Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana mersi de raspuns, pai puii nostri sunt de anul asta, numai buni dar parca, mi-e si mila de ei .

Azi i-am luat conopida.. inca nu a gustat asa ceva, sunt curioasa daca o sa ii placa..

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Sa-mi fie rusine ca aproape ca am uitat... FELICITARI s_alinutza! Bun venit pe lume bebe David!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! uram si noi toate de bine sarbatoritilor de azi si mai intram din cand in cand sa vedem si evolutia vostra!

va pupam! noi azi facem un an de la casatorie si puiutul nostru 8 lunite!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nusy, eu zic ca poate digestia lui nu e destul de maturata. Are doar 5 luni. Il poti lasa in continuare cu cereale doar, mai ales ca e alaptat, si incerci din nou cu morcovul peste 3-4 saptamani.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata...terorista baga somnicul de noaptesi eu sunt in asteptare sa mi se incarce rezervoarele cu lapte

strunfita.....pai trebuie neapara sa gasiti un Mos pentru baiathihihi..anul trecut l-am facut pe 1 decembrie

deea.....cumnatul va faca pe Mos Craciun si eu o sa o invat pe fi-mea sa il traga de barba..eu de cativa ani nu am mai vazut zapada in dimineata de craciun

cuscra...ce soate avem si noi stii,mi-am adus aminte ca am primit de la fini acum 2 ani un buchet de flori foarte frumos.Au sta boschetii aia in vaza si fara apa,pana s-au stafidit de tot ca ziceai ca sta o mumie acolo si mama tot timpul imi zicea"arunca draga si tu florile alea ca s-au uscat de tot"..iti dai seama ca tot soata le-a aruncat ca eu nu aveam nici o treaba..chiar,am un boschet de Dracena si nu i-am mai pus apa de vreo luna parca..o sa-i pun acum putina

ioana...chiar nu stiam ca sunt asa de bune prajiturile de acolo,multam de pont...hmmmm,pare interesanta budinca ta..

strunfita.......ooo,dar primesti flori nu gluma

leeloo...felicitari si la cat mai multi inainte,iar puiului la multe lunite inainte si sa creasca mare si frumos

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

intru pe fuga sa ii scriu lui nusy cred ca am citit ca e normal ca sa fie papica nedigerata in cacuta la varsta asta nu mai retin unde dar sigur am citit se poate intampla asa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

deea, cris,

bebe beca, multumesc de raspuns!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana....cand ai putin timp scrii si tu reteta de budinca cu peste?pls..n-o fi soata mancator de specii marine,dar eu tot ce e cu peste balesc

mai pun un link
www.bebe-strumf.ro
sa ne mai clatim un pic ochii si aici

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

buna seara! Chiar ca e ceva ca si micuta mea care dormea bine de vreo 2 nopti s-a trezit de n ori.

Si eu asa\stiu ca nu-i problema daca raman resturi nedigerate in cacuta.

Si...sa ne laudam un pic.Azi am facut 2 lucruri noi:am cantat vreo 2 min impreuna cu un baietel de la tv si 2)stand in fundic am tras de tricoul lui mami, am prins bine bidonasul cu cele doua manute si am papat ca o fetita mare de la titi.

Sper sa nu se supere lapticul ca am inceput programul de aerobic,voi cum stiti? Cel putin la psihic mi-a facut tare bine

pupici, ce ziceti de o salata de cruditati, ca citind azi de bunatatile ce le-ati facut am plin de balute pe taste

http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,multumesc mult de tot pentru raspunsuri,va dulce pe toate!!!!Eu n-am reusit inca sa citesc din urma,asa ca -din pacate-nu pot participa la discutii...Sper sa reusesc maine sa recuperez...cauza e ca Ingrid doarme putin ziua(reprize de jumatate de ora,timp in care mereu am ceva de pus la punct prin casa) sau daca doarme mai multisor,se nimereste sa fie mama la mine(ca vine o zi da,o zi nu)si nu pot s-o las singura si eu sa stau la calculator..sau sunt cu fata afara...inainte mai citeam seara,dar de cand am mutat-o aici,unde e si calculatorul nu prea mai pot,ca fac zgomot si mi-e ca o trezesc,plus ca-i bate lumina ecranului direct pe fata...asadar,sper sa pot maine.

Ioana: da,morcovelul era fiert...dar fiind poate putin nu-l prinde bine in blender...sau poate ca nu era fiert chiar asa de bine...oricum,azi l-am trecut prin sita,l-a papat...o sa vad daca ii mai apare in kk...dar,daca e normal,cum zici tu,Clody,nu ma mai stresez...

Si ai dreptate,Ioana,daca n-o sa-i placa piureurile respective,le va refuza singura.Eu o sa incerc sa i le dau.

Mergi la inceput