Grafic de rambursare GRESIT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Bedrosmart, cum ai rezolvat cu banca?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si eu sunt curioasa!
asteptam

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Fetelor, revin in sfarsit cu raspunsul de la banca:
in primele 3 luni raman cu rata initiala (cea gresita) si au acceptat sa-mi preschimbe creditul din lei in euro, fara comisioanele aferente, in asa fel incat rata pe care o voi avea de platit sa ramana aproximativ la acelasi nivel.

Mie imi convine asa, pentru ca dobanda la euro este mult mai mica decat la lei (initial nu am luat creditul in euro pentru ca nu ma incadram la nivelul de indatorare), deci per total voi plati bancii o suma mai mica. Singurul dezavantaj este ca imi asum, evident, un risc valutar.

Am obtinut solutia asta dupa vreo ora de negocieri cu directorul agentiei si 3 saptamani de asteptat aprobari de la directie.

Ce sa zic, mai bine asa decat sa platesc o rata cu 30% mai mare decat semnasem initial.
Ideea e ca daca te tii cat de cat tare pe pozitii, ii determini sa te asculte. Nu stiu, poate cu un avocat as fi putut obtine chiar mai mult decat atat, sau poate ca nu.

Multumesc tuturor care mi-au ascultat pasul si m-au ajutat cu sfaturi.

Bedrosmart

Mergi la inceput