Piersicutze de iulie-august 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cred ca am reusit!
Anasia, merci mult!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Camelia-Nicole si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mamanati eu te-am felicitat deja, ma bucur, ca suntem colege de odisee.

Nico unde e gradinita 286? Nu o dau inca la gradi, cel putin nu acum. Mai ales ca sunt gravi, eu unele boli ale copilariei nu le-am facuta sa ca nu imi trebuie balamuc. La anul mai vedem ce si cum. Ma mai gandesc.Noi totusi lucram de acasa, are si bona si o bunica, din punctul asta de vedere este o rasfatata. Sigur nu ii pot inlocui colectivitatea, dar nu pre asunt fan gradi.

Larissa, Mamanati si Ale a mea e f mandra, ca va avea 2 surioare. In fiecare seara le spune noapte buna. Asta seara ma struga, hei mama am uitat sa le spun noapte buna gemenelor mele. E foarte haioasa. Are grija sa nu ma loveasca in burta si cand este ceva mai greu, de ex sa ma aplec sa iau ceva, zice stai linistita mami, iau eu, tu ai burta mare si ti-e greu. Intr-o seara m-a intrebat cum voi dormi cu burta asa de mare si a doua zi i-a spus bonei, ca dupa ce voi naste mi se va face burta mica mica la loc.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Felicitari mamicilor care ingroasa randul gravidutelor!
Fetelor, voi mai dati la piersicute VIGANTOL?

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Neata,

eu nu ii mai dau vigantol, de nu mai tin minte cand. Alex nu mai primeste nici un supliment. Pediatra ei considera, ca nu este nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Felicitari mamicilor care ingroasa randul gravidutelor!
Fetelor, voi mai dati la piersicute VIGANTOL?

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Noi am reinceput de luna aceasta sa ii dam vigantoletten de 500, ne-a zis sa ii dam pana pe la 7 ani in lunile friguroase. De la 2 ani nu i-am mai dat, insa ar parea ca ar avea niste modificari foarte usoare ca de un inceput de rahitism si ne-a zis ca oricum nu are ce sa ii strice.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, nici noi n-am mai luat demult vigantol;
azi am fost la orl, la dr Rizescu...suntem ok (deocamdata), vegetatiile sunt mici, nu sunt de operatie....pot creste (speram ca nu) sau putem scapa;

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Doniro,merci pentru felicitari.

Am fost azi sa fac echo, bebe e ok, foarte jucaus in burtic. Desi stiu ca e prea devreme dar imi parea ca il simt de 3 zile, dar acum seara o adormeam pe Cami si eram mai mult ca sigura ca il simt pe bebe miscandu-se.
Am fost si cu Cami la gradi, inca nu fregventeaza, abia s-a deschis de o luna. Si de luni o dau prima zi cate 2-3 ore pentru inceput. Ma gandeam sa iesim din iarna dar tinand cont de faptul ca sunt doar 9 copii inscrisi in grupa la ei, iar azi au fost doar 5, incepem de saptamana ce vine. Asa ca mi se pare ok, daca o las cate putin pana se adapteaza. Zi de zi sunt cu ea singura, si sincer imi e cam greu. Ca nu fac nimic decat mancare, spalat, calcat, strans jucarii, curat... si rezultate - zero. Asa macar o sa pot merge la aqua aerobica, cum mergeam si fiind insarcinata cu Cami.

Sabina, ma bucur foarte mult ca te-am regasit la burtici, dar vroiam sa te intreb, ca te-am vazut si in lista la martie-aprilie 2010, de ce te-ai mutat la mai -iunie? Of, te rog, n-o lua in nume de rau. Curiozitatea, bat-o vina!

Nati, mami de Camelia-Nicole si 10+

Mergi la inceput

Nati,

si eu ma bucur, sa te am colega la odisee. M-am mutat la mai iunie pentru ca eram mai apropiata ca varsta de sarcina cu ele, eu DPN am la sf lui aprilie. In plus fetele de la aprilie erau cam ciudate. Aici la mai iunie m-am adaptat foarte bine. Este incomparabil.

Mergi la inceput

Sabina, merci ca mi-ai satisfacut curiozitatea. Deci am picat bine la odiseea de mai-iun, nu?! Noi de fapt il planificam pe bebe la anul, dar el nu ne-a intrebat de planurile noastre. Oricum ne bucuram mult ca e pe drum si ce e mai important e sa fie sanatos. Sa stii ca ma bucur pentru voi ca veti avea doi bebei, mi-as fi dorit si eu. Ca nu prea cred ca ma voi hotara la o alta sarcina, dar tare as vrea 3 copii.

Nati, mami de Camelia-Nicole si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cu intarziere,
La multi ani, Vbartan si Mishi!
mamanati, Sabina...prietena mea este insarcinata in 11 saptamani si se va inscrie si ea la odiseea de mai-iunie, i-am zis de voi....numai ca acum se simte mai nasol si a avut ceva pete maronii si este in repaos....sper sa fie ok;
iulenca, cum te simti? si restul de burtici, emilia?...nu mai situ, parca mai erau gravidute....

Mergi la inceput