Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Neatza fetele,

Lavinia mult succes sotzului cu job-ul.

Ana, pupicei de la noi, ai fost haioasa. O sa incerc drojdia de bere, la plafar cand am intrebat s-a uitat aia patrat si m-a trimis la alimentara! Eu mereu am avut o obsesie cu laptele productie proprie, ca nu ajunge. Andrei a acceptat pe la 10 luni si biberonul si laptele praf, cu Irina nu stiu cum va fi ca nu vrea deloc, ma gandesc ca se mai schimba nitzel mai incolo.

Cris...esti mortala.

Ioana felicitari pentru Sara si un pupic sa va facetzi bine.

Irina mea de luni zice ma-ma, m-a topit. Reusim performanta de a ne intoarece de pe burta pe spate. E o saptamana plina la noi.

La Multi Ani sarbatoritilor de azi.

Pupam stupul, Adriana, Irina + Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!
La cat mai multe luni inainte!" sarbatoritilor de azi!
Ioana..un gand bun si de la noi pt finut,sa dea D-zeu sa respire singurel cat mai repede si multa sanatate.Felicitari Sarei pt greutate si cm..si Darius s-a trezit azi-noapte de multe ori
Clodyac..am vazut pe Razvanel frumusel si o mami fericita,lasa kg ca se vor duce ele,oricum nu se vad!
Cuscra..superbe pozele cu nora,Darius s-a uitat incantat la ele si zambea,cred si eu cu o asa fetita frumoasa si eleganta!Felicitari pt un asa sot si tatic."La Multi Ani!" tatalui tau,sa fie sanatos si sa va bucurati mereu de el!
Dani3lla..tare Denis in filmuletul cu bunica..,bine ca i-a placut papica!

Revin mai tarziu ca ma cheama zgatia

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

ohoo, ce matinale sunteti fetelor !..de obicei dupa relusha si cris este randul meu , dar se pare k mi-am deschis pc-ul mai tz.

Ramona, super tatic, iar tu arati f bine
Ana micu, deci a avut si la tine efect drojdia de bere ... credeam k radeti de mine
Carla, si eu alaptez tot culcata...Ne lipim una de alta si ne relaxam amandoua de minune . Chestia e k la cateva saptamani mai schimbam din pozitie, mai sus, mai jos, mai pe diagonala....k deh..creste mandra si nu mai ne potrivim la lipeala.
Iti multumesc pt sfatul despre zaharina. Stiu k e nociva. Eu inainte de sarcina foloseam zaharina la cafea. Acum beau cafeaua ( decof ) cu zahar brun. Oricum ,zaharina si crema de zahar ars a fost o gluma. ..Cat despre revenirea lactatiei eu n-am niciun sfat sa-ti dau...u stii cel mai bine

Ioana, wow ce lungana ..si cu ochii aceea sigur o sa innebuneasca barbatii ...just wait and see!

Yioanna, felicitari pt cuvantul magic Si-a mea baga cat un mmmma-mea, dar doar cand plange de oboseala sau foame..

maria bunica, asteptam poze noi cu darius. Ma bucur mult ca esti iar alaturi de noi

Revin..ma duc sa-mi culc pitik, iar cand se trezeste vom iesi afara. Cer senin si 20 de grade..nu trebuie ratat.

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna dimineata!

Daniella, cred ca de data asta am bifat ce trebuia. Atunci activasem altceva. Astept mesaj de la tine.

Mai intru mai tarziu.

stupul!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Neata

Betty, da, e adevarat ca trebuie sa fie sanatos nu gras, dar el a avut infectie urinara si acum tot repetam urocultura lunar. Problema e ca nu si-a dat drumul la crescut nici dupa tratament, desi au trecut 2 luni. In luna 6 a pus sub 25o g, si el gandeste-te ca s-a nascut cu 4300! Normal ar fi trebuit sa aiba 8 kile. Eu am patit la fel cu primul copil, care a avut ecoli digestiv, si cazuse si el 2 curbe, dar la o luna de la tratament a pus foarte mult in greutate si a recuperat. Se pare ca acum nu se intampla la fel. Intradevar e foarte lung, acum vreo 4 saptamani avea 70 cm, nu l-am mai masurat de atunci...

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

off..am vrut sa postez si eu si na ca fuse pana de curent si s-a sters totul

ioana...felicitari pentru masuratori si kk-ita....ce fata mare ai..acum vrei sa balim noi? este cofetaria asta in c-ta si eu nu stiu???Adresa pls

relusha...asa de dimineata bataita?M pompez de la 2 luni si ceva ca numai rani imi lasase mandra si nu se mai vindecau,iar acum nu ma risc sa-mi las tzatzele pe mana la catelul asta mic care a inceput sa muste tot ce prindetraiasca pompa in continuare

badriana...felicirati pentru performantele micuteimaine-poimaine vezi ca te fugareste prin casa

ertina..ce frumos e la voi..chiar ar fi pacat sa nu profitati d ziua asta

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

relusha...asa de dimineata bataita?M pompez de la 2 luni si ceva ca numai rani imi lasase mandra si nu se mai vindecau,iar acum nu ma risc sa-mi las tzatzele pe mana la catelul asta mic care a inceput sa muste tot ce prindetraiasca pompa in continuare

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Cris, bataita pentru ca imi faci pofta si aici nu se poate "rezolva" asa usor....

ce tare.... acuma nu mai e "Brotac" sau "terorista", acuma e "ham-ham"...?

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI Danile, Natasa Maria ! Sa fiti sanatosi!

Bravo Sarei pentru reusita! Si Cezara a facut mai bine si mai mult azi, dupa ce doua zile a scos niste gramajoare mici si tari.
Ce motive de bucurie avem, fetelor!
Sanatate multa lui Vladut!

Azi-noapte a fost o noapte grea pentru multe albinute, si Cezara s-a trezit pe la 2 agitata, de fapt si acum e agitata.

Si eu alaptez culcata dimineata si seara, la inceput numai asa alaptam, dar nu mi-e foarte comod, ma cam doare spatele. De dormit cu copilul mufat ... nu am reusit niciodata.

Ioana, legumelor la abur le adaug apa plata ca sa iasa piure? Trebuie sa o fierb?
Eu nu-s lamurita cu apa asta plata, voi cum faceti, o fierbeti sau nu, ca am auzit si pro si contra.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Serialbastre, si tie si Cezarei sa nu mai fie agitata....

eu nu fierb apa plata....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Incerc si eu sa mai postez ceva pana se trezeste fatuca asta a mea. Aseara ne-am comandat mancare chinezeasca, se pare ca la fata nu i-a placut deloc, are niste dureri de burtica si trage la parturi... of, of, de-abia am adormit-o. De vreo saptamana se trezeste si ea de n-spe mii de ori noaptea, am impresia ca doarme cu sanul in gura cateodata si mai trage din cand in cand , cred ca e puseul de 6 luni ca intr-o saptmana a pus 200 grame, cam mult pentru varsta ei. Si tot de vreo saptamana face figuri la somn, adoarme foarte greu ziua, nu stiu ce are. Ea oricum adormea in brate, acum se foieste rau, am incercat sa o pun in pat sa stau langa ea, nu vrea nicicum, singura solutie care merge deocamdata e s-o adorm la san.

Mai fetelor, mai, ma bucur ca s-au calmat spiritele, si Picky, eu m-as bucura sa mai intri pe-aici. Eu citesc tot timpul tot, chiar daca nu prea raspund din lipsa de timp sau pentru ca efectiv nu am nimic de zis. Postarile tale le-am citit cu placere intotdeauna. De la o simpla remarca, care nu a fost rau intentionata, nu are rost sa te superi asa

Acum sa vad ce-mi aduc aminte din ce am mai citit ... intre timp s-a trezit si fata, da' am reusit sa o adorm la loc.

Ioana, multa sanatate finutului si felicitari pentru cacutza Sarei, sper sa nu -ti faca febra de la vaccin Cand vorbesti tu de Rebeca si obiceiurile ei in ale mancarii, parca-l vad pe Bogdan al meu, si el tot fotomodel vrea sa se faca Leguma preferata e cartoful, oricum ar fi gatit, dintre legumele crude mananca doar ardei, iar fructe doar mar, portocala si nectarina. Si astea pentru ca i le dau eu, nu pentru ca ar cere el vreodata.

Maria, ma bucur tare ca ai revenit printre noi, eu ti-am simtit tare lipsa

Mamica_oana, bine ai revenit si felicitari pentru asa copil cuminte!

Dani3lla, welcome back! Super pozele cu berea

Iara s-a trezit, am adormit-o din nou ca nu vrea sa stea treaza, urla ...

Trimit mesajul asta si oi vedea daca mai apuc sa scriu ceva

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput