Piersicutze de iulie-august 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nati multumesc. Iti dai seama, ca si pentru noi a fost o surpriza. Nu ne-am asteptat sa fie doi. Dupa ce ne-au zis, ca sunt baieti, acum s-a schimbat roata ca vor fi fete. Ce mai conteaza, sanatosi sa fie.

Anasia o asteptam pe prietena ta. Speram, sa se simta mai bine.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Daca nu am fost o perioada pe DC, nici nu stiam ca Iulenca si Emilia sunt insarcinate, si mai sunt si altele. Multa sanatate la noile burtic si bebei sanatosi! Poate gasesc candva timp sa mai citesc din urma. Dar am de recuperat ceva, ca nu am fost vreo 5 luni, toata vara am stat la Eforie, iar acolo acasa nu aveam net.
Vbartan, Mishi la multi ani!
Sabina, parca citisem si eu pe undeva ca scriai de 2 baietei, dar credeam ca asta va doriti, si de aia aveai 2 carucioare la semnatura.
Anasia, multa sanatate pentru prietena ta si bebelusul ei. O asteptam cu drag.
Azi merg la doctor cu sarcina. Iar de luni incepem programul de gradi cu Cami. Ea zice ca abia asteapta sa mearga. Vedem ce canta dupa ce fregventeaza vreo 2-3 zile. Da eu am mari emotii!
Un weekend frumos tuturor mamicilor, burticilor, si piersicutelor.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Camelia-Nicole si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Long time no see, nu reusesc sa tin pasul peste tot.
Felicitari gravidutelor ca vad ca se aduna mai multe.
Sabina wowww gemeni ce super!!
Mamanati si noi cam inclinam spre trei, da mai incolo un pic, poate reusim si noi sa realizam inca vreo cateva din planurile puse pe hartie si dupa aia.
La Multi Ani Vbartan si Mishi!

Noi suntem bine fetele cresc se joaca impreuna, Ami inca nu are curajul sa mearga singurica, merge tinanduse de mobila, o cam chinuie maselele oleaca is umflate gingiile si sus si jos da nu au spart inca.
Ari e cu scoala ii place f mult la lunch club din ian la anul cand incepe nursery si o sa apartina oficial de scoala cu uniforma cu emblema scolii si etc o sa mearga zi de zi la lunch club ca ii place prea mult, si e 4 lire o sesiune, va merge de la 8:45 la 11:45 la scoala si pana la 1:15 e lunch club-ul. Vb f frumos vrea sa joace fotbal, se imbraca numai cu rochii de printese si etc, deja vrea sa scriem sa citim oricum de la anu o sa aiba si teme deci facem si din astea.
Aici aveti cateva poze mai noi sper sa va placa.
In rest ce sa va mai zic merge ok, eu am mai reusit sa slabesc nu de tot da oricum, vrem sa venim in ro de pasti da sa vedem cum ne iese combinatia cu banii. Speram sa reusim.
Vrem sa reorganizam si in casa ca fetele deja nu mai au spatiu in dorm mic si vrem sa ne mutam noi in dorm mai mic nr 2 si pe ele in ala unde stam noi acuma cel mai mare cu un pat dublu sa doarma impreuna ca deja vor si nu ar merge cu paturi separate, si unde stau ele acuma sa facem birou sa scapam din sufragerie de calculatoare si imprimanta si acte hartii etc si jucariile sa fie tot la ele in camera sa aiba acolo si playroom si na speram sa fie mai aerisit aici jos.
Da na si la astea trebuie bani asa ca o sa vedem cum reusim sa le igramadim pe toate.

Pupici la livada si sper sa revin mai des.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Mamanati, Mada welcome back.
Mada ai niste papusele de fetite, ce mari au crescut Iar tu arati super bine, sper sa vina vremea sa-mi revin si eu ca inca am kg in plus de la sarcina.

Mamanati, Larisa felicitari pentru burtici

Buli sa treci pe la noi sa ne spui cum sunteti, sau poate Babee daca stie ceva de voi. Sunteti in gandurile noastre si va asteptam cu vesti bune.

Doniro bine ca ati scapat de operatie.

Mai vroiam sa zic ceva da nu mai stiu ce. Noi plecam in weekend la Detroit sa botezam o fetita. O sa mergem cu avionul si am ceva emotii pentru Mara ca e primul zbor, sper sa nu avem surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamanati, sabina, multumesc!
mada_mxm, ce fete mari si frumoase, blondine
mamanati, succes la gradinita, sper sa va acomodati repede!
oanaalex, zbor/distractie placute!

Mergi la inceput

La multi ani, nicolica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicolica,La multi ani!Sanatate multa si tot binele din lume!Mamanati,Larissa,sarcina usoara!Ma bucur pentru voi!Mada,waw,ce dulci sunt printzesele,cea mare seamana cu tata,iar cea mica cu tine.Frumos!Oana,distractie placuta!Asteptam amanunte la intoarcere1[pup!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Uau, cate gravidute ! Larissa, Mamanati, felicitari!
Sabina, ce schimbare de situatie! Sanatate multa fetitelor si sarcina usoara!
Noi o tinem din raceala in raceala. Doua saptamani a fost bine, acum iar a inceput cu tuse si secretii nazale(ca sa ma exprim frumos :)
Bulinuta, suntem si noi alaturi de voi, dar eu nu stiu ce s-a intamplat. Poate fetele care stiu ne spun mai multe despre cum sunteti! Oricum, sanatate multa!
Ne pregatim de serbare, pe 15 decembrie va fi si fii-mea stie cantecele si colinde deja. E tare haioasa si serioasa cand le spune! O sa aiba costumas de ingeras, la fel ca toti cei de la grupa mica. Am avut ceva de cautat o rochita alba dar noroc ca m-a scos soacra-mea din impas si i-a luat o rochita frumushica si eu de abia astept sa fac poze ca sa v-o arat si voua!

Doniro, ma bucur tare ca ati scapat de polipi si ca a fost o interventie usoara. Acum e mai bine, nu mai raceaste asa usor? Noi suntem deja la a 4 raceala de cand a inceput gradinita. Doua dintre acestea au trecut relativ usor, cu remedii homeopate, insa a facut si o amigdalita cu puroi destul de urata, pentru care a luat antibiotic. Sa vedem de data asta, luni ma duc cu ea la medicul de familie sa o vada pentru ca tuseste destul de tare. Febra nu face si sa dea Domnul nici sa nu faca. E destul de greu cand se imbolnaveste pentru ca nu prea am cu cine sa o las, se mai invoieste mama, eu cateodata dar la mine e asa o situatie, lumea e in fara plata, (lucrez la stat), multi colegi lipsesc si uneori efectiv nu am cum sa nu ma duc...

Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

La multi ani, Pumpkin!

multa fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Nicolica:La multi ani!

Pumpkin:La multi ani!
Sa fiti sanatoase, multumite si iubite.

Va pup fetelor.
Sanatate la toti copii...si noi iarasi suntem raciti cu febra..
Povestim mai tarziu poate.
pupici

Mergi la inceput