INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 4
peta spune:
Araceli, mie doc mi-a zis acum ultima oara sa-mi pun progesteron si sa-l opresc abia cand vine CM, nu inainte...adica mi-a zis clar ca daca sunt gravi sa nu-l opresc...dar fiind o doc noua la care nu am mai fost v-am intrebat si pe voi, ca nu stiu daca sa am incredere in ce zice...pe de alta parte ma gandesc daca continui sa iei progesteron iti mai vine CM sau nu? ca eu stiam ca daca iei progesteron nu vine...
Araceli spune:
Vine cm-ul, peta, si cu progesteron. Eu am patit asa de vreo 2 ori, am luat pana mi-a venit cm-ul, prin ziua 29-30.
Acuma m-ai pus pe ganduri, nici nu stiu ce sa fac. Ma gandesc sa pun iar de diseara? Ar insemna ca am facut o zi pauza, n-ar fi asa grav.
Ca de facut test, nu fac![]()
sensibila spune:
Araceli - draga mea, nu are nici o importanta cand trebuia sa iti vina cm. Din momentul ovulatiei, cm trebuie sa apara in 12-14 zile maxim. Deci la tine e cam trecut de acest moment.
Eu iti recomand cu caldurica sa faci un test de urina maine dimineata sau sa dai fuga undeva si sa faci o beta.
Si legat de progesteron eu nu am pus deloc pana la confirmarea sarcinii. Deci daca e o sarcina ok sigur sta si singurica.
Tinem pumnii sa fie bebe !

e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
Araceli stiu ca e greu sa vezi o singura linie stinghera acolo, dar eu zic totusi sa faci un test ca sa scapi de indoilei...nu stiu daca ar fi bine sa mai pui acum progesteron...sa nu te deregleze
sabine spune:
Araceli, subscriu si eu la ce a zis Sensibila.De ce te ocosesti sa nu mai pui progesteron cu atat mai mult cu cat tie ti/a venit cu tot cu el? Tu ai dreptate ca, corpul secreta din plin daca esti insarcinata dar noi toate suntem cu probleme asa ca trebuie sa mai dam si noi o mana de ajutor.Dr meu de exemplu, la sarcinile cu problema si la toate sarcinile obtinute prin inseminare, da progesteron pana la 12 saptamani.
Peta, eu cand am ramas graviduta luna trecutaa, dimineta in special daca nu mergeam la pi repede, ma dure burta si exact ca tine simteaam presiune pe vezica.De cateva ori chiar si in timpul zilei.Atunci m/am gandit ca este din cauza ca tin preaa mult si mai ales peste noapte.Nu e adevarat.Acum nu mai am nimic.Asa ca...tin pumnii
peta spune:
sabine, sper si eu sa fie asa, dar cred ca e prea devreme acum...sunt abia in Z5 de la IA, poate e mai degraba de la balonarile date de progesteron...oricum, luna asta sper...
am avut si un vis frumos azi-noapte care mi-a dat speranta...am visat un proumbel frumos, alb, care a venit si s-a asezat pe piciorul meu...am vazut ca inseamna ca primesti vesti bune ![]()
mai am sa ma uit in horoscop, sa dau in tarot, sa ma uit in globul de cristal si gata...e clara treaba ![]()
elenaraluca spune:
Va multumesc fetelor pt urari.Si eu ma bucur pt productie dar din pacate mi-a zis dr ca la ovarul polichistic se poate ca nu toti foliculii sa aiba ovul de buna calitate.in seara asta fac pregnilul la 20;30,si vineri la 9;30 de dimi inseminarea.asa se face IA exact la 36 de ore de la pregnil?nu e prea putin doar o fiola de pregnil?ma pus sa cumpar 2 fiole dar a zis sa fac doar 1.daca nu se sparg in orele astea?sau daca se sparg prea rpd?ma napadesc muuulte ganduri si intrebari
anna_ivan spune:
gabi ducubebicu da stari de somnolentza
Doamne ajuta
araceli eu la 14 dupa IA am facut test si a fost neg. am intrerupt progesteronul si cm a venit dupa o ssapt. dar fiecare reactioneaza altfel. eu zic sa iei progesteron pt orice sigurantza
fetelor care asteapta rezultatul tin pumnii.
eu am terminat de 2 zile cycloproginova si CM nu a aparut inca. are cineva idee cam la cat timp tre sa vina. sunt deja in z 31 al ciclului. n-am facut sex deact o singura data luna asta ca am avut interzis de la medic dupa histeroscopie(dar nu ne-am putut abtine ![]()
). care ati mai luat cycloproginova spuneti-mi si mie cand ar trebui sa imi vina ca in functie de asta programez si eu IA si daca vine prea tarziu il prinde pe al meu in delegatie 

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
peta spune:
elenaraluca - in general cam asa se fac inseminarile, la 36 de ore de la pregnyl...eu mi-am facu pregnyl de 5.000 ui, cam asta se recomanda...incearca sa stai linistita si sa nu-ti faci griji, gandeste-te ca os a fie bine si o sa ramai gravi...