INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Darielena, da-i branca ursului si gingseng cu lecitina.Face minuni.

Mergi la inceput

Peta am citit pe site-ul dr Craciunas Laurentiu ca beta din sange se poate face la 8 zile de la ovulatie.Acum eu nu stiu daca e adevarat dar e ginecolog, ma gandesc ca are el habar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosminaI spune:

Buna seara
Am o mare dilema. am racit si medicul de familie mi-a prescris Klabax(claritromicina), paracetamol si tusin. maine trebuie sa fac inseminarea si mi-a recomandat sa aman pe luna viitoare. La fel mi-a recomandat si o prietena care e medic ginecolog.
Le-am sunat pe d-na doctor ginecolog care va face inseminarea si pe dr, biolog si mi-au spus ca nu ar fi nici o problema,ca pana se fixeaza ovulul trec 5-7 zile.
A mai trecut cineva printr-o siuatie similara? Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

CosminaI - nu ma prea pricep dar imi dau si eu cu presupusul...daca klabaxul e antibiotic eu zic ca ar fi bine sa amani...daca e vorba doar de paracetamol si chestii asemanatoare, cred ca e ok...parerile sunt oricum f impartite..
sabine, multumesc de raspunsuri, despre progesteron cred ca ai dreptat...si eu la fel, nu am nici cel mai mic chef, de unde eram deobicei...oricum as vrea ca pana aflu rezultatul sa stau cuminte, ca poate e mai bine...
ma gandesc poate de siguranta sa fac marti testul in Z11, poate e mai relevant...
dariaelenai - as zice si eu sa incerce branca ursului, face intr-adevar minuni...
anabel79 - multumesc de raspuns si de urari, va doresc si eu voua multi bebei si nu in ultumul rand sanatate, ca cine stie cu tratementele astea, sa nu dam in alte alea...

Mergi la inceput

Fetelor eu nu am somn.Cosmina cu cine trebuie sa faci inseminarea maine?

Mergi la inceput

Am citit ceva super interesant.Se pare ca din momentul fecundarii ovulului, chiar daca inca nu s-a nidat, exista femei care daca fac sex, se elibereaza o substanta numita oxitocina care duce la pierderea sarcinii.Este secretata de hipotalamus iar in momentul travaliului este administrata sau secretata de hipotalamus pt a declansa nasterea.
Asa ca fetelor, grija mare.Fara sex si fara stress

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

buna fetelor. am lipsit din peisaj 2 zile, dar v-am citit.

raallu, Araceli imi pare tare rau
yarrina eu ma simt putin cam prea "intarita"
indi, felicitari pentru beta mai mult decat dublu !!! arata a
peta La multi ani si multa fericire! cat de curand un beta imens!!
eu una asa astepta macar ziua 12 de la IA pt beta
luminita42 chiar in amsterdam va veti muta ? super
cum iei tu progesteronul? poate de la administrarea pe cale orala iti e asa de rau
dariaelenai imi pare rau pt rezultatul la beta
doamne ajuta sa fie reusita urmatoarea incercare . Eu una iti dau dreptate si iti doresc mult succes la FIV
sabine, lasa gandurile negre. concentreaza-te pe IA-ul asta. Are dreptate medicul tau, ai ramas la IA-ul precedent asa ca sunt sanse mari sa se prinda si la alt IA
anna_ivan bine ca s-au hotarat uratii sa iti dea o mana de ajutor! mult succes la IA-ul asta
viss tinem pumnii! felicitari pt atitudinea de pacient recalcitrant si nazbataios distractie placuta la nunta
anabel79 bafta multa la IA-ul asta. sa se lase cu teste pozitive

fetelor, BU la barbati poate sa faca un amar de bine, dar poate sa fie si dezastruos. La spermograma pe care o are sotul tau dariaelenai , eu nu m-as risca la BU. si as trece direct la FIV
CosminaI daca e doar o raceala de ce sa iei meds? da-i cu ceai de lamaie si miere, citrice la geu, kiwi, si da-i inainte cu IA-ul
sabine, ultima ta recomandare, aia cu fara sex... nu place la noi

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosminaI spune:

Sunteti niste dragute ca mi-ati raspuns la mesaj.
Am o laringotraheita....sau asa ceva. oricum azi nu m-am dus la serviciu, pt ca m-am simtit foarte rau.tusesc intruna. Am hotarat sa aman pentru luna viitoare.
Inseminarea o voi face cu domnisoara doctor Florescu.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fete frumoase viitoare mamici cu burtici.

Buna dimineata mamico - sensibila :).

Tinem pumnii stransi stransi la toate fetele si o sa fie bine.

eu deocamda stau cumintica....luni m-a pus ginecologul meu sa mai fac un beta hcg si seara sa merg la el sa-mi dea analizele ce trebe sa le fac. Sensibila, ce analize mai facem ?

Ca si simptome....pe la 20.30-21.00 adorm iar de la 5 dimineata bantui prin casa....ba ma dor sanii de abia ma pot atinge, ba nu mai au nimic...cateva intepaturi pe la ovare si nimic altceva....

va pup tare tare tare

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Greu mai trec zilele astea...dar de saptamana viitoare dam drumul la testare. Eu am zis ca fac test doar daca nu-mi vine la timp. Urasc testele negative!

Mergi la inceput