Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
am intrat asa, pe fuga, ca suntem cu papica pe foc, iar in vreo 15 min vine fiica-mea de la scoala impreuna cu sotul, asa ca..is cam lihniti de foame

noi suntem bine, azi nu ne-a placut marul, iar in seara asta vom servi piure de cartofi cu pastarnac, telina si 2 - 3 linguri de cereale. in seara asta fara carnita. apropo, voi fierbeti un piept intreg si il dati in mai multe zile sau fierbeti intr-o zi doar atat cat consuma?? eu fac asa doar cu legumele... cu carnea nu prea stiu cum sa procedez, ca pana acu i-am dat doar de 2 ori...

referitor la cadourile pt craciun...inca nu stim...mergem sambata la cumparaturi si poate vedem atunci ceva.

gabi78, voi incerca si eu spanac din ala de la borcan, sa vedem cum o fi. nici mie nu-mi place cel congelat. puiutilor tai

cris_82, te pup. mereu ma faci sa rad. de fapt amandoua ma faceti sa rad: si tu si miruna.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Deea, la Arad ninge? Sau astepti tu cu drag zapada...

Gabi, eu te invidiez

Yuppi, nasol ce a patit prietena ta, eu n-am auzit chestii nasoale de la batista bebelusului, doar ca ar trebui folosita numai cand chiar e nevoie si de max 2, 3 ori pe zi.
A, busheurile nu sunt baclavale, busheurile se aseamana cu shtrudelurile.

Ramona, ce sot model ai. Al meu imi aduce flori fix de 2 ori pe an, de ziua mea si de x ani de la casatorie, si daca sunt norocoasa poate primesc si un trandafir de ziua indragostitilor
La multi ani tatalui tau!
Si La multi ani puiutilor sarbatoriti azi

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cosminica...daca gasesti ceva fain la capitolul jucarii sa ne pui si nou link-ul

deea....ce? a nins? vreau si eu vreo 2-3 fulgi

otilia... din cate stiu eu,parca se fierbe cat papa bebele si nu se lasa de pe o zi pe alta..inclusiv la carnita

strunfita...si sunt ale naibii de bunenumai ca alea pe care l-am papat eu aveau un pic gust de baclava.La capitolul flori..stau rau de tot.Pentru prima oara in aproape 8 ani o singura data am primit o floare(una singura,nu un buchet)si anume de 1 martie anul asta...nu dati cu piata de zarzavat in al meu ca in schimb ma scoate in oras la plimbare sau la restaurant...si in plus,nu sunt mare fana boscheti(flori)asa ca ne-am gasit bine

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Bogdan inca crede in Mos Craciun, ba la noi chiar vine mosul in fiecare an, pana acum a fost usor, ca Bogdan era mic si nu se prindea cine e de fapt mosul (cumnatul, sau finul), acum chiar ma gandesc pe cine sa chem drept mos. Noi cumparam bradul si pana acum l-am facut in 23 seara, dupa ce adormea Bogdan si ii ziceam ca l-a facut mosul cat a dormit el. Si in 24 dupamasa vine mosul pe la noi... si e fericire mare, ca aduna jucariile de la noi, de la bunici, de la fini, de la cumnati si le da pe toate dintr-un sac mare rosu.
Fiu-miu si-a comandat deja ce vrea de mos, va primi un camion mare cu 2 masini mari pe care l-z vazut el in Selgros, casuta piticilor si un excavator cu telecomanda.
Fiica-mea cred ca va primi ceva "subtire" anul asta, ca tot e mica si nu stie ...

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Vreau sa urez si eu sarbatoritilor de azi Daniel si Natasa Maria Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

tatic de Ramona.P! Multa sanatate!

Ioana fetita sa fie bine! Bravo pentru kk... Ce inseamna o sursa sigura pentru ficateii de pui? Nici eu nu i-am dat inca la Darian. si nici galbenus.. asta cum il poti da? in piureul de legume? Ce bine arata prajiturica!

badriana felicitari pentru performante! de acum vor fi tot mai dese... parca nici nu apuci sa te obisnuiesti cu una ca apare deja cu ceva nou!

dani3llamulta bafta cu diversificarea! si pe al meu l-a apucat azi rasul cu mancarea in gurita... sa vezi cum o imprastia prin toate colturile

nemora super! multumim, maine ii fac si eu lui Darian! sa vedem ce o sa iasa!

nusy pupam fetita nazdravana! mai mult nu pot sa te ajut, poate fetele care se pricep mai bine o sa raspunda

yuppi na ca m-ai speriat acum cu batista sugarului... lui Darian oricum nu ii place dar tot o mai foloseam din cand in cand...

cosminicafaina jucarioara! sa o foloseasca sanatoasa!

gabi bravo pentru fetita cuminte!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Deea, la Arad ninge? Sau astepti tu cu drag zapada...

afara nu stiu... la mine in casa da!

ei... sunt si eu copil... doar ce am descoperit emoticon-ul asta si imi e tare drag... vreau sa vina CRACIUNUL! Cu zapada! ca si anul trecut in dimineata ajunului a fost tot alb afara!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

otiliap eu am vazut si azi spanac in piata...

strunfita si eu il imbrac pe sot in Mos Craciun! poate se sperie copilul si plange!

Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Pai cuscra daca despre asta e vorba mai bine ca nu am primit-o...cine stie in mana cui ajungea
gabi noaptea nu dar ziu te-am batut pt ca fimiu doarme si acum...tot de la 2:30
deea si eu cred ca e de la dinti.Am inteles ca durerile se manifesta ca si colicii.Uite un sa treaca durerea la bb mic
cris te sustin si nu vreau nici eu sa fiu lovita cu zarzavaturi dar nici mie nu-mi plac florile...de loc.Sotul meu a avut placerea sa afle cand a venit a doua oara la mine in casa.Prima data mi-a adus ...tot o floare pe care a gasit-o dupa o saptamana tot pe biroul de la calculator acolo unde o lasase...evident nu in apa si uscataDa sa stii ca a zis mersi ca si asa nu-i place sa cumpere flori pt ca nu se pricepe...ma gandesc cum o fi cand s-o duce fimiu la scoala si trebuie sa prestam flori la invatatoareIn schimb vroiam sa invete de la sotul Ramonei doar partea cu tortul...
deea multumim de fulgisori

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna seara intregului stup!
AM la cuptor o budinca de peste cu sos bechamel, fata se joaca langa mine si pot sa scriu cateva minute.

Cris, cofetaria este in cartierul Brotacei, sau zona brotacei. In fata ei, cumva pe colt, e o benzinarie.
Maine se duce Andrei pana la Constanta si are comanda. Cochetam cu ideea de a merge si eu cu el.

Andreea, poti pune apa in care s-a scurs zeama de la legume/fructe sau apa plata. Eu apa plata nu o fierb.

Carmina,

Dani3lla, frumoasa si haioasa poveste cu masa lui Denis. Si despre carnea de curcan stiu ca este buna. Eu am luat din germania niste borcanele de carne (pui, vita, curcan) si ii voi da din ele, cate o carne pe rand, amestecata in piureul de legume pe care il fac eu.

Cosminica, nu am primit decizie. Prajitura e tare usor de facut si gustoasa.

Nusy, morcovul l-ai fiert? Daca fierbi sau pui la aburi legumele si fructele, la pasare ar trebui sa iasa fine. Nu stiu de ce sa fi aparut bucatele de morcov in caca. Eu as continua cu oricare din legumele pe care le-ai spus tu. Eu i-am dat piure de pastarnac o data si l-a mancat cu placere. ea iti va arata daca ii place sau nu, ma gandesc. Pupam fata vioaie.

Deea, sursa sigura inseamna pt medic o gospodarie la tara, ceea ce eu nu am :( Ma rog, ar fi socrii, dar nu cred ca sunt dispusi sa isi taie puii pentru noi. Nu am primit niciodata carne de la ei pana acum.
La fel se trezea si Sara, plangand tare. Acum este mai bine, mai are si cate o noapte in care doarme.

Va pup, ma duc sa verific budinca. Au trecut vreo 40 de minute de cand m-am apucat de scris.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Cris, na ca mi-ai adus aminte, primesc flori de 3 ori pe an, am uitat de 8 martie

Mergi la inceput