INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 3
Araceli spune:
Lumi
, greata si amar in gat sunt simptome de sarcina. Te rog sa te gandesti la lucruri frumoase, nu la gripa.
Elenaraluca
frumoasa productia! Bafta multa la IA, pana atunci o sa ai o sumedenie de foliculi maturi!
Alla, ceva noutati? Cand faci testul?
Eu sunt ziua 15 de la IA, dar nu fac test, pt ca sunt sigura ca o sa vad, ca de fiecare data, o amarata de I...
yarrina spune:
Araceli pai daca esti in Z15 inseamna ca deja ti-a intarziat?
Hai curaj la test!!!!!!
sensibila spune:
aruam - gasesti datele de la cabinetul dr maoisa pe prima pagina si adresa si nr de tel suna si fa programare si vezi cand te primeste.
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
elenaraluca - mama, ce productie, felicitari...subscriu si eu, tb sa vii cu test pozitiv la atatia foliculi 
luminita, nu suna rau nici ce povestesti tu pe acolo, poate cine stie...
cum ar fi fetelor sa ramanem toate gravidutze pana la sf anului? ![]()
Araceli, de ce nu faci totusi un test, un beta? Esti chiar asa sigura ca nu e nimic? stiu ca ziceai ca ai simptome de CM, dar vezi ca nu se stie niciodata...tie t s-a intamplat sa vina CM-ul inainte de trecerea celor 14 zile de progesteron, sau abia dupa ce il intrerupeai venea CM?
dariaelenai - mai e inca timp, fa-ti un beta daca vrei sa fii sigura... de multe ori testele se pozitiveaza mai tarziu...
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta ..... cum ar fi fetelor sa ramanem toate gravidutze pana la sf anului? .... |
Ha, ha, ha! toate gravide!...Peta sa te auda D-zeu!! Frumos plan!

araceli ar fi bine sa am eu greata de gravida!
tu zici ca esti z15 de la O?...hai mai fetita, fa testul sa scapi de progesteron...mie, de exemplu, nu-mi vine menstra pana nu renunt la utrogestan. acu' stim cu toate ce inseamna dezamagirea unei liniute..odata si odata tot trebuie sa o infruntam,.dar poate e sa fie cu II si e doar bucurie!..

sabine spune:
Fetelor am fost si eu la eco azi.Prea multe nu a reusit sa vada pt ca aveam ansele incordate.Dar, pe ovarul stang aveam doi foliculi de 14 {la fel ca luna trecuta tot pe stangul dar erau trei atunci) iar ovarul drept s/a pitit si nu aa vrut sa se arate nici in ruptul capului.Cred ca am stat cu instrumentul inauntru mai bine de un sfert de ora si nimic.Eu cred ca luna asta ovulez si pe dreptul pt ca aseara am simtit dureri.Vom vedea din nou vineri la eco.Inseminarea va fi cam pe duminica sau luni, dar sigur voi sti doar vineri.
Araceli te inteleg.Asa am fost si sigur o sa fiu si eu.Esti satula de dezamagire dar ti/am mai spus.Poate sa fie si asta un semn bun.Se intampla de obicei cand nu te astepti.
Peta cand trebuie sa faci testul?Tin pumnii.
Luminita gripa nu ai cu siguranta.Poate e de la ficat din caauza medicamentelor sau poate
.Mai sti?
Fetelor
pe toate
peta spune:
sabine, bravo, poate o sa ai si de data asta mai multi foliculi...iti tin pumnii sa se faca grasi si frumosi pana la inseminare...dar despre ce anse e vorba? intestinale?
eu luni vreau sa-mi fac beta in Z10 de la IA...deocamdata am niste dureri f ciudate de burta, ca si cum as fi balonata, un fel de intepaturi asa...mai ales daca nu ma duc la baie din timp si se umple vezica e crunt ce dureri am...mi-e si cam teama, ca nu am mai avut pana acum asa ceva...daca mi-au stricat ceva pe acolo in timpul inseminarii??![]()
Araceli spune:
Fetele
si multumesc pt incurajari
Sunt ziua 15 de la IA, dar abia ziua 27 cm. Deci cm-ul este inca in carti, sa zic asa. Ultimul arefam l-am pus luni seara si mie imi vine cm-ul cam la 3 zile de la intrerupere. Deci, maine cred ca va fi ziua 1
Nu mai fac test pt ca ma deprima groaznic sa vad I, mult mai rau decat ziua 1...
Sabine
fata curajoasa. De data asta va fi bine pana la capat, vei vedea
Peta, cred ca durerile tale sunt de la progesteron. Eu una ma simteam groaznic de balonata de la utrogestan, de cateva luni iau arefam si e mult mult mai bine.
peta spune:
araceli, nu prea ma pricep eu cu progesteronul asta, dar intreb si eu...daca cumva ai fi gravi si opresti progesteronul nu risti sa ramana sarcina fara suport progesteronic si sa ai avort menstrual? scuze ca insist asa, nu vreau sa te bat la cap mai ales ca stiu ca esti cam dezamagita, dar ... imi fac griji 
Araceli spune:
Peta
, arefamul e doar un surplus de progesteron...daca as fi gravi, oricum hormonul asta ar trebui sa se secrete la cote maxime...
Inainte dr. T spunea sa luam 10 zile, acum vad ca a trecut la 14...
Eu cred ca nu afecteaza prea mult daca nu pun cateva zile, asta in fericitul caz ca as fi gravi...