Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
Hello, hello!
Eu stiu ca apa plata nu se fierbe. Cu lapticul vad ca o mai duc, n-a mai scazut, ca ar fi insemnat sa dispara. Am baut laptic bun, am mancat mult si o sa caut si ceai de lactatie, multumesc tuturor pentru sfaturi
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
Buna "dimineata" gagici.
Astazi am inceput show-ul cu mar...suc...Sa va povestesc : cu prima lingurita nu am ajuns pana la gurita lui Denis pt ca mi-a dat peste mana si a ajuns fix pe el
, a doua lingurita a ajuns pana in gurita...s-a strambat nitel si a scuipat-o ....tot pe el
,a treia lingurita a ajuns in gurita moment in care puiul meu si-a adus aminte ca stie sa faca ploicica la botic si m-a stropit toata

si uite asa m-am enervat si i-am dat direct piure de mar pe care l-a mancat cu mare interes si pofta
vreo 3 lingurite si gata....mai incercam si maine.Faza e ca i-a placut mai mult ciorba lu masa mare decat maru meu 
strumfita eu vreau si 
![]()
yuppi ti-am lasat parola pe PM
ramona sa-ti traiasca taticul sa fie sanatos si sa se bucure cat mai mult timp de nepotica
Vezi ca banutii intra cam la 1 luna si jumatate de la depunerea cererii.La noi in Bucuresti intra pe 18-19 ale lunii
ana_micu si eu intampin dificultati cand vreau sa-i curat nasucul piciului.Cu batista nu reusesc pt ca plange de mi se rupe sufletelul.Am un aspirator nazal de la primii pasi pe care am dat 10 ron si cu care ma descurc ca o adevarata profesionista
Si lasa morcoveii pt iepurasi,fruntea sus si curaj mult ca ai sa reusesti
ioana felicitari de masuratorile Sarei.Apropo de carnita eu stiam ca merge si de curcan ,stii ceva despre asta?Felicitari si pt caca![]()
coraly uite un
sa fie bine piciul pana la urma
strunfita 
carla vezi ca e unu de la Fares si chiar asa se numeste "stimularea lactatiei"
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
cris_82 spune:
relusha...brotac,terorista,goanga,chita...si multe altele...![]()
serialbastre...eu nu fierb apa plata..inainte o bagam la fiertura,dar deasupra aparea o pojghita si nu mi s-a parut ok.Nu mai tin minte cine de aici mi-a zis ca nu e necasara fierberea si de atunci o folosesc ca atare din bibon![]()
carla....deci pana la urma nu e cu ochi![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
cosminica spune:
buna, fetele!
... am preocupare majora...navighez pe site-uri cu jucarii!! ca m-am molipsit si eu!
bebe beca, multa sanatate finutzului!! felicitari pt masuratorile Sarei! ce bine arata prajitura!!
cred c-o s-o execut si eu cat de curand!
ana micu, eu am aspirator nazal electric si ma descurc fff bine cu el! e drept ca, n-am incercat si batista bebelusului, sa pot compara! spor la invatat si tinem pumnii!
serialbastre, eu nu fierb apa plata!
carla, ma bucur ca s-a rezolvat problema lapticului...si eu am trecut prin asa etapa tot pe la 4 luni si ceva ale Elizei...si totul e bine, inca!!
ramona, La multi ani pt tatal tau! felicitari taticului pt surpriza!!
picky, nu a trecut supararea???
sa treaca repede! te mai asteptam!!
intrebare pt fetele din bucuresti- ati primit decizie ref. indemnizatie crestere copil???
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
nemora spune:
Bonjurike!
Beca, si fimea de 2 nopti doarme catastrofal...ieri noapte de la 4 la 6 si azi-noapte de la 2 la 4 a stat treaza, vesela, si s-a cacat intr-una. Nicicum nu-i bine. Ufff...noroc ca am putut dormi pana la 11. Apoi am supt un ness, n-am mai baut din facultate.
Mai voiam sa zic ceva ieri, apropo de cheltuieli cu o eventuala femeie la ajutor: ciudat cum lumea gaseste mereu bani de tot felul de rate, da o rata sa ramai normal la cap nu se gaseste. Poate ca limitele mele-s mai incoace decat mai incolo, am preferat sa dau juma din salariu bonei, eu cred ca nu ieseam intreaga la cap daca eram singura cu amandoo.
Deea, da, biscuiti de-astia ii dau si micutei. Pt karo faceam si cu ou.
va pup ca dorm obraznicele si vreau sa ma epilez.
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
nusy spune:
Eu iar n-am mai reusit sa scriu de o saptamana...abia intru seara pe fuga,citesc putin(inca sunt la capitolul trecut cu cititul)..dar acum scriu intai si apoi ma duc sa ajung la zi cu cititul.
Noi am mutat-o pe Ingrid de o saptamana in camera ei,se trezeste doar o data sa pape,insa eu merg la ea de vreo 4 ori pe noapte sa vad daca e ok,sa o invelesc la picioruse,sa o intorc daca a ramas cu manuta prinsa sub ea...asa ca sunt cam restanta cu somnul.
Luni am implinit si noi 5 lunite,dar n-am mai mers la dr.,la control, pentru ca am fost saptamana trecuta,caci tusea...a consultat-o si nu avea nimic nici in gat,nici pe calea respiratorie/plamani,asa ca nu i-a dat nimic..a zis ca,daca cumva nu-i trece si se agraveaza,sa revin. Spre seara nu mai tusea asa,dar stranuta rau..asa ca am cumparat,de capul meu,Oscilococcinum si i-am dat 3 zile si i-a trecut..mai tuseste asa,cand si cand,dar probabil si ea,ca tot omul...
Am inceput sa-i dau si legume,cerealele deja le papa foarte bine,ii plac mult.Asa ca luni am vrut sa-i dau intai supa din morcov si patrunjel...mi-a scuipat-o,nu i-a placut deloc,nici maca din biberon si nici amestecata cu lapte de la mine.Marti si ieri i-am facut piure de morcov pe care l-a papat binisor...insa am o intrebare..am vazut azi dimineata,cand a facut kk,ca erau mici particule de morcov,nedigerate..asta sa insemne oare ca inca nu-i pregatit tractul ei digestiv,ca inca nu poate digera? Sa-i intrerup si sa mai astept vreo 2 saptamani???Piureul l-am facut la blender,dar avea totusi mici bucatele(ca la marul ras)...acum i l-am trecut prin sita de doua ori si parca e mai fin..sa vad cum o fi la urmatorul kk...
Si vreau sa va mai intreb,cu ce legume sa continui,adica in ce ordine? E bine cum m-am gandit eu:morcov,apoi patrunjel/pastarnac,apoi cartof dulce, dovlecel,conopida,brocoli? Sau piureul de patrunjel nu e bun ca e prea aromat?
A,si s-a reglat super si cu kk..eu ma plangeam ca de la 1 luna jumate face foarte rar(nu gros,nu constipata,ci foarte rar,la 7-8 zile)..ei,din ziua in care i-am facut vaccinul(adica de vreo 3 saptamani) s-a reglat singura..parca zici ca ala a dat rezultate,desi nomal ca nu are nicio legatura..si face o zi da,o zi nu,sau chiar si zile la rand...e super asa,ca tare ma mai stresam.
In rest,e super vioaie,se rostogoleste continuu,eu o pun intr-o pozitie in pautu si o gasesc intoarsa de-a curmezisul..plus burta-spate-burta-spate la greu...raspunde la nume,cand o strigam intai rade si imediat se uita la noi...ii place sa se joace cu pernuta,o ridica cu picioarele,cu mainile,o pune pe fata,iar o da la o parte si tot asa...ochii i-au ramas inca albastri,sa vedem daca se vor pastra..acum,de exemplu,e langa mine,in patut si a tras tot teancul de scutece peste ea,s-a ingropat in ele...si le pune pe fata,le da iar jos...nu sta o clipa.
Cu greutatea si noi tinem la silueta..are ,din ochi,caci nu a cantarit-o dezbracata ci i-a scazut hainutele ,6200 gr,adica a luat 300 grame(fata de 500 cat trebuia),dar nu ma mai stresez absolut deloc..ea arata foarte bine,nu e un copil slab...de mancat,tot putin papa,cam 500-600 ml laptic pe zi,plus cereale o data pe zi.
Acum ma duc sa citesc si eu din urma,sa vad ce ati mai facut,ce ati mai discutat..va pupic pe toate!!!
yuppi spune:
Buna din nou, fete dragi! 
Ca la inceput La multe lunite pentru
bebe Daniel de Alberta72
bebe Natasa Maria de Monica
Sa fiti sanatosi si cuminti! 
beca Sa-ti traiasca finutul! Tinem pumnii sa-si intareasca mai repede plamaneii si sa respire singurel.
si la mamica! Pentru Sara o urare de la mai mare, adica s-o tina tot asa
. A trecut ceva timp de cand se chinuie, saracuta...
sa nu aiba febra
cris sunt chestii super faine acolo, doar sa te tina buzunarele...
si... ce-s alea busheuri?![]()
clody Pana sa apuc sa scriu eu, cred ca Razvanel a si uitat ca a cazut. Oricum trimitem un
. Se pare ca e universala atractia pentru telecomanda. Si mandra mea cum o vede ii sclipesc ochisorii si face pe rama sa ajunga la ea... Nu-ti fa probleme de kg, important e sa fii sanatoasa. ![]()
badriana
sa treaca ochisorul
yioanna felicitari ca te-ai descurcat cu curatenia (cu cu este considerata cacofonie?)![]()
Ramonap ce fain tort... si cred ca e si delicios. Un motiv bun pt Bia sa creasca mare...![]()
Trimit sa nu se stearga
---------------''--------------''-----------------
Gabriela,
de
Sabiutza iubita
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink
roxi2000_ro spune:
Salut fetele, calc si citesc...si cu un ochi stau pe fata...
Nemora zau ca nu-s de acord cu chestia cu ratele...eu cel putin prefer sa am rate pentru casa sau masina si sper inca sa fiu intreaga la cap cu 2 copii. nu toti avem posib sa avem ajutor angajat, cel putin eu cu draga inima m-as angaja la tine pentru cele 12 milioane ca eu cu unspe ani de studii superioare iau tot atata.
zicea azi cineva ca-i place citatul tau, eu l-am zis cel putin la 10 persoane deja...tare drag imi e...
Yoanna, am gasit jucaria la Kaufland, nu este la voi in Oradea, dar poti cauta in alta parte ca e de la Primii Pasi.
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro
roxi2000_ro spune:
A, si sa nu uit fetele multumesc pentru raspunsuri, deci nu ma mai stresez cu gramele.
pup pe toata lumea, si va dau o ciocolata calda!
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro
yuppi spune:
Am revenit.
strumfita, oanaalex 
ana micu
la fel si voua!
relusha multam de cafea si de PM
nusy felocitari ca suntem vioaie si zambareata! 
daniella
primit PM
cosminica navigare placuta pe la site-uri de jucarii. Vezi doar sa nu esuezi pe undeva cu buzunarele goale. 
Acum sa va zic si eu ceva, ce a patit o prietena de-a mea. Are un pici de 11 luni si ceva, un pic mai sensibil, adica raceste destul de des. Nu grav, doar ca i se infunda nasucul. Si foloseste batista bebelusului sa i-l desfunde. De ieri, i-a aparut o pata rosie la nasuc, si apoi a inceput sa i sa umfle obrajorul, si se intindea si la ochisor. Azi e internata in spital. Cica e o infectie, cel mai probabil cauzata de batista bebelusului. Deci, fetele care folositi asa ceva, inclusiv eu, aveti grija, dezinfectati bine ustensilele si cic e bine dupa ce o folositi sa mai puneti ceva ce dezinfecteaza si in nasuc la bebe. Colargol, sau ce mai folositi voi. Nu e obligatoriu sa faceti asa, dar oricum aveti grija! 
Mai vb!
---------------''--------------''-----------------
Gabriela,
de
Sabiutza iubita
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink