Piersicutze de iulie-august 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

larisa, nu m-am exprimat corect... Noi inca nu stim ce am in burtic. Adica, nu stim noi cu sotul. "Stie" doar Cami. Nu stiu de unde a luat-o, ca eu fata de ea nu am vorbit despre sexul copilului, dar deja si la gradi la toti le-a spus azi celebra fraza. Am venit s-o iau si m-a intrebat educatoarea daca asteptam un bebe. Ii spuse-se deja Cami ca mami are in burtic o fetita si ea are un baietel.
Din partea mea, acum chiar nu conteaza. Imi doream f mult o fetita, ca imi plac enorm fetele, daca ne mai da DD inca una voi fi din nou bucuroasa, dar as vrea sa-i fac un baiat sotului. Ca daca iese iar fata, va trebui sa mai incercam odata.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+

Si Ale zice uneori ca are un bebe in burtica. Si cand schimba placa zice ca ea se va ocupa de Xenia. Ea o sa ii dea tzatzi, ea o va plimba si nu tati, ea o sa o culce. O sa aiba ea grija de Xenia, noi putem pleca de acasa. Acum a inceput sa aiba fel de fel de expresii cu care ne lasa masca. Intr-o zi sotul se tot invartea pe hol. Trebuia sa plece in oras dar nu gasea ceva si se tot foia. La care Alexia " Hai du-te odata, ce tot stai pe ganduri!"

Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Larissa nu vreau sa te dezamagesc, dar presimt ca tot toti in pat veti dormi. Ale a mea are camera ei, care e un fel de prelungire la camera noastra, dar nu se inghesuie sa doarma acolo. Mai mult de o saptamana vrea sa doarma numai cu noi in pat si noi o primim. Nu vrem sa o indepartam,s acredaa ca vin bebelinele si ea nu va mai avea loc. Cumva cred ca isi defineste bine locul langa parinti, ptr ca spune ca acolo langa noi este locul ei si bebelusele vor dormi in patul ei mic. Patul ei mare e doar de decor. Nu o fortez, ma gandesc, ca va veni vremea, cand va vrea sa doarma si acolo. NOi i-am cumparat Story time theater, e o chestie f interesanta un fel de diafilm pe care i-l proiectezi pe perete. Se gaseste pe peste tot si mai cumperi separat dischete. O varianta mai este sa o lasi sa adoarma in patul tau si apoi sa o muti la ea in camera. Ale insa spre dimineata venea si sarea parleazul in patutul mic.

Felicitari pentru apartament. Sa fie intr-un ceas bun. Stiu ca vi-l doreati de multa vreme. Ma bucur pentru voi.

In rest ma simt bine, multumesc de intrebare. Abia astept sa se faca o data aprilie sa se nasca fetele. Nu mai am stare. Am o burta cat de 9 luni, obosesc mai repede, sunt plina de pete pe fata, dar totusi somparativ cu sarcina cu Alexandra ma simt bine. Sper sa fie asa pana la capat. Tu cum esti?

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabina, noi aparatamentul l-am cumparat de anul trecut prin mai. Ne-am apucat de amenajare anul asta in ianurie. Si uite ca abia acum am reusit sa terminam tot. Sau aproape tot. Om fi noi perfectionisti...habar nu am.
Eu cum sa ma simt..cu greturi si seara. Ca in primele luni. Asa a fost si la Ale. Cumva stiam ce ma asteapta. Oricum nu-i bai daca atunci cand va creste burtica nu mai incap in pat cu Ale si tati( Ale ocupa cam jumate) ma duc in living unde ne-am luat canapea extensibila. Ideea e ca acum eu dorm destul de rau noaptea. Sora mea naste tot in aprilie. Ma bucur ca esti bine si o sa ai doua fetite. Foarte special! Soacra cu trei gineri....sa te vedem atunci! Nu stiu daca ti-am spus dar imi plac tare mult numele alese la fete!

A..ca am uitat sa zic. Intr-o perioada o mai mutam si noi pe Ale in patul ei, dupa ce adormea in patul nostru. La prima trezire cam pe la 6 venea din nou. Nu era bai. Dimpotriva. S-a trezit insa intr-o noapte in care o ducea tati, s-a speriat si a inceput sa planga " unde ma duci tati?". Asa ne-a fost de mila ca n-am mai incercat de atunci sa o mutam.

Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Larissa lasa ca trece si starea asta. O sa fie bine. Mai ai un pic. Eu spre deosebire de Ale unde am dat la greu la rate, acum m-a ferit Dumnezeu si m-am pricopsit doar cu greturi in limita bunului simt.

Fii-mea nu mai are rabdare pana la Mos Craciun. Il cauta in fiecare dimineata.

Azi dimineata era fericita ca a vazut zapada si voia sa mergem sa facem om de zapada, dar cu ce sa faci, daca in curte era doar un praf de zapada . Poate il conving pe tati sa plecam spre munte.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna dimineata !

Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, mai am vreo 2 pagini, dar am vrut sa-mi spun si eu parerea cu privire la tema despre care se discuta, iar daca incerc sa termin intai de citit s-ar putea sa nu mai apuc sa scriu.

Nici eu nu sunt de acord cu bataia, dar i-am dat si eu cu palma la fundulet de 2-3 ori pana acum. E adevarat ca m-am simtit f f rau dupa aceea si incerc f f tare sa nu se mai intample.

Sper sa nu o mai fac niciodata, DAR sa nu uitam ca suntem si noi oameni si avem niste limite si nu e chiar ATAT de grav incat sa-l marcheze pe viata ca a luat o palmuta intr-o situatie limita.
Eu o inteleg f bine pe Emilia si as vrea sa o intreb pe Muuh ce ar face in situatia ei. Sa presupunem ca Emilia e singura acasa cu copiii, e insarcinata si stim cum te simti si cata putere si rabdare ai in situatia asta, face mancare (e doar singura si nu are ajutor) si nu poate sa plece in mom. respectiv de langa aragaz. Il vede pe Alex ca face ceva f periculos Evei (a deschis fereastra si o impinge, Doamne fereste !). Ce faci ? Opresti mancarea (care sa zicem ca e intr-o faza care daca nu amesteci atunci in ea 2 min. se strica si ramai si fara mancare la pranz pt copii) si te duci sa-i explici ? Sau ii dai repede o palmuta la fund, el se opreste din ceea ce face, termini repede ce aveai de facut si apoi te duci si ii explici de ce ai facut asta etc ?

Sau sa zicem ca esti afara cu ambii copii. Iar zic, Doamne fereste ! Copiii mananca ceva iar Dimitri se ineaca. Tu trebuie sa-l faci sa-si revina, dar Alexei se smuceste si fuge pe sosea. Ce faci atunci ? Ii tragi o palma sa stea linistit langa tine, chiar si plangand, sau nu ?

Imi cer scuze daca nu am scris prea clar, pt ca am scris in mare graba.
Si Muuh, sper sa nu te superi pe mine, aici doar discutam. Si chiar ma intereseaza raspunsul tau, pt ca poate o sa invat ceva de la tine.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Imi cer scuze, acum am vazut ca s-a inchis subiectul cu palmuta

Vroiam sa le intreb pe fetele care dorm cu copilasii in pat, cum mai ?

Noi suntem singuri la noi in camera, iar intre camera noastra si camera copiilor e un hol mic. Cand , copiii dorm de mult, usa lor e inchisa, dar eu tot cu inima cat un purice stau si tresar la fiecare zgomot .

Larisa, daca ii aranjati camera frumos s-ar putea sa aveti o surpriza si sa vrea sa doarma la ea in camera. Noi avem stelutele fosforescente pe tavan, dar astea nu au impresionat-o deloc pe Ioanna. Niciodata nu stii cum o sa reactioneze un copil

Mergi la inceput

Referitor la dulciuri, Ioanna si Iorgos mananca acum in fiecare zi, dupa masa de pranz, din dulciurile aduse de Mos Nicolae, dar cu masura.

Si pe mine ma enervase soacra-mea ca ii dadea Ioannei suc la cutie. Eu incerc sa ii dau numai suc praspat de fructe, facut in casa chiar inainte sa il bea. Va inchipuiti ca Ioanna nu mai vroia decat la cutie, pt ca e mai dulce. Noroc ca nu stam aproape de soacra

In legatura de cum sa le vorbim copiilor sa ne asculte, cineva propusese aici o carte, dar eu am cumparat din gresala pe cea pt adolesceti, pe care am si termint-o f repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu

sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

raluca vrei cu adevarat sa stii ce as face? Imi e greu sa ma pun in situatia Emiliei pentru ca nu sunt insarcinata dar hai sa facem un joc de imaginatie. Cazul 1 - as fi securizat demult geamurile in caz ca as fi observat ca ei le pot deschide si cu asta as fi putut inchide raspunsul dar hai sa merg mai departe. As inchide aragazul sau as trage mancarea de pe foc, mi se rupe ca nu au ce manca la pranz le fac rapid o omleta cand li se face foame sau ce mai am prin casa, nu e important pentru mine,in cel mai rau caz pot manca lapte cu biscuiti ca nu li se intampla nimic. Cazul doi Alexei nu fuge in strada pentru ca stie ca masinile circula cu viteza, nu au cum sa il fereasca la timp iar un accident de masina ii poate fi fatal. Nu s-a tras ever din mana mea sa fuga in strada, merge pe marginea trotuarului singur pentru ca se crede acrobat dar nu fuge in fata masinilor. Hai sa presupunem totusi ca as putea imagina asa o faza, mai am inca forta fizica necesara sa il tin intre picioare si suficienta putere de convingere sa il fac sa inteleaga cand joaca s-a terminat si e momentul sa fim seriosi. Ca sa nu mai vorbim ca or mai fi trecatori pe strada pe care sa ii rog sa il tina pe Alexei de mana pana incerc eu sa il ajut pe Dimitri. Asadar nici una din situatiile expuse de tine nu ma fac sa cred ca l-as lua la bataie.
Nu-mi spune, tu le-ai dat palmele la fund in situatii din astea de viata si de moarte?!
Eu am mentionat ca nu avem nevoie strict de patul conjugal pentru
. Din fericire avem suficiente camere nu suntem legati de dormitor.
Nu ma supar pe tine spuneam doar ca inchei subiectul cumva din respect fata de mamanati.
Si inca o precizare pentru ca vad ca voi plecati de la premiza ca Alexei face tot felul de chestii periculoase la care eu nu reactionez. Nu, nu face si pe langa asta am foarte mare incredere in el, il cunosc suficient de bine sa simt in ce dispozitie este si sa prevad, macar in linii mari ce gen de reactie risca sa aibe. Vorbim enorm, conversam, discutam si iesirile lui sunt mai ales la nivel verbal fata de mine. Intuiesc, de exemplu, crizele de nervi, aruncatul cu fundul de pamant, chiar si micile cereri cand mergem la cumparaturi, stiu pur si simplu ce imi va cere. Foarte rar, chiar foarte rar ma surprinde si atunci evident stau si analizez ce l-a determinat sa se poarte asa. Intotdeauna a fost vina mea pana acum, absolut intotdeauna asa incat imi ajustez eu comoportamentul si lucrurile revin la normal.

Mergi la inceput

Miruna, mersi. Telul meu e sa ajung ca tine intr-o zi.

Mergi la inceput