razvan apuca bine carioca. Nu creionul, dar ma gandesc ca n-o fi vreo diferenta.
Proiectorul ala o fi bestial, si vad c ala carrefour e ieftin, pe la altii l-am gasit cu +40 si ceva de lei, asa ca merita. In plus de "Mica sirena" am mai cumparat si "Sindbad" si "Pooh si prietenii". Sper sa-i placa, eu dupa cum am zis, abia astept. Sa nu uit sa cumpar baterii, 10 bucati!
Gata, piua, ca vrea copilul la "jocu' frumos" (poisson rouge, of course).
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Gata balaceala, acum isi bea lapticul (din bibe ) si trecem imediat la poveste, din cartea cu Thoams nr. 3. Daca nu adorm si eu, mai revin, desi ma indoiesc sa mai fie cineva pe aici.
Lili, am uitat, simpatic tare de tot Nicolas cu "camera DE Cars" .
Daca nu mai revin, va doresc noapte buna si linistita.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
teolinda spune:
Io-s pe fuga , inainte de nani.
Astery maine merg neaparat la Auchan. daca nu gasesc cu Cars ma uit pe aia cu Printese sa vad cine o importa. N-am gasit pe net nimic ca cea de-acolo.
Pe maine , va pup, noapte buna!
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Azi am tinut copilul acasa, deoarece are nasul infundat si parea calda. Inca nu i-am luat temperatura. De cateva zile tot fornaie, dar azi am simtit ca nu trebuie s-o duc. Ea e ok, a mancat, se uita la tv acum. Vreau sa-i fac o supa numai de legume, fara carne. Si sa-i dau sucuri de lamaie. Daca maine e mai bine, va merge la gradinita.
Ieri v-ati grabit cu felicitarile, maica-mea s-a dus acolo si a luat-o. Diana cand a vazut-o, imediat a spus ca vrea acasa. Na, ghinion curat. I-a lasat pijamaua, poate saptamana viitoare o sa ramana.
V-am spus ca mi-am tuns bretonul, dar nu v-am relatat ce speriata a fost Diana si ca s-a ascuns de mine. In camera ei. Si tipa dupa tata-su. Dupa ce a trecut o ora, m-a chemat si mi-a spus ca ma iubeste si asa. Ce sa inteleg de aici? Ca sunt muma-padurii?
M-am uitat ieri prin dropuri, am remarcat ce frumos deseneaza Diana si picteaza cele doua fetite ale DaneiE (chiar, ce fac ele?); am vazut si un Razvan cuminte ce a mancat singurel aproape tot.
Moni, Diana isi adora fratiorul, in toate pozele se vede asta. Pai la cat e de frumusel , e si normal.
Imi place cum deseneaza si coloreaza, camila aia e bestiala!
Tin sa fac o corectura: la niciunul din familie nu le place la Auchan.
La noi nu s-a afisat nimic legat de serbare, banuiesc ca mai e timp pentru costumase. Ei au facut si serbare de Mos Nicolae?
Astery, mai greseste omul. Eu asa am retinut, ca amandoi baietii s-au ascuns. Deh, viteza...merge greu procesorul. BIne ca s-a rezolvat. De ce spuneai ca nu e ceea ce pare cand manca Razvan supa? MI se pare ca tine bine lingura, de mancat a facut-o...asa esti tu carcotasa.
Bravo lui ca a reusit cu carioca!! Felicitari! Vezi? Vezi ca se poate, doar rabdare sa ai. Puiul mic le face mai tarziu, dar le face.
Ce fain ca ati luat proiector. Diafilm, cum spunea Moni. Cand eram copil, vroiam si eu....dar n-a fost sa fie. Vedeam la altii.
Lili, fain pat. Ce ar mai dormi si Diana in el. Vrea sa-l lase si pa fratior? E un dragalas baiatul.
Imi place ideea cu piticii. Si ce daca-i Rusinosul? Vai de mine, pai ala e adorabil, cum se invartea el pe langa Alba-ca-Zapada, parca vad filmul.
Bee, inchide-te intr-o camera, zbiara ca vrei liniste si culca-te. E mai bine daca clachezi? Pai cum nene sa ai in halul asta carente de somn? Vrei sa ajungi la Discovery? Bine, eu glumesc, dar vorbind serios, musai sa te repliezi si sa mai lasi pe altii la treaba. Nu e ok. Laptele se pierde de la oboseala. Si uite asa nu dormi, pierzi lapte, copilul nu se hranit bine, off, un cerc vicios. Mananca si dormi macar putin, cu ce te ajuta ceaiurile de lactatie, daca tu esti la fel de obosita?
Denisa, ce e cu Ema, Alex? De ce nu mai intri, sper ca toate sunt bune.
Pun o tura la spalat, iau altele sa le calc, apoi supa...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Bee spune:
Buna fetele.
Liliana, bancuta/ masuta aia e doar pentru o persoana? Ca la noi e jale, totul tb luat in 2 exemplare. Si acum, in doua, iar in doi ani in 3. In ce raion ash putea s-o vad? Ca ajung si eu Duminica probabil, cand ma duc sa si votez in Bucuresti.
Moni, mi se pare ca Tudor seamana extraordinar cu Diana! Tot am vrut sa-ti spun asta. SI Tavi seamana cu Ana mea fff bine. Noi avem albume cumparate de ai mei parinti in tinerete. SI carti de arta. Acum am luat colectia cu pictorii. Restul colectiilor de carti, mi se par doar frumos copertate. Cam discutabile alegerile celor ce alcatuiesc selectia cartilor. Motiv pt care, prefer sa cumpar ce-mi place cand am bani, chiar daca or da mai fistichiu in biblioteca.
Astery, ai dat iama in cadourile de Mosh. Si eu mi-am propus week-endul celalalt sa luam tot ce ar fi musai: cadouri pt copii. Anul trecut nimeni, nimic (copiii doar simbolic). Anul asta, copiii cadouri si noi simbolic- poate carti ca tare ne dorim! Aveam si noi in copilarie proiector.
Ingrid si saptamana viitoare inteleg ca oricum n-o duceti pe Diana la gradi ca plecati cu ea la refacere, nu? Ai inceput cu prepelitele? CU somnul..........cred ca ma aude cineva acolo sus si cand zic ca nu mai pot, imi da si mai mult!
Ieri toata ziua a fost Tavi marait: numai in brate, numai la supt. Am zis ca n-am lapte. SI pe seara incepe cu racnete si refuza sa suga. De la 5-6 n-a mai supt pana spre dimineata, in schimb a urlat. L-a durut burtica ingrozitor, cred ca avea arsuri ca scotea lapte nedigerat pe gura si urla. Bineinteles ca eu oi fi fost de vina. Toata noaptea a urlat: cand in brate la plimbare prin casa, cand pe burta mea adormea ca era atat de obosit mititelul. Acum vad ca s-a mai linistit si doarme de obosit ce e.
Cred ca ar trebui sa merg la medic cu el, ca nu e ok. Dimineata mi-a venit ideea sa-i pun termometrul sa scoata kk, ca poate o fi bebele constipat (ieri nu a facut) si cand colo 38 cu 3, cu 4, cu 2. Adica subfebril. II curge nasul de ceva vreme e drept. A scos si kk, gros si mucos si s-a linistit. Nu stiu ce-o fi fost cu micutul. Ufff ce necajita sunt. Gata, se trezeste fug la el.
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Buna dimineata si eu la cafea.Am dormit bine,Tudor s-a trezit la 7,30 ,iar dupa ce-a plecat Diana la gradinita am mai tras un pui de somn
La noi e soare cu ... ceatza.Asa ca nu prea cred ca il scot pe Tudor azi ... sa vedem daca se indura sa se ridice ceata asta poate totusi iesim.
CRISTINA felicitari pentru carioca
INGRID nu se face serbare decat de Mos Craciun nu si de Mos Nicoale.Ghinion cu dormitul Dianei,oricum conteaza intentia! Deci ai oprit-o acasa,dar vorba Brandusei oricum plecati la Olanesti nu? Ce fain ! Baga niste poze sa vad ce look ti-ai tras! Mortala Diana ce reactie a avut
BRANDUSA of e clar ca are Tavi ceva de nu doarme si plange,iar starea subfebrila o confirma. Chiar ma gandisem sa iti scriu ca poate nu doar de foame se trezeste noaptea ci si de durere - colici,dinti,urechi,nas infundat sau mai stiu eu ce Of ce rau imi pare de tine,atat ai tras cu primii doi si acum si uite ca si cu Tavi Sper sa fie doar burtica si sa ii treaca repede.Eu la Tudor cam deosebesc dupa "voce" de ce se smiorcaie.Cand il doare burtica pe langa ca se screme mai si tzipa brusc ascutit.Asta si cand scoate cate un partz se mai intampla sa tzipe asa.De foame incepe intai sa se jeluie incet si treptat,apoi ceva mai des si mai tare si daca chiar nu e bagat in seama - si mai ales ma vede pe mine in peisaj - atunci incepe sa urle violent si nerabdator.Uneori mai plange si cand ii e tare somn si nu poate adormi,ala e iar alt fel de plans.Sper sa nu am parte de alt gen de plans Ca deja ii curg tare balele si isi indeasa manutele in gura,deja precis il cam mananca pe-acolo.I-am bagat eu un deget de-al meu sa il masez si tare i-a placut.Cred ca in curand ii curat un morcov mic sa roada pe el,e mai bun decat orice solutie.
De albume de arta ce fain ca ai de la parintii tai - pe vremea aia erau mai ieftine cartile.Si mami a mai cumparat carti dar destul de putine,ca ei erau cumpatati cu banii,au venit la oras ambii cu hainele de pe ei.Deci banii erau in principal pentru rate la apartament, mobila, masina, concedii ... Am avut de toate, dar fara excese: de exemplu eu am avut doar o papusa din aia mare de la Aradeanca si inca una ceva mai mica,pe cand vecina-mea Babi avea cca 20 de papusi una si una - vorbesc de din astea mari.Dar ea era si singura la parinti si unguroaica cu neamuri afara ,asa ca avea primite tot felul de chestii unicat pe vremea aia
Oricum nu pot zice ca mi-am dorit cu ardoare ceva ce n-am putut avea ... de exemplu n-am avut rotile,dar avea si Babi si o alta vecina si ni le imprumutau si noua celor ce nu aveam,ne mai dadeam iarna pe holul blocului cu cate una in picior Vecinii nu comentau nimic ca absolut toti aveau un copil-doi
Oricum era o alta lume atunci,parca mai buna! Si acum cu toti vecinii de la mami de la bloc, suntem asa intr-o relatie mai apropiata,cam cca 75% sunt aceeasi sau urmasii ceor ce s-au mutat acolo in '74 cand s-a construit blocul.In schimb in blocul meu ,e o altfel de lume - mai distanti si ce-i drrept si eu sunt la fel Buna ziua ,doua vorbe politicoase in lift si cam atat.La mami se sta pe banca mai ales vara ... e foarte faina atmosfera.Diana s-a incadrat acolo foarte bine in peisajul copiilor si chiar pe parinti si bunici ii stie pe toti care a cui e.
Hai ca m-am intins prea tare si Tudor n-a papat de la ora 8,merg sa il hranesc si dupa aia mai vedem ca ... a iesit taare de tot soarele deja
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
monica70 spune:
Na ca Tudor a atipit nemancat,dar nici n-a plans de foame ... se trezeste el in cca 20 de minute parca vad,ca asa face ziua - exceptie cand e afara unde doarme si 2 ore sau peste.
BRANDUSA ziceai de carti frumos copertate,te refereai doar la cele de copii sau la toate colectiile? Eu i-am luat doar seria Disney,care-s fainute si in interior.Presupun ca si colectia asta noua e faina,dar nu mai am bani si oricum are toate povestile alea in alte carti.Din colectiile pentu adulti eu am mai luat si din cele scoase de Adevarul si din cele scoase de Jurnalul national,dar putine,ca majoritatea le aveam in biblioteca - eu mi-am cumparat grosul cartilor in anii '90 cand au inceput sa apara si erau ieftine,sau ma rog era mai ridicat nivelul de trai decat acum.Dar nu pot zice ca-s de cine stie ce calitate,am multe cu hartie si coperti mai de proasta calitate,dar ce conteaza? Continutul e important si mai ales sa le placa sa citeasca si Dianei si lui Tudor precum mi-a placut mie! Ca Ghita nu se omoara cu cartile,el citeste in nestire ziare si reviste,iar literatura o cunoaste superficial din ecranizarile cartilor - ca e cinefil inrait.
Diana ma tot intreaba in ultima vreme ce fac eu cu cartile din biblioteca,de ce nu le citesc? I-am raspuns ca nu pot cand e ea acasa ca ma tot intrerupe -rea ce sunt - trebuia sa ii zic adevarul ca le-am citit deja demult pe majoritatea.
A stiam ca mai vreau sa zic ceva,BRANDUSA pentru lactatie cele mai bune sunt supele/ciorbele nu cine stie ce licori din comert.Eu vad ca daca nu mananc supa/ciorba intr-o zi parca e mai scazuta productia,chiar daca beau apa.Se pare ca si o simpla supa de cartofi face minuni ...
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."