INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata fete frumoase,
Peta, z10 e suficienta pt beta, poti sa-l faci linistita. Hai ca mai ai putin de asteptat! Trebuie sa fie bine
Sabine, m-ai cam speriat cu chestia cu interdictia...eu una as putea fara, insa nu m-as putea intelege cu sotul Si apoi dr cu siguranta mi-ar fi spus sa nu fac...de ex., dr. T da interdictie din momentul in care se confirma sarcina si pana la 12-13 saptamani...
In alta ordine de ideo, eu te sfatuiesc sa mai incerci IA, e clar ca la tine se poate.
Lumi, iti urez multa bafta in alegerea locuintei si sper sa va simtiti excelent acolo si sa o umpleti cu
Anna, se pare ca ziua de ieri a fost z1 pt amandoua, asa ca luna asta ne tinem de mana in drumul catre IA
Dariaelena, imi pare rau ca nu a fost sa fie. Iti urez multa bafta in drumul pe care l-ai ales in continuare
Eu azi incep stimularea cu gonal 75 pt ultima IA din acest an (sper eu ca de data asta va fi cu noroc, mie nr. 3 imi poarta noroc)
Am reusit sa ies din butoiul in care eram ieri, incet incet imi revine speranta si increderea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

andreiutasg – stiu ca raspunsul meu vine tarziu, dar poate are si dansa vreo problema. Eu de cate ori am sunat si era tel inchis insemna ca nu e in tara. Sper sa fi dat de ea. Eu am sunat-o si pe la 8-8.30 si a raspuns. In plus dansa are un baietel micut sin a poate a racit sau cine stie, iar la dansa suna tel ca la nebuni. E de inteles ca, cateodata vrea pur si simplu liniste.

anabel79 – cu placere si iti urez sedere cat mai scurta, ca dealtfel tuturor fetelor. Deabia astept sa va trec pe toate la reusite pana nasc eu, apoi una din voi o sa trebuiasca sa preia forumul ca nu cred ca voi mai putea sa ma ocup de el.

sabine – inca nu am ajuns la dr ginecoloaga cu ele, marti ma duc ca atunci m-a chemat, insa dr de fam imi zice ca s-ar fi declansat ceva la glanda de la sarcina. Si se pare ca de la asta toate bubele, acum sa vedem ce zice ginecoloaga. Sper ca nu e ceva ce sa afecteze bebela si nici dr de fam si nici ginecoloaga nu mi-au spus asa ceva pana acum.

Darielena – sincer eu nu cred ca fivul este mult mai sigur decat IA. Stiu ca IA are sanse de 10-15% si fiv de 20-25%. Deci mare diferenta nu este, dar inschimb este una mare la bani. Eu sincer nu ca nu mi-as fi permis dar nu am vrut sa ajung la fiv. Si nici nu m-am gandit la asta. Acum fiecare ia ce decizii crede de cuvinta.

CosminaI – paracetamol poti sa iei fara probleme pana la 4 /zi. De restul nu stiu.

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

araceli ai "inviat"!..bravo! sa fie cu noroc la IA nr 3!

annabel mersi mult, ai dreptate si tu cu "locul si norocul", mult, mult noroc si tie !

alla sper sa nu stau in amsterdam ca nu mi-ar place, noi am vrea sa stam intr-un orasel mai mic din apropiere (30-max. 40 minute distanta) si barbatu' sa faca drumul cu trenul in amsterdam, la serviciu. dar ce-i asa minunat la amsterdam, fete, ca acolo le ploua mereu..:-( si-i umezeala!

Daria fa cum simti tu ca-i bine pana la urma, dar mie fiv-ul mi se pare o solutie pentru femei mai batrane, asa ca mine... , eu ovulez defectuoas sau deloc, ca am rezerva ovariana scazuta, sper si eu in miracole....
fetelor de la ce oare se trag problemele de sperma ale baietilor, sunt mostenite sau dobandite?... aveti grija de ei, bautul, fumatul, stresul sunt dezastruoase..., zic si eu, daca as putea v-as da de la barbatu-meu ca are suta milioane/ml ...si degeaba... ca eu sunt aia care nu mai dau randament

Viss doamne ajuta cu puregonul!... sa fie NOROCUL cat casa!... inteleg ca asta e ultima incercare inainte de tratament.Tin pumnii stransi pentru tine!

sabina, nici nu stii cat ma bucur ca te vad mai guraliva, parca ti-ai mai revenit un picut. asa e cu progesteronul taie cheful de sex de tot! si pregnylul, ca are hcg, cred eu ca taie cheful, pentru cele care fac IA.
Toate incercarile astea ne streseaza ingrozitor, nici nu-ti dai seama cum te transforma, ajungi un robot rece si incapatanat, programat numai pentru sarcina, de ce esuam, de aia ne indarjim si mai rau..doamne .. e un adevarat cerc vicios, care face mult rau sufletului..
pentru sotul tau, stii si tu ca exista solutii.."individuale" , sa nu stea abstinent mai mult de 4 zile, 5 zile e cam mult...saracii barbati, daca ar stii ei ce vorbim noi pe aici..:-)
eu la cm-urile trecute eram chiar iritata la gandul ca tre' sa fac ceva, dar cm-ul asta sunt chiar cu "idei", cred ca e de la faptul ca iau si estrogen si progesteron

Indi parca mama ta se operase (sau gresesc?)..ce-o sa zica ea cand va afla ca esti gravida (cu gemeni!!...Ai spus la cineva?...sotul ce face?..pluteste cred, nu-i vine a crede..
te rog mai zi-mi si mie ce simtome ai avut inainte de test (cel de la 12 zile, ca parca facusei unul din ala timpuriu si la 6 zile, si noi nuuuuu ...ca e de la pregnyl....:-))))))

Sensibila, asa e, in general o sarcina activeaza multe manifestari neplacute, dintre care unele dispar dupa sarcina, unele raman; stiu si eu de diabet gestational, de hipertensiune , decalcifieri..s.a. eu zic ca nu vor afecta bebelul, copii stiu sa se apere de mici si sa ia ce-i bun de la mama!..Iar tu, cu ajutorul lui D-zeu, vei rezista ca esti o fata puternica si echilibrata, asa te simt eu!..

Pup toate fetele! O zi frumoasa, plina de succese!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

wow luminita ce mesaj lung....

intr-adevar ,mama a facut o angiograma chiar in ziua inseminarii (de am stat io pe acolo 12 ore cu ea)....si ar trebui pe 2 octombrie sa faca un bypass la artera dreapta)....

deocamdata e cam depresiva si nu se bucura prea tare, tatal meu a fost haios - a zis ca el nu crede decat cand va/vor fi livrat/livrati

al meu e nauc rau, inca nu ii vine sa creada ca totusi un [gigel] a fost mai abil luna asta...sau poate doi :). Ii e teama putin de gemeni, dar stie ca asta este riscul IA-urilor.

E putin suparici ca deocamdata ciu-ciu ...ca ma doare putin burtica si imi e teama sa nu ii facem rau lui ...dupa ce fac 8-10 saptamani, atunci ii dam liber la

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

luminita42 - multumesc frumos de aprecieri. :P Si eu sper sa fie bine. Si mai ales sa veniti toate dupa mine sa fim multe gravidute.
indi_77 - asa am patit si eu tata "eu ma bucur mai incolo" mai ales dupa avortui pe care l-am avut. Acum e total nauc mai ales ca al mine nu se vede nici un fel de burta. Am slabit 8 kg si nu am pus inapoi nici 2. Legat de sex trebuie sa vb cu doctorul daca nu sunt probleme atunci puteti face, dar sunt simedici care nu recomanda deloc sex in primul trimestru.
Oricum eu zic sa iti anunti medicul de rezultatele de la beta daca nu ai facut-o deja si sa vezi cand te cheama la control.
Eu nu as baga mana in foc ca sunt gemeni. Sta linistita, la fiv apar mai multi gemni, la IA mai rar. Valoarea ta nu e imensa. E o valoare ormala ceea ce poate indica ca corpul produce mult hormon, nu ca sunt 2.

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

Sensibila, Luminita, problema mare e spermograma sotului, daca ar fi mai buna nici nu m-as gandi la FIV, dar asa nu sunt sanse cu inseminare. Si dr a zis ca nu mai imi face inseminari cu asa spermograma, ca ma stimulez degeaba..offf.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacoman79 spune:

buna fetelor,

sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica care va urmareste de ceva vreme si care traieste alaturi de voi tot ce vi se intalmpla. am fost insa mai si v-am citit fara sa va si scriu .

pe 2 nov am facut si eu prima inseminare si astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla.

va si va doresc un sfarsit de saptamana frumos

Mergi la inceput

alinacoman79 - mai ai putin si poti sa faci testul. Scot majoretele sa fie cu II

Imediat te trec si pe listuta si sper sa stai acolo cat mai putin !

e in burtica +23
varsta bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Alina, bine ai venit Iti doresc sa ramai cat mai putin in postura de aspiranta.
Te rog, da-ne cateva detalii: cu cine ai facut IA, de cat timp incercati pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacoman79 spune:

multumesc mult sensibila ca m-ai adaugat si pe mine in listuta voastra.

si eu sper sa stau cat mai putin aici insa nu sunt asa increzatoare ca voi. sper sa ma molipsesc cu optimismul vostru oricare ar fi rezultatul saptamana viitoare

Mergi la inceput